ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   כנסו בקשר לאימוני כוח.. שאלה (https://israelbody.com/showthread.php?t=1389)

פאוור 22-10-06 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
פאוור לא הבנתי, מה מיותר בלהעלות משקלים?

אין שום בעיה לעלות משקלים אפילו מומלץ אבל בשביל פיתוח גוף שזה המטרה לא סתם!!!!!

igorek 22-10-06 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
אין שום בעיה לעלות משקלים אפילו מומלץ אבל בשביל פיתוח גוף שזה המטרה לא סתם!!!!!

מה זאת אומרת סתם? יש אנשים שעוסקים בספורט הזה וזה ממש לא "סתם" בשבילם.

Antonator1 22-10-06 23:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
מה זאת אומרת סתם? יש אנשים שעוסקים בספורט הזה וזה ממש לא "סתם" בשבילם.

מה שמעניין זה שלהרבה מהאנשים האלה יש גוף יותר מפותח ו\או מסיבי מרוב\כל הפורום כאן.

פאוור 22-10-06 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מה שמעניין זה שלהרבה מהאנשים האלה יש גוף יותר מפותח ו\או מסיבי מרוב\כל הפורום כאן.

אולי פעם תבין שאנחנו זה לא הם רובם אנשים שנולדו גדולים עם חילוף חומרים בינוני איטי
ככה שגודל יש להם ולא האימוני כח עשו אותם גדולים
אז אל תחייה באשליות צריך להשקיע כדי לקבל גוף גדול
אתה חושב שאם בנאדם רזה יעשה אימוני פאוורליפטינג ויאכל טוב יגדל שטויות אני מכיר הרבה כאלה הם קטנים
אז אחי תעשה לי טובה
ואל תשווה אותם לחברה בפרום שמגיע להם כל המאמץ על ההשקעה שלהם........

powersnake 23-10-06 06:30

ידעת האדם ששבר את השיא לפני כמה זמן בבנצ' פרס של 1080 פאונד שוקל 166 על 10 אחוז שומן? כלומר הוא האדם השרירי ביותר גם מבין כל הבודיבלדרים..
אני די בטוח שהאימונים שלו בתוספת תזונה נכונה הם אלה שגרמו לכך. כן, אני מסכים הוא גם נולד די גדול.

Antonator1 23-10-06 06:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
אולי פעם תבין שאנחנו זה לא הם רובם אנשים שנולדו גדולים עם חילוף חומרים בינוני איטי
אתה חושב שאם בנאדם רזה יעשה אימוני פאוורליפטינג ויאכל טוב יגדל שטויות אני מכיר הרבה כאלה הם קטנים
אז אחי תעשה לי טובה

תאמין לי, אני מעריך כל בן אדם שמתאמן, אבל להעלות משקלים כמו שאמרת, זה ממש לא "סתם", ואי אפשר להעלות במשקלים ולא לגדול. ומכיוון שאני מתאמן בעצמי, מן הסתם אני יודע באיזו השקעה זה כרוך. אבל אני עדיין נשאר בדעה ש:
Wanna get big? Keep the weights heavy and the reps low!

אם אתה מבין כמובן למה אני מתכוון.

Bullet 23-10-06 08:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי powersnake
ידעת האדם ששבר את השיא לפני כמה זמן בבנצ' פרס של 1080 פאונד שוקל 166 על 10 אחוז שומן? כלומר הוא האדם השרירי ביותר גם מבין כל הבודיבלדרים..
אני די בטוח שהאימונים שלו בתוספת תזונה נכונה הם אלה שגרמו לכך. כן, אני מסכים הוא גם נולד די גדול.

לא היה לו 10%...

Amit 23-10-06 12:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
אז אחי תעשה לי טובה

אתה מדבר על גנטיקה.. אבל לא הולכים רק עם גנטיקה לתחרויות גם בנאדם עם גנטיקה טובה צריך להתאמן אני לא מכיר מישהו שמקבל כוח וגודל מהאוויר בלי אימונים תזונה והרבה עבודה קשה..
חוץ מזה איגור אמר לך משהו מאוד חכם כל עוד המאזן הקלורי שלך חיובי ואתה תתקדם במשקלים אתה תגדל והרבה.. תראה את הפאוורליפטרים שלא מוגבלים בקטגוריית משקלים יש להם גודל שלא היה מבייש מפתח גוף ממוצע

igorek 23-10-06 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי powersnake

אתה בטח מדבר על סקוט מנדלסון.
אם כן, אז מכל התמונות שראיתי שלו הוא שוקל איזה 350 פאונד ויותר לכיוון ה-30 אחוז שומן.
והבנץ' שלו זה 1008 בינתיים.

Gamerrrrr 23-10-06 15:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
אז אחי תעשה לי טובה

אני לא התחלתי בבחור גדול, נראיתי טוב אני לא אומר שלא, אבל הייתי רזה מאוד, ומאז השתפרתי מאוד בגודל ובכוח

שריר בראש 23-10-06 17:15

תגידו זה ממש מסוכן כל האימוני כוח?!
זה גורם לפציעות

igorek 23-10-06 17:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר בראש
תגידו זה ממש מסוכן כל האימוני כוח?!
זה גורם לפציעות

אם תשווה את שיעור הפציעות של פאוורליפטרים לשיעור הפציעות של מפתחי גוף אתה תראה שפאוורליפטרים נפצעים פחות.
יש הרבה אנשים שטוענים שעבודה עם טווח חזרות נמוך יותר בטוחה מעבודה עם טווח חזרות גבוה.

שריר בראש 23-10-06 17:30

ציטוט:

אם תשווה את שיעור הפציעות של פאוורליפטרים לשיעור הפציעות של מפתחי גוף אתה תראה שפאוורליפטרים נפצעים פחות.
יש הרבה אנשים שטוענים שעבודה עם טווח חזרות נמוך יותר בטוחה מעבודה עם טווח חזרות גבוה.

אני התאמנתי יומיים עם תוכנית כוח (עכשיו אני אחזור למקורית שלי) וכאבו לי המפרקים... :huh:

igorek 23-10-06 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר בראש
אני התאמנתי יומיים עם תוכנית כוח (עכשיו אני אחזור למקורית שלי) וכאבו לי המפרקים... :huh:

ביצעת תרגיל עם טכניקה לקוייה או עם משקלים גבוהים מדי ולא עשית חימום טוב, וזה בדוק:ph34r:

שריר בראש 23-10-06 17:44

ציטוט:

ביצעת תרגיל עם טכניקה לקוייה או עם משקלים גבוהים מדי ולא עשית חימום טוב, וזה בדוק:ph34r:

ברור שזה משקלים גבוהיים מידיי.... הרי מה אתה מצפה שכשאני עושה 6 חזורות 4 סטים
אני יעשה עם 20% RM6 לא בודאאי שלא... !

פחות 80% RM6..... בגלל זה אני טוען שזה גורם לפציעות הרי אם אני אעבוד עם משקלים נמוכים אני לא אקבל את מה שרציתי מהתוכנית =/

Leo 23-10-06 19:01

מה אתה רוצה הגוף לא התרגיל למשקל אם הת היית מתחיל מrm 6 ועולה מזה אז לא היה קורה כלום

שריר בראש 23-10-06 23:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מה אתה רוצה הגוף לא התרגיל למשקל אם הת היית מתחיל מrm 6 ועולה מזה אז לא היה קורה כלום

ומה אני עשיתי?.?:wacko:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ