![]() |
איפה שהוא באיזור האמצע נגיד 1.5-2 קילו בחודש....
|
ציטוט:
ידידי ,אתה עוד צעיר ,ותבין שעליות נקיות מאבדות את היעילות שלהן עם חלוף הזמן. |
ציטוט:
חח ממה שאמרת כרגע אני אמור להבין שעוד לא התחלתי אפילו להגיע לטופ של היכולת הטבעית שלי כי אני ממשיך לעלות נקי וזה דווקא די נחמד :wub1: ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע...העליות שלי יחסית נקיות ,אבל למעשה מה זה נקי ? מבחינתי להתחיל עליה במסה ב13 אחוז שומן , ולסיים אותה ב17.5 אחוז שומן ,זה מקובל . אבל זאת עליה "מלוכלכת" ,מצד שני פעם קודמת שעשיתי עליה כזאת ,סיימתי אותה ב107 קילו ב17 אחוז שומן ,ועכשיו אני 101-102 באיזור ה13.5 אחוז שומן ,ואני מקווה להגיע ל110 ב17.5-18 אחוז ומשם לדפוק חיטוב מטורף לחלוטין לאיזור ה8 אחוז שומן על איזה 95 קילו. |
ציטוט:
GH?:) בישבילך אחי היקר?הארנק שלך ענקי או עצום שאני ידע ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה לקחת אנדרול רק שבועיים ? אפשר בשקט לסחוט אותו חודש וחצי במינון מינימלי ועדיין לראות ממנו המון תוצאות (בעיקר בכח ,DHT אחרי הכל ) ובנוגע לשילוב של סוסטנון וטרנבולון אני לא בעד ,בגלל ההבדל באסטרים ,טרן דורש הרבה זריקות בגלל זמן מחצית החיים הקצר שלו , והסוסטנון דורש פחות זריקות בגלל שהוא מכיל טסט' באסטרים ארוכים יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מלוכלת ואני מאוד נהנה ממנה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טרייספס מעוצב ומאסיבי רגל עזוב אחי לא כדי לדבר....220 דיפ סקוואט 6 חזרות שמעתי באויר.. גב..פייייי ביספס נחמד ביותר :sbb4: |
ציטוט:
גלעד כפרה עליך ,אני עוד אסמיק ,עכשיו אני רק צריך את הכתפיים שלך ואני יהיה מר ישראל :) |
ציטוט:
תזכור תמיד אחי Light Wight Baby! |
ציטוט:
SPARTANS ! Inject yourself with primo ! aou! aou! aou! |
ציטוט:
בוא נחגוג רגע אנאבולי זה אם קליפ של מקום שלישי באולימפיה 2007 ויקטור מרטינז http://www.youtube.com/watch?v=KjDQv...elated&search= |
בקיץ יחסית נקייה בחורף מלוכלכת
|
600 גרם מעל המותר ובלי הרבה שומנים רווים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ