![]() |
ציטוט:
|
פיתה מקמח מלא
בננה גדולה או 2 פירות קטנים-בינונים ביצה שלמה חצי קופסת קוטג' 3% או חצי קופסת גבינה לבנה 3% מלפפון או עגבנייה כפית שמן זית |
200 מל חלב +100 גרם קרונפלקס.
יוצא 80 גרם פחמימה 6 חלבון +8 של הקרונפלקס אבל זה חלבון לא מלא. אני לא יודע איך לשלב עוד חלבון בתוך כל זה |
איך אפשר לאכול ארוחת בוקר אני אוכל רק איזה 4-5 שעות אחרי שאני קם וגם אז אני רק שותה איזה שוקו ככה
עריכה : למען האמת דווקא כן יוצא לי לפעמים ארוחות בוקר בדרך לבצפר אני קונה איזה בורקס גבינה |
100 גרם פייבר עם הרבה חלב
ושתיי פרוסות לחם מחיטה מלאה עם קוטג' 0.5% |
חצי שייק+2 בננות P:
|
אליאב אתה חרטה :flowers:
עלק לא אוכל בבוקר אתה קם אוכל את המקרר :boxing: ועלק בורקס גבינה חחחחחחחחחחח הרגת אותי אתה בעצמך לא אוהב את הקרקס הזה אז אל תעשה אותו בעצמך אחי, לא מתאים |
30 גרם שיבולת שועל
חבילת קוטג חציאחוז מולטי ויטמין כרומיום ווטמין בי כפית שמן זית אומגה 3 |
אייס קפה עם עוגה :)
|
ציטוט:
|
כלכם עם פול אוכל עכשיו אני על 1500 קלוריות זה פשוט רעב!:ohmy:
|
שאלה,
אלה שאומרים שהם אוכלים שיבולת שועל, סקופ חלבון וכמה פירות. ועוד אחרי כל זה הם אומרים יאמי יאמי. מה אתם עושים טוחנים את כל זה בבלנדר? אפשר בבקשה המלצה על כמויות שזה יוצא לכם טעים? וכמה שיבולת שועל צריך בבוקר במסה? |
ציטוט:
ש"ש + חלב + סקופ עם קצת קינמון לתוך קערה מערבבים ומעמיסים :sbb4: |
אה אז אתה לא טוחן את זה? אוכל את זה כאילו קורנפלקס רגיל (בטח מדמיין שזה כריות בטעם נוגט או משהו)? וכמה ש"ש אתה אישית שם? כוס? (שזה איזה 100 גרם פחמימות לפי מה שאני זוכר)
|
ציטוט:
תבדוק כמה זה פחמ' נראה לי 60 ומשהו [63 אם אנ'לא טועה] |
שייק חלבונים + 30 גרם סוכר ענבים + תפוח/בננה + ירק.
|
במסה 100ג' שיבולת שועל מערבב את זה עם קורנפלקס של ברנפלקס בקערה גדולה עם חלב ומוסיף כמה שקדים.. או שלפעמים קופסאת קוטג' עם 3 פרוסות לחם וכפית שמן זית עם איזה מלפפון.. =]
|
ציטוט:
|
מה זה ש"ש ? ואיפה מוציאים קוטג' חצי שומן , לא מצאתי בשום מקום...
|
ש"ש זה שבת שלום
אבל בהקשר שלנו זה שיבולת שועל קוטג' חצי אחוז יש בכל סופר ומכולת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ