![]() |
ציטוט:
דוד שלי היה אומר לי להפסיק לשחק WARCRAFT (ולא משנה איזה שחקתי בכולם) הייתי פשוט מכניס לו בוקס מעיף לו תשיניים :nonono: |
אלה ששיחקו Cs אי פעם יבינו אותי
Care# |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע שמרגילים אותך מאז שאתה ילד לקטן למשהו ואתה עדין תמים וחסר ידע (כמו כל ילד בגיל הזה שציינתה שהייתה) אז אין סיבה שלא להבין אותך טוב שיצאתה מזה סתם הייתה הופך להיות מושפע ובן אדם דפוק תחייה חיים רק פעם אחת גבר מזה כל השטויות האלה שהם מכניסים לאנשים לראש זה מפחיד ומזעזע! וד"א בקשר לWARCRAFT הינה הטפה דתית אני פוקד עלייך לשחק בזה! והינה תמונה יפה שתעזור לך! :laugh: http://www.blizzard.fr/images/war3/w...al-preview.jpg |
זה כמו אחד שחטף מכות מניגרים והוא מצתרף לkkk
תגדל קצת , תעשה טובה זה שיש חבורה של מיסיונרים פנאטים נוצרים \ מוסלמים לא אומר כלום יש שתי חדרי כושר באזורים החרדיים בירושליים לאחד מהם יש אתר והם גדולים מאוד ופופולאריים... |
אני כרגע מתקדם במקביל בוורקראפט 2 ו - 3, אל דאגה. למרות שזנחתי קצת לטובת קול אוף דיוטי 2.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:) |
ציטוט:
|
היה זמן שחרשתי על זה , פשוט עוד מעט יוצא Sc2!!!!
(ואגב הוא נראה לא מבטיח לדעתי אבל נראה...) |
ציטוט:
|
מישהו פה שיחק גראונד קונטרול 2? אם כן, תסבירו לי את העיקר של המשחק הזה כי לא הבנתי ולה הצלחתי שם כלום.
|
ציטוט:
www.starcraft2.com |
ציטוט:
אני אומר לך תריץ אפילו חיפוש בגוגל על זה תראה |
אתה מתכוון לghost או Bw?
|
אין לי מחשב עכשיו גילתי שאני לא צריך ממש מחשב אז נתתי תמחשב לילדים של בין דוד שלי ואני כותב פה מהמחשב של אח שלי
אנטון אני חוזר ואומר לך אני מבין אותך ראיתי איך המסיונרים בארץ פועלים אחד המקומות שלהם זה חיפה ששמה הם מיתכנסים וכו לצערי המשטרה והממשלה המושחטת לא עושים כלום בנידון ולהפך א ם כבר עוזרים להם יש מספר אירגונים כמו יד לאחים שעוזרים לאנשים לצאת משמה ועוד עושים המון צדקה אני אישית תורם להם ואני מקווה שעוד כמה שנים אני יוכל להיתדנב שמה |
ציטוט:
הרבה מהאנשים שם עובדים בשכר, ומתנדבים עוזרים בעיקר בעניינים האדמיניסטרטיביים. לי יצא כבר להיות שם אבל זה רק בזכות מישהו שאני מכיר שנמצא שם, וגם לחצתי עליהם בגלל מה שעשו לחבר שלי, אז יצא לי להיות איתם בכמה פעמים. החבר'ה שם מדהימים ובאמת התקשורת הרבה פעמים מנסה להוציא אותם ככאלה שפועלים נגד "נוצרים תמימים", כשלמעשה הם מונעים התעללות מנטלית ביהודים. |
לאו אתה דפוק צריך לרצוח אותך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ