![]() |
|
ציטוט:
אני פשוט מוסיף לכל האבקות שהיו לי עד היום שני סקופים של סוכר ענבים או סקופ וחצי של סוכר ענבים... זה משפר פלאים הכל.. |
ציטוט:
100 אחוז סוכר איך לא יהיה טעים D: |
טעמת פעם תגיד לי?
כן בהתחלה זה טעיםםםםםםם אחר כך מגעיל ברמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת |
ציטוט:
|
תביא בחורה
|
ציטוט:
מה גם, שלפרוש זה לכוסיות, כמו פחמימות, כמו כאב, כמו צריבה בשריר, כמו התבכיינויות. אבל, ברזל, אוכל, אוכל, אוכל, זה לגברים, השאלה האמיתית יוני, האם אתה פרגית, או שאתה אוכל פרגית! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה או ככה אתה צריך לאכול הרבה אוכל! גם בחיטוב! אתה בא לירקות! ואומר להן i'm your pimp! you shell enter my mouth!now!!!!! |
אחי, אתה באימון יתר Dude, בנוסף אתה לא אוכל טוב ודוחף מספיק אוכל בריא, הדבר השלישי הוא שאתה לא יושן מספיק.
תקפיד על תזונה, אימון נורמלי ולא להסחף ובנוסף לישון כמו שצריך והכל יעבור. אתה כריש על, כריש אמיתי. תחפש סרטוני בודיבילדינג ביוטיוב ואתה תראה איך הכל משתפר מהר:) |
ד"א בהקשר לטעם המגעיל ביותר....אתם פשוט לא טעמתם פרולאב בטעם שיבולת שועל-קינמון
רשמית הדבר הכי מגעיל שקיים על פני הכוכב הזה החנות שממנה קיבלתי את הדוגמית ניסתה להרעיל אותי כנראה |
ציטוט:
PROLAB שוקולד עזוב שהיא מגעילה אחי היא גושית! ממש כדורי בוץ האבקה הזאת אני יכול להכין ממנה מלט ולבנות אחלה בית מלון ממנה:closedeyes: |
ציטוט:
עזוב אחי אני עדיין בטראומה מהש"ש קינמון פשוט לא יאמן שאנשים יכולים ליצור דבר כזה...באמא שלי אתה מוהל את זה במים ומרסס את עזה הופ! פתרנו את בעיית הערבים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ