![]() |
רואים שהתברכת במבנה של רוצח ,
יש גובה , הבית חזה שלך רחב כמו הגב שלי.:clap: :1eye: תן לנו קצת נתונים מהזה פה , אתה נראה בחור מאסיבי, זה מסקרן... |
נראה מאסיבי, כמו שאמרו באמת מראה של רוצח.
בהצלחה בהמשך. |
גוף חזק אחי.. נראה שקצץ תהעלת שומן אבל גם הרבה שריר.. תמשיך ככה
|
יצא לי לראות אחרות שלך ונראה שבאמת עלית טיפה בשומן וירדת בשריר אולי זה רק אני רואה את זה
אבל הגב והידיים היו יותר מרשימים |
ציטוט:
ותגיד לי רגע אתה טבעי ??? כי אתה ניראה מאוד גדול בתמונות .. |
הוא לוקח רק מנטוס.
|
ציטוט:
|
גדלת אחי ..כל הכבוד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למה בני 17 לא עושים סיקלים ? אני לפני שבוע רציתי להביא "ויטמין",אבל אמא שלי עשתה לי בעיות,ואני לא מהאנשים האלה שמזריקים מאחורי הגב.. אני בן 17 ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני טבעי לצערי את הסיבה לכך אתה יכול לקרוא בהודעה שכתבתי למעלה |
ציטוט:
ולמה לשלב סוסטנון אם טסט פרופיונאט תגיד לי אתה אדון קרייזלר הניכבד:sbb4: אם כבר סייקל סוסטנון+טרן או סוסטנון+דקה וכמובן אם אתה באמת רוצה אנדרול:) אז קצת בשבועיים הראשונים לתת PUSH למשקלים חחחחח ככה סתם זה כמו לבלוע רעל עכברים אבל זה טוב:sbb4: זה מעולה:sbb4: |
נראה טוב מסיבי . חסר כתפיים בעיקר אחורית וטרפזים (במובן של פרופורציה זה לא שהם קטנים פשוט לפי פרופורציה הם מאחרים אחרי שאר הגוף, בעיקר עם ידיים)
|
ציטוט:
קראתי שדקה עוזר לשמור על רמות אסטרוגן נמוכות יותר, לכן מומלץ לשלבו. בסייקל ראשון, מסכים איתך, לא מומלץ לשלב אנדרול. כי מה יהיה בסייקל שני? הגוף מתרגל לחומרים, צריך לאט לאט... (מותר לדבר כאן על דברים כאלה בכלל?):jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחח אתם מדברים על כאלו סייקלים כבר על הסייקל הראשון?
סייקל ראשון עדיף שיקח רק טסט...או טסט עם עוד ממתק ככה בקטנה,לא מתחילים מכאלו בומבות לגוף חחחח ואנדרול בכלל מה יש לדבר עליו,רעיל מאוד לכבד והאוראלי הכי חזק,מה הקשר שלו לסייקל הראשון? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ