![]() |
ציטוט:
:XDemoticon: :XDemoticon: :boxing: :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמעט בטוח שבתקופה ההיא לא חבשו כיפות,אומרים שהכיפות התחילו בתקופת הגלות כדי להיבדל משאר העמים,וכל מיני טענות כאלה..
ובקשר לאנס,אז כמעט ב100 אחוז שהוא היה ערבי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ובכלל, בכללי זה ממש מצחיק שכל הערסוואטים שמסתובבים עם חרבות בכיס שמים כיפה של "נח נחמן" משהו כזה..
|
חחחחחחחחח לא!!
הוא פרץ לה לדירה, אנס אותה ואז היא שיכנעה אותו להישאר לקפה ודלתה פרטים עליו ואז גרמה לו להיעצר לפי חל קמהמידע שהוא נתן לה :d |
אישה חכמה...
קשה לי לתאר את הסבל שנגרם לה... אחרי שהוא אנס אותה החלאה הזה, להמשיך להיות איתו באותו בית ולהציע לו קפה... כל הכבוד לה...:boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
שערבי אנס אותה? אתה חושב שאין יהודים שלצערי הרב, יותר גרועים מערבים ועושים כאלה דברים!!! |
ציטוט:
אבל למה אתה שולל שזה ערבי? |
לגבי מה שאמרתי מייקל לואיס וזה זה היה בצחוק כי הוא פרסם שהוא שכב עם אחת בת 48 משהו כזה.
ולגבי הכיפה. זה בעצם כיסוי ראש ששמים וזוהי מטרת הכיפה. לא חייב כיפה גם כובע זה עוזר אלא כל דבר שמכסה את הראש נחשב כיסוי ראש ולגבי הערסים עם הכיפות הגדולות של נחמן מאומן זה באמת דפוק והם אפילו לא יודעים נראה לי מיזה ואיפה הוא היה נמצא(התשובה בגוף השאלה) |
ציטוט:
האמת אין לי ממש מושג... אבל אני לא חושב שערבי היה אונס מישהי מבוגרת... אולי אני טועה.. אבל אני ב 90% בטוח שזה יהודי חלאה.. :dry: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ