![]() |
שמע לדעתי כדאי לך להשקיע קצת בספה כי זה לתמיד
וזה גם דבר חשוב בכל מקרה עשיתי חיפוש קטן ומה שלדעתי כדאי לך לקנות זה את הספה הזאת: http://www.getit.co.il/Direct/31738/436 יש לה מלא התרונות אומנם לא קניתי אותה אז אל תסתמך על זה אבל אתה יכול ללכת לחנות שמוכרת ולראות אותה אני מציע לך לבדוק כי היא ניראת לי ממש אבל ממש ספה טובה |
ציטוט:
נ.ב נראה לי אתה יכול לעשות FLOOR PRESS ולהסתדר עם זה ככה שאתה לא באמת חייב ספה כמו שאתה חושב |
Leo זה די גרוע להתפשר על כל דבר.
אפשר עם ציוד של 1000 - 1500 ש"ח (השקעה חד פעמית) לעשות כמעט כל תרגיל שרוצים. |
ציטוט:
אפשר לקנות ספה+מוט+כמה פלטות אחרי כמה זמן לקנות 2 משקולות יד מתברגות ואחרי עוד כמה זמן עוד כמה פלטות ואם הוא רוצה אז גם מוט W בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שלא חייבים להוציא הרבה כסף ככה פתאום אפשר לקנות לאט לאט וגם בטח אפשר תשלומים (אולי גם אם תקנה יחסית הרבה ציוד תקבל הנחה) |
ציטוט:
ה150 היה קצר מדי, וגם ה160, ה180 היה מצויין. |
מה הגובה שלך?
הדבר שטוב ב120 זה שאין סיכוי שהמוט מתכופף. בכל אופן תלךך לנושא שפתחתי עם הטיפים יש שמה משהו שכתבתי במיוחד בשבילך |
אוקיי כבר אני הולך לקרוא..
אני 1.83 |
נראה לי שתסתדר עם מוט 120
האחיזה שלי זה בערך 70-80 ס"מ (בדקתי עכשיו מהשיש ברצפה חחח) ואני 177 ככה שנדמה לי פשוט תצתרף לאחוז ברוב המוט ולא איפה שהטבעות במוט אולימפי שיש עוד מרחק מהיד לצלחות משקל... 150 נראה לי יסדר אותך על בטוח... |
אמממ בדקתי על ה1.50 וה1.60 זה ממש קצר... אני רגיל לאחוז רחב בשביל לצמצם מנוף, קראתי על טכניקה נכונה ללחיצת חזה פה פעם ומאז אני משתמש באחיזה הזאת.
|
אבל שאתה מצמצם טווח תנועה ( לא מנוף אגב האורך של העצמות נשאר זהה)
זה פשוט מעמיס פחות על שרירים וגם זה לא הכי אייאלי כי זה עובד יותר מידי על החזה וקצת מידי על הדברים האחרים |
אז מה הקטע בטכניקה הזאת של אחיזה רחבה ?
|
ציטוט:
וד"א אתה גם מטירה? |
כן IVREY
born n raised איזה מגניב שיש פה עוד אנשים מטירה... בן כמה אתה? אגב LEO, זאת הטכניקה המדוייקת ביותר לBench Press ? http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=2 |
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד איפה החנות הזאת של היורוספורט נמצאת? |
יש לי בדיוק את הספה הראשונה שמה... של אוקספורד...
אמממ מה אני יגיד לך אחי... אם אני הייתי קונה ספה (קנו לי אותה מתנה ככה שלא אני בחרתי) הייתי הולך על אחת קצת יותר רצינית... קודם כל בשיפוע חיובי אי אפשר לעשות שיפוע גדול מההכי תחתון (משו כמו 30 מעלות) וגם זה לא נוח כי בקושי אפשר להכניס את הראש... אני שוקל 70 קילו ברגע שעשיתי 60 קילו המוט שמחזיק את הספה בשיפוע מתעקם טיפה.. היא גם נוטה להתהפך (עוד לא קרה לי אבל כמעט) והברגים משתחררים והחלקים שלה משוחררים טיפה... התרגיל לרגליים סבבה רק שאי אפשר להעמיס הרבה משקל שם... אממממ חוץ מזה היא סבבה... אני הייתי ממליץ לך לקנות משו יותר מסיבי... |
ציטוט:
עם מוט אתה עושה דחיקה ועובד לא רק על החזה (בבידוד) אלא עובד גם על החזה גם על היד אחורית וגם על הכתף קדמית בקשר לטכניקה ,כן זאת טכניקה נכונה +- אבל מה שאי אפשר לראות בסרטון זה שצריך לקרב את השכמות זו לזו ולנסות להצמיד את מפרק הכתף גם לדעתי לא טוב לעשות את זה עם הקימור הזה בגב זה רק מקטין טווח תנועה ומגדיל אגו. |
אחי תיקח 180 ס"מ, ואני אגיד לך למה, אל תמדוד את המרחק בין שתי העמודים שיחזיקו את המוט ותבחר מוט בהתאם לזה, אתה צריך שישאר לך רווח משמעותי בין כל צד של המוט לפלטות ושהחלקים המחוספסים במוט יהיו בצדדים הקיצוניים. אני היה לי 1.20 ס"מ ומה שעשיתי זה שמתי 2 סוגרים בכל צד של המוט ושמתי את הפלטות בין 2 סוגרים (סה"כ 4 סוגרים במוט) כדי שאוכל להחזיק בצדדים. מקווה שהבנת, בכל מקרה לך על 1.80 ס"מ ועוד אחד של 1.20 ס"מ.
|
cheque אחי אני גם קונה חדר כושר לבית וקניתי חלק מהציוד יש מצב אתה עוזר לי רבע שעה ככה בכמה החלטות באיסיקיו?
אם כן תכנס בבקשה: 450841898 ותשלח הודעה תודה מראש |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ