![]() |
ציטוט:
התוצאות של המאמר אומרות שאין הבדל משמעותי בתוצאות בים אלו שנחו 2 דקות לבין אלה שנחו 5 דקות. בטווח של 5 חזרות או בטווח של 20 חזרות או בטווח של 200 חזרות. אם זה היה משנה הם היו מזכירים שם. |
ציטוט:
הדוגמא שהבאת לא קשורה לכלום. יש הבדל בין ירידה ועליה בכוח בעקבות הצטברות חומצת חלב וזמני התאוששות לבין שינוי בכוח כתוצאה מעליה במסת שריר ו/או שיפור בגיוס יחידות מוטוריות. הירידה בכוח שאתה מתאר תקפה רק לזמן כל כך מצומצם, היא פשוט לא קשורה לשינוי במסת שריר וגיוס יחידות מוטוריות. |
ציטוט:
ככה שמה שאמרת בקשר לכמות החזרות שניתן לבצע כפקטור של זמני מנוחה אולי נכון אבל ממש לא רלוונטי במקרה הזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אקח את הדוגמא שלך: עשית כפיפות מרפק 15 RM. אתה מעדיף לנוח חצי שעה ולהצליח 7 חזרות או לנוח 3-5 דקות ולעשות 14 חזרות? התוצאות יהיו זהות ע"פ המאמר, אז מה זה חשוב? אתה רשמת: "זמני מנוחה הם פקטור נורא משמעותי סט 2 אחרי 30ש או דקה וחצי מנוחה ישפיע מאוד על כמות החזרות והלוג נותן לך יכולת בקרה." הם בכלל לא פקטור על התוצאות אז מה זה משנה? |
ציטוט:
|
סבבה הבנתי את הצד שלך..
אבל רוב המתאמנים נחים 2 דקות לפחות(ממה שיוצא לי לראות במכון) לא הבנתי מה הדבר השני שהזכרת... שלוג הוא לא מדוייק בגלל שאתה לא תמיד נח אותו זמן? ויש מקרים שאתה נח פחות, ובסט הבא אתה מרים פחות ואז בלוג אתה חושב שנחלשת? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תקרא את ההודעה הקודמת שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כנראה שמהתחלה לא היתה כאן הבנה |
ציטוט:
הוא אומר שהמנוחה משפיעה על מה שתרשום בלוג("התוצאה") יהיו ימים בהם תנוח יותר בין הסטים ואז בלוג יהיה רשום שהרמת יותר(התחזקת) ויהיו ימים שבהם תנוח פחות ואז בלוג יהיה רשום משקל נמוך יותר(נחלשת). ובגלל זה הוא קבע שלוג זה לא אמין, אבל אפשר פשוט לנוח כמות זמן זהה וזהו, לא יהיו ימים כמו שרשמתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכוונה במחקר שמשה הביא היא שאין השפעה בין זמני המנוחה האלה על העליה במסה ועל העליה בכוח. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ