![]() |
אתה לא גוש פלסטלינה שאתה נמעך מהמשקולות , חות מזה עם התזונה של היום סביר להניח שלא תגדל יותר מ 2 ס"מ והגעת למקסימום אולי בגלל זה העסק יצא לאור
נ.ב - עד שמישהו ישאל אפילו אם להרים 50 + בעמדיה יפגע בגובה כבר יהיה לו מספיק ידע שלא שלא לדבר על 100 חוץ מזה בחיים לא תרימו 100 קילו מיליטרי פרס אם איך שאתם אוכלים ומתאמנים לפי רוב התוכניות של בני 16 בכל אופן כדי לעשות את העסק ברור: תאכל כמו שצריך בלי חיטובים קיצוניים או בלי חיטובים בכלל כדי לנצל את הגיל לעלות במאסה תתאמן איך שאתה רוצה כל עוד לא תיפצע ותמשיך לגדול |
ציטוט:
|
כי 100 זה מספר הקסם.
|
אבל אם תרים 95 עדיין תוכל להגיע לסי הגובה שלך.
|
זה הכל יחסי. למה סתם לזרוק משקל? יכול להיות (תיאורטית, כן?) מקרה שילד בן 15 מרים 150 ק"ג. בקיצור, כל עוד זה לא משקל שגורם לך לפציעות חמורות, זה לא פוגע בשום דבר. למעשה ההיפך הוא הנכון.
|
גם אני מאז שאני מתאמן לא גבהתי, אבל אני לא חושב שזה בגלל האימונים
|
מאז שאני מתאמן גבהתי ב6 ס"מ אחרי שנתיים שלא גבהתי
אז עזבו דוגמאות של חברים שלא גבהו כי זה לא אורמ שום דבר |
אני הייתי נמוך עד כיתה ו', ופתאום בכיתה ו' התחלתי לצמוח, הגעתי ל- 1.71 בחופש הגדול של כיתה ח', ואז התחלתי להתאמן ועכשיו אני כיתה ח' ולא גבהתי בחצי ס"מ משהתחלתי להתאמן. ומוזר שרק שנה שנתיים גבהתי וזהו. ואני יודע בוודאות שביצעתי נכון את כל התרגילים ולא עשיתי שום תרגיל בעמידה. אבל אני מקווה שמעכשיו לפחות אני אגדל לאט לאט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מי כבר רוצה לגבוהה , רק ילדים שרוצים "להיות כבר גדול כמו אבאאמא"
אם תשימו את היתרונות/חסרונות של של גבוהה \ נמוך תראו שהגובה האידיאלי 170-175 שזה גם מה שאני 175 ואני נשאר ככה אני מקווה |
אתה צודק לדעתי הגובה האידיאלי הוא 175-178
מעל זה כבר סתם גבוה ולרוב לא צריך את הגובה הזה, הוא מיותר. אבל אני 162 ככה שאני מקווה מאד לגבוה עוד:s חח |
הגובה האידאלי הוא 167 (לפחות זה מה שאני אומר לעצמי)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני ב8 חודשים גבהתי 7 סנטימטר בערך(8 חודשים אני מתאמן)
אני 1.70..אני מאמין שאני יגיע ל175 |
אם תאכל יותר זה לא יפגע בשום גדילה
|
ציטוט:
אני הייתי רוצה להגיע ל185-190 אני כרגע - 170 וטיפה בן 16 |
אני הייתי רוצה 80 ומשהו.
כרגע 62 |
ציטוט:
חח נמחתה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ