![]() |
ציטוט:
בתרגיל אחד עשיתי 3 חזרות אז אני עובד על פווארליפטינג?? חוץ מזה שאני בדר"כ לא עובד ב3 חזרות, כתבתי מה עשיתי באימון האחרון כלומר זה המידע העדכני ביותר, את המשקל הזה לפני הפציעות הייתי עושה ב4-6 חזרות |
ציטוט:
מכיר את ההרגשה נחס! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואוא סוסים אחים שלי יפהה!!...ממ וסליחה על הבורות מזה Rm1 או איזה שהוא מיספר אחר...תודה בכל מיקרה!
ד"א היום נירשמתי למכון הלכתי והיתאמנתי חזה...המדריך אמר לי לעשות בהתחלה 10 קילו 20 חזרות של 4 סטים ככה שבוע לעשות...ואז כל פעם לעלות ב-5 קילו...האים זה בסדר?...כי לי זה היה דיי קלל |
הלחיצת חזה שלי עלובה ביותר.
70 קילו 5 חזרות, אבל בזמן האחרון אני מצליח לשפר את הלחיצה די טוב, אני מעלה ב-2.5-5 קילו בשבוע. |
Rm 1..זה המקסימום החזרות שהוא יכול להרים זה אחת...ז''א נגיד 120 קילו Rm1..זה שאתה יכול לדחוק 120 ק''ג פעם אחת.
ואני לא בקטע של לנסות כמה שיותר משקל וזה..אני אבדוק את זה מתישהו... עובד עם 80-85. |
בד"כ עובד עם80 על 10 בלי כשל/ספוטר,
אבל השיא הוא 90 קג על 10 :) אה 1.67 וזה היה במשקל 72 אם אני לא טועה (המשקל/גובה דומים לשל גיימר אבל אני לא חטוב כמוהו חחח) |
אהה הבנתי אחי...אבל רגע מזה עוזר נגיד סתם 50 זה המישקל הכי הכי כבד שאני יכול ואני מרים אותו בפעם אחת אז מזה עוזר
|
50 קילו 4 סטים 5-6 חזרות
|
ציטוט:
|
ורק שהשאר יידעו..משקל לא הכי הכי קשור לכמה סוס אתה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תוצאות יפות!:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
קרא את הפוסט על כוח-מסה בנעוץ(מעניין מאוד) |
אאז אחים שלי אני לא כזה חלש חשבתי כולי חלשלוש חחח אמרים סט ראשון 70 קיל 12 חזרות
סט שני 75 קילו 10 חזרות סט שלישי 80 קילו 8 חזרות פחות או יותר ואני מיתאמן עוד מאת שנתיים זה בסדר לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
16 אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ