![]() |
ציטוט:
|
למה אני תקוע ?
אם אתה תקוע זה אומר שמישהו תקע אותך :s |
ציטוט:
מי קבע ? מי שמבין בתורת האימון... האידאל הוא יומיים שלושה בין כל אימון וזה נכון לרוב האוכלוסיה, רוצה לקרוא ולהתדיין, תרשם לפורומים של ליל ,אני מקבל הרבה מדעותיו בעניין וכדאי שתתווכח איתו ולא איתי: http://www.bodyrecomposition.com/forums/ לא מזמן היה נושא על העניין של תדירות ,אינטנסיטי ווליום, שאל שם(וממליץ שתקרא את הפוסט שלו): http://www.bodyrecomposition.com/for...OLUME+TRAINING אה ואגב לגבי השומן, אני לא מבין גדול בתזונה רחוק מזה, אבל עד כמה שאני יודע, לחומצה אמינית אין מסלול ישיר שבו היא נהפכת לחומצת שומן... |
ציטוט:
|
אז אפילו עוד יותר רחוק מזה...
|
כמו שכתוב לרן בחתימה.
כשתבין.......תגדל |
בשביל לגדול אתה לא חייב להיות מבין גדול בתזונה, בשביל לגדול נקי יותר ולחטב יותר ביעילות צריך את הידע...
למזלי הגנטיקה שלי מחפה עלי קצת בקטע הזה. |
מה שאתה אמרת עכשיו זה שטויות חלבון לא נהפך לשומן נו באמת.
ומי אמר לאכול פחמימות פי 4 מהמשקל? מאור זרדז תתווכח איתו? תראה איך הוא נראה הוא יודע מה הוא עושה |
ציטוט:
צריכה עודפת של חלבון נהפכת לשומן אם תרצה או לא. זה שאתה משלה את עצמך נו אם זה עושה לך טוב. |
ציטוט:
כמה שטויות ועוד מימשהו שנמצא כל כך הרבה זמן בפורום. אולי אתה רוצה לקחת דוגמא ממנו גם בקשר לכמות החלבון? |
חלבון לא נהפך לשום שומן מה אתה מזיין פה ת'שכל?
ShikolM אז כמה פחמימות צריך ביום? זה נשמע ממש הגיוני שכמות הפחמימות תהיה פי 2 מכמות החלבון היומית |
ציטוט:
|
אתה תלך ללמוד אהבל
|
ציטוט:
|
שקט כבר יא ילדים קטנים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תתווכחו ביניכם אבל למה להוריד את רמת הפורום? כמו שאני אתה ושחף עשינו בפוסט ההוא. |
יותר מדי חלבון: מזהיר יאיר להב, "מפתחי גוף נופלים לא פעם במלכודת של 'כל המוסיף גורע', ומגבירים את צריכת החלבון שלהם לרמה של 4-3 גרם לקילוגרם גוף ליום, בהנחה מוטעית שכמות זו תגדיל להם את נפח השרירים. צריכה עודפת של חלבונים הופכת אותם לשומן מיותר". עודף חלבון עלול גם, במקרים מסוימים, ליצור עומס על הכליות ונזק לכבד.
לך תתווכח. |
ציטוט:
|
אורי, לפי מה שאתה אומר ככל שתאכל יותר חלבון ופחות שומן ופחמימה אתה תעלה יותר במסת שריר ללא הגבלה.
כלומר, מפתח גוף יכול לצרוך שני קילו חלבון ביום, שאלה 8000 קק"ל. מצד אחד הוא במאזן קלורי חיובי כי הוא שורף פחות בהרבה ביום, אז הוא יעלה במשקל. מצד שני עודף חלבון לא יכול להפוך לשומן, אז כל העליה במשקל תהיה שריר נקי, וזה הרבה מאוד שריר ביום... נשמע לך הגיוני? אם זה היה כך אז היית רואה את כל מפתחי הגוף פועלים כך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ