![]() |
ציטוט:
ביגביט, נראה די טוב, באיזו קטגורייה אתה מתחרה? החזה והגב נראים חלשים ביחס לידיים ולכתפיים אני מציע שעד התחרות לא תפרסם עוד תמונות תן קצת הפתעה לתחרות. |
נראה מעולה , בהצלחה בתחרות .
|
עצה קטנה
להלן שני תרגילים שהייתי משלב בתוכנית האימונים שלך -דד ליפט מגובה ברך : הזוקפי גב שלך זקוקים לעוד עבודה ,חסרה שם מסה ,וזאת מסה שנותנת הרבה מהמראה ה"מפלצתי" של פריסת גב טובה , אין פריסת גב שלמה (או כל פוזה אחרת שכוללת גב ) ללא זוקפי גב טובים ,הייתי עושה את הדד ליפט מגובה ברך כדי למזער את השיתוף של הרגליים ולהיתמקד בזוקפי הגב והטרפזים פולי עליון עם המוט המשולש (d-bar ) , יעזור להוסיף מסה הכרחית מאוד בחלקים התחתונים יותר של הרחב גבי שלך ,שלוקים בחסר ,תתרכז במתיחה טובה ,תשען מעט אחורה ,ותמשיך עד שהמוט מגיע לחזה בכדי להגיע לכיווץ מקסימלי בסך הכל אתה נראה לא רע בכלל ,אבל יש לך שיפורים לעשות ,ואני בטוח שעד התחרות תעשה את חלקם ,ולשאר צריך לדאוג באוף סיזן :) |
חיה ביותר.....
אהבתי אחי תמשיך ככה |
איזה חיה אתה אחי! אתה מביא מוטיבציה!!! בהצלחה בתחרות! כמה זמן אתה מתאמן? היקפים? גיל? משקל?
|
בן כמה אתה?
...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מוניטין. |
אחלה כתפיים יש לך ע-נ-ק-י-ו-ת.
ד"א בהצלחה בתחרות אחי |
כתפיים מטורפותתת אחלה טרייספס
בהצלחה בתחרות! |
נראה חבל"ז!
כתפיים טובות מאוד כנ"ל ידיים, גב דרוש שיפור.. בהצלחה! |
גוף מעוצב בהחלט כמו פסל!!!! אחי כל הכבוד אהבתי את הידיים!
כמה זמן אתה מתאמן? |
ציטוט:
וזהו זה הפרטים העיקריים.. |
זרועות מעולות, גם כתפיים. מאוד הרשמת בפלג גוף עליון. נראה שהגב והחזה לא פרופורציונאלים כלפי הידיים והכתפיים, אולי בעיקר כי הידיים והכתפיים ממש גדולות
מה הגובה שלך? את זה לא אמרת לנו בהצלחה בתחרות! |
Bigbit-אתה טבעי, נכון?
|
אחלה גופה
ציטוט:
|
ציטוט:
היידיים שלי דיי דומות לשלך רק ששלי קטנות באיזה 10 ס"מ :] תגיד יש מצב אתה מעלה תמונות מלפני איזה 5 שנים.... אני רוצה לראות אותך בשנה הראשונה אם אפשר... |
הכתפיים שלו באמת מרשימות מאוד
אפשר לבנות קריירה על כתפיים וטרייספס טובים ,רק תשאלו את קווין לברון |
ציטוט:
דיי להיכנס לוורידים של אנשים! לך תבקש מאיזה אתיופי שיזריק לך חלבון לתחת! |
נראה מעולה אחי...בהצלחה בתחרות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ