![]() |
הוא בן 14 לא אמורים לעבוד ככה בגיל כזה צריך לעבוד הרבה חזרות משקל בינוני, ובכלל בתור מתחיל הוא צריך לעבוד על משו כמו 20 חזרות
|
ציטוט:
|
ואתה יודע כל:o
אני אומר מה שהמדריכי כושר במכון אומרים אני לא ממציא |
ציטוט:
אני יתן לך סתם תדוגמה הראשונה שעולה לי בראש.. פעם הלכתי למכון בנתניה וישר שנכנסתי איזה מדריכה אחת באה לשגע אותי אחת מפניני החוכמה שלה היו שאם אני מתאמן בעמידה(לא משנה איך כל תרגיל בעמידה) אני נוגד את הפרשת הורמון הגדילה ועוד הרבה שטויות כאלה שחצי מהם אני כבר לא הכי זוכר בכל אופן היא דיברה שטויות ההכשרה של המדריכים בארץ לא נעשית כמו שצריך לדעתי |
ואואויי אחים שלי תודה אבל עשיתם פה סבטוחה אחת שלמה שלא הבנתי כלום...מה לעשות איך שעמית אמר? או....שבקיצור תגידו לי מה לעשות
|
תעשה מה שאתה חושב יש דעות שונות...
בגיל הזה לפי מה שאני יודע לא עובדים על "ניפוח" מה שנקרא אלא עובדים על כוח סיבולת וגם ניפוח ברמה מסויימת אבל לא לעבוד 6 חזרות על משקל מקסימלי כי זה יכול לדפוק לך הרבה דברים וזה לא מתאים אבל איך שתרצה וכל אחד חושב אחרת |
ציטוט:
אבל לעבוד במכונות בכזה טווח לא אמור להוות בעיה מעל גיל 14 (אם אתה מאמין למדריכים בקטע הזה איפלו הם אומרים את זה..) |
אתם מדברים על פציעות כמו דלקות או קרעים או פציעות לטוח ארוך אני יודע בעיות בגב וכאלה ?
|
ציטוט:
|
אוקיי, והוא בן 14 לא 15-16.
והוא יכול לעבוד עם חגורת גב שתוריד את הלחץ על הגב , אני בן 15 עוד מעט התאמנתי מגיל 14 בערך ואני עושה סקוואטים ,דדליפט זה לא מומלץ בכלל בגיל הזה ויש כאלה שבכלל לא עושים זה תרגיל "קטלני" מה שנקרא, בנט אובר זה בסדר זה תלוי במשקלי העבודה וגם פולי אחורי לעורף זה בסדר אם עובדים עם חגורה. |
אוקי אז אני יעשה מה שנוח לי לא ממש כבד ולא קל ודרך אגב אני לא רוצה להרים מישקלים כבדים למה אני לא רוצה שזה יפגע לי בגובה...בקיצור אני יעשה איך שנוח לי לא קל ולא כבד
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ