![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה שגודל יש להם ולא האימוני כח עשו אותם גדולים אז אל תחייה באשליות צריך להשקיע כדי לקבל גוף גדול אתה חושב שאם בנאדם רזה יעשה אימוני פאוורליפטינג ויאכל טוב יגדל שטויות אני מכיר הרבה כאלה הם קטנים אז אחי תעשה לי טובה ואל תשווה אותם לחברה בפרום שמגיע להם כל המאמץ על ההשקעה שלהם........ |
ידעת האדם ששבר את השיא לפני כמה זמן בבנצ' פרס של 1080 פאונד שוקל 166 על 10 אחוז שומן? כלומר הוא האדם השרירי ביותר גם מבין כל הבודיבלדרים..
אני די בטוח שהאימונים שלו בתוספת תזונה נכונה הם אלה שגרמו לכך. כן, אני מסכים הוא גם נולד די גדול. |
ציטוט:
Wanna get big? Keep the weights heavy and the reps low! אם אתה מבין כמובן למה אני מתכוון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה איגור אמר לך משהו מאוד חכם כל עוד המאזן הקלורי שלך חיובי ואתה תתקדם במשקלים אתה תגדל והרבה.. תראה את הפאוורליפטרים שלא מוגבלים בקטגוריית משקלים יש להם גודל שלא היה מבייש מפתח גוף ממוצע |
ציטוט:
אם כן, אז מכל התמונות שראיתי שלו הוא שוקל איזה 350 פאונד ויותר לכיוון ה-30 אחוז שומן. והבנץ' שלו זה 1008 בינתיים. |
ציטוט:
|
תגידו זה ממש מסוכן כל האימוני כוח?!
זה גורם לפציעות |
ציטוט:
יש הרבה אנשים שטוענים שעבודה עם טווח חזרות נמוך יותר בטוחה מעבודה עם טווח חזרות גבוה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יעשה עם 20% RM6 לא בודאאי שלא... ! פחות 80% RM6..... בגלל זה אני טוען שזה גורם לפציעות הרי אם אני אעבוד עם משקלים נמוכים אני לא אקבל את מה שרציתי מהתוכנית =/ |
מה אתה רוצה הגוף לא התרגיל למשקל אם הת היית מתחיל מrm 6 ועולה מזה אז לא היה קורה כלום
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ