![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
משעמם אש! |
למי שלא מכיר,
סדרת רומח הדרקון (בעברית יש איזה 12 ספרים), של מרגרט וייס וטרייסי היקמן... |
הספר האחרון שקראתי את חלקו הוא הביוגרפיה על אדג.
מתאבק הwwe וגם קראתי דרך האינטרנט |
ציטוט:
בנוסף: מלך החומוס מלכת האמבטיה (לא זוכר את שם הסופר- אותו אחד שכתב את חכמת הבייגלה) |
ציטוט:
אם יש גן עדן גם מאד מומלץ רודף העפיפונים יש ילדים זיגזאג משוואה עם נעלם ... |
ציטוט:
|
החולם בהקיץ/???
שר השדים/???? |
ציטוט:
קראתי חלק ממלך החומוס ומלכת האמבטיה ספר ממממשששש סוחף ומצויין בקיצור.. |
ANABOLICS 2007 / William Llewellyn
JUICING YOURSELF / Howard bryant OUT OF THE NATURAL BODYBUILDER ZONE / mike "guns" holly |
:jockey: טוב נו עכשיו ברצינות...אני חולה על "כוחו של התת מודע" ו"שנית שבך" ו"הסוד" (הספר)
|
ציטוט:
באמת זה נורא מעניין!! גם אני אוהב ומתעניין בזה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה : אבל לפעמים הם מגזימים קצת בספר הם גורמים לך לחשוב שאם אתה תעמוד ותאמין ממש חזק אתה תוכל להפיל בניינים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
בחיים שלי לא קראתי עד הסוף ספר =)
פעם קראתי הרי פוטר איזה 27 עמודים...לא מצליח לקרוא עד הסוף משעמם רצח |
דירה להשכיר P:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ההמלצות שלי: "דרקולה" של בראם סטוקר, אבל רק אם אתם אוהבים ספרי מתח/מסתורין ארוכים ולא ממש מובנים בהתחלה, ספר מצויין אבל רק למי שאוהב את הג'אנר, כל השאר ישתעממו למוות. "הרפתקאות החייל האמיץ שוויק"- אחד מספרי ההומור/סאטירה הטובים ביותר שנכתבו אי פעם, למי שחוש ההומור שלו לא נהרס לגמרי מקומדיות אמריקאיות. סיפור על חייל צ'כי בשם שוויק, אידיוט הכי גרוע שיכול להיות, שמגוייס לצבא האוסטרי במלחמת העולם הראשונה, ובשפה שלנו, "עושה שכונה" מהמלחמה. כל כתבי שרלוק הולמס, כי עם קלסיקה אי-אפשר להתחרות. "שודדי הים של מלזיה"- אני זוכר שקראתי שני ספרים מהסדרה בחטיבה, ואלה היו ספרי ההרפתקאות הכי טובים שקראתי. לקהל יותר מבוגר מג'ול וורן, אבל הם כתובים כל כך טוב שקשה להפסיק לקרוא. פשוט אקשן ספרותי. וזה עוד על שודדי-ים אזייתיים, אז בכלל... |
ציטוט:
יש לי אותם אתה מעוניין להשאיל ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ