![]() |
המטאל הקלאסי גידל כמה מהסולנים הגדולים של המאה:
ג'ף טייט - קווינסרייך רוני ג'יימס דיו - דיו ברוס דיקינסון - איירון מיידן רוב הלפורד - ג'ודאס פריסט קינג דיימונד ג'ו אליוט - דף לפארד טוני מרטין - בלאק סאבאת' סבסטיאן באך - סקיד רואו אריק אדמס - מאנוור דייב קוברדייל - דיפ פרפל וווייטסנייק |
עוד כמה להקות מומלצות:
Saxon Tokyo Blade Tarot Angel Witch Diamond Head Twisted Sister Skid Row Grim Reaper Tank Satan יאללה חברה', שכל אחד יגיד תת ז'אנר שהוא רוצה! הגל החדש של המטאל הבריטי של תחילת ה - 80\סוף ה - 70? ת'ראש? דת'? גלאם? |
zatochka, איזה סוג רוק אתה אוהב? אתה אוהב את כל הסוגים..?
ובהזמדנות זו, אנטון, המומחה שלנו לרוק, אולי תכתוב פה את סוגי הרוק השונים + הסבר עם כמה דוגמאות.. תמיד יוצא לי להתבלבל ביניהם... תודה מראש :wiggle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
תשקיע קצת, אל תיתן פה כל דרעק שיוצא... שים פה את המרכזיים :):) :wiggle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צייני שאני בכושי מבין ברוק חחח ואנטון ידידי אני דורש גם מטאל תביא כל מה שאתה חושב שהוא טוב =)))
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תוריד את הכי פופולריים שלהם.. תאמין לי הם שווים אחד אחד!! Papa Roach Linkin Park In Flames 3 doors down Static - X Korn Lordi Slipknot (אין עליהם ) :) Soilwork Sum 41 (אחת הלהקות הראשונות שלי) Dope Hoobastank Kalmah (להקה שלאחרונה שמעת, ותאמין לי להקה ענקית! במיוחד השיר: Hades) Powerman 5000 Soil System of a down תהנה לך :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
תפציץ עם כמה... :boxing: :boxing: :boxing: |
MegadetH - Rust In Peace
אחד האלבומים... ואם אתה מתחיל עם איירון, אז אני ממליץ על האלבומי הופעות חיות שלהם, הרבה יותר טוב מהאולפן |
ציטוט:
|
Megadeth - Countdown To Extinction
Megadeth - Youthanasia שני האלבומים הכי מתאימים להתחלה עם מגהדת'. DDT ARIA שתי להקות רוסיות טובות מאד... |
תודה רבה חברים חח =))
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אנטון זרוק לי כמה שמות של שירים מומלצים על ידך של aria
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ