ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מישהו עבר ניתוח גניקומסטיה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=13831)

Mazoz3 08-07-07 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אחד פה מהפורום, סובל מגניקומסטיה והלך לגינקולוג או איך שלא קוראים לו. הוא המצליץ לו על הכדור הזה שעושים איתו סייקל שיש סיכוי גדול שיוריד את הגניקומסטיה, ואם לא הולכים לניתוח.

חבר שלי... הוא... לפעמים משתין במיטה.. והוא כבר בן 18... מה הוא צריך לעשות ? חחחחח

Roei 08-07-07 21:37

מה זה גניקומסטיה?

toxicity 08-07-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
חבר שלי... הוא... לפעמים משתין במיטה.. והוא כבר בן 18... מה הוא צריך לעשות ? חחחחח

מה אתה רוצה?:mellow:

PcGunMan 08-07-07 21:43

ציטוט:

אחי שים לו חיטול יפתור את הבעיה

Mazoz3 08-07-07 21:44

חח שניכם לא הבנתם אה ? :\ חח לא משנה Xd

Moshe 08-07-07 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אחד פה מהפורום, סובל מגניקומסטיה והלך לגינקולוג או איך שלא קוראים לו. הוא המצליץ לו על הכדור הזה שעושים איתו סייקל שיש סיכוי גדול שיוריד את הגניקומסטיה, ואם לא הולכים לניתוח.

אולי חסר לו הורמון מסויים בגוף לדוגמה טסטסטרון חופשי או משהו כזה , והרופא חושב שזה מה שעושה את הג'ינו זו בעיה הורמונלית ובעיות הורמנוליות מטפלים בתוסף הורמונים(סטרואידים אם תרצו לקרוא לזה).
בכל מקרה תלוי מה היה חסר או איזה ערך היה לו גבוה , לדוגמה ההורמון פרלוקטין עושה את הג'ינו ואם הוא ממש גבוה יכול להיות חס וחלילה סרטן בבלוטה במוח או דברים בסיגנון אשר משדרים ג'ינו זהו דבר מסובך וללא בדיקות והערכה רפואית אי אפשר לדעת.
הג'ינו עצמו כמו שהוא אין לו טיפול אלא רק פלסטי

PcGunMan 08-07-07 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
אולי חסר לו הורמון מסויים בגוף לדוגמה טסטסטרון חופשי או משהו כזה , והרופא חושב שזה מה שעושה את הג'ינו זו בעיה הורמונלית ובעיות הורמנוליות מטפלים בתוסף הורמונים(סטרואידים אם תרצו לקרוא לזה).
בכל מקרה תלוי מה היה חסר או איזה ערך היה לו גבוה , לדוגמה ההורמון פרלוקטין עושה את הג'ינו ואם הוא ממש גבוה יכול להיות חס וחלילה סרטן בבלוטה במוח או דברים בסיגנון אשר משדרים ג'ינו זהו דבר מסובך וללא בדיקות והערכה רפואית אי אפשר לדעת.
הג'ינו עצמו כמו שהוא אין לו טיפול אלא רק פלסטי

אגב בלי שום קשר יכול להיות גם סרטן השד לגברים:blush::ohmy:

shmatul 08-07-07 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HoodStar
זה נכון שאחרי ניתוח כזה אסור להתאמן שנה?

מישהו יכול להתייחס לזה.<?

יiסי 08-07-07 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shmatul
מישהו יכול להתייחס לזה.<?

התייחסו כבר אמרו לך חודש...

mosheB אני הוא המדובר פה בנושא הגינו.. חשבתי שזה זה ובסוף התברר שאני סתם שמן מסריח בחזה :)..

הרופא אמר שאם תתברר אצלי בעיה הורמנולית אז יתנו לי תיסוף של כול מיני כדורים שיכולים לפתור תגניקומסטיה. בסופו של דבר סתם שומן.

ובאותו עניין: אם הממצא בחזה אובחן כ"רקמה שומנית תקינה" ללא שום ממצא של גוש , האם זה שומן שיורד בחיטוב? , אם כן למה דווקא לאדם מסויים יש את השומן הזה בחזה ולאדם אחר לא יהיה? גנטיקה חרא? תודה.

DarkGulis 08-07-07 22:39

ניתוח להסרת גיניקומסטיה משאיר צלקות?

shmatul 08-07-07 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DarkGulis

החתך הוא קטן והוא מסביב לפטמות הבנתי שאחרי כמה חודשים כבר לא רואים זכר...

יiסי 08-07-07 22:41

ציטוט:

תלוי בחומרת המצב... לרוב לא.. בימינו גם יש הרבה שיטות (לייזר וכו') להעלמת צלקות.

מה גם שאתה צעיר ויש לצלקת הרבה זמן לעבור.

DarkGulis 08-07-07 22:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
תלוי בחומרת המצב... לרוב לא.. בימינו גם יש הרבה שיטות (לייזר וכו') להעלמת צלקות.

מה גם שאתה צעיר ויש לצלקת הרבה זמן לעבור.

אתה ראית חזה של מישו שעשה? הוא היה מרוצה מהתוצאות?
הוא הולך בים חופשי בלי להתבייש? :mellow:

HHHEELLBBOOYY 08-07-07 22:45

בקיצור לך לרופא המנתח תתחיל להזיז עיניינים!! חבל על כל רגע... זה משנה את החיים...
והתוצאות מעולות

shmatul 08-07-07 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
בקיצור לך לרופא המנתח תתחיל להזיז עיניינים!! חבל על כל רגע... זה משנה את החיים...
והתוצאות מעולות

אחי יש מצב לדבר במסנג'ר?
shmatul@gmail.com

יiסי 08-07-07 22:46

ציטוט:

אתה ראית חזה של מישו שעשה? הוא היה מרוצה מהתוצאות?
הוא הולך בים חופשי בלי להתבייש? :mellow:

לא לא ראיתי ... גם אם יהיה לי גינו 29 סנטימטר אני ילך בים בלי להתבייש... כולם על הגדעון שלי ממה יש לי להתבייש ?? כול אחד והפאק שלו.

DarkGulis 08-07-07 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
והתוצאות מעולות

באיזה גיל עשית?
כמה שילמת?
אצל איזה רופא?
יש לך צלקות?
אתה מרוצה מהתוצאות לפי מה שאני מבין :jockey:

HHHEELLBBOOYY 08-07-07 23:09

עשיתי בגיל 17.3
עלה לי 7 וחצי דרך הנחות ומבצע
אין צלקות אני מרוצההה
אלה בלאגןןןןן

benwin21 08-07-07 23:14

ציטוט:

אני הבנתי אותך גבר :)

ותעלה תמונות גבר

Roei 09-07-07 00:02

מישהו יכול לענות לי? מזה זה גניקומסטיה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ