![]() |
ציטוט:
מייקל לואיס יותר "בעייתי" מהבחינה שאתה אומר כי הוא מפורסם ומתפרסם. כל אחד מתבונן על זה אחרת. אני שמח שהבנת את הגישה שלי.:flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מחכה לתחרות , מחזיק לך אצבעות. רק בגלל הדרך שעברת, מקצה לקצה, שרוי במוטיבציה ומשרה אוירה טובה על הסביבה. מזכיר לי את הדרך שאני עברתי רק שאני עוד לא קררוב לסוף השינוי ונק' ההתחלה הייתה הרבה פחות קיצונית. |
מה שכן... מייקל לואיס לפחות מנצל את המצב שבו הוא עומד כדי לגרום לילדים לאכול נכון ולהתאמן...
ילד קטן רואה אותו עושה תרגילים כלשהם, והוא רוצה להראות כמוהו, אז הוא מחקה אותו. אז לדוגמא מייקל לואיס אומר בתוכנית להמנע מאכילת שוקולדים, ככה הוא גורם לילדים לשמור על תזונה נכונה ועל עיסוק באימונים... |
אני מבולבל...
אני מתלבט בין אם לצחוק, או לבכות? |
לבכות לבכות
|
כולו פג רציני,אל תשכח שגם אנחנו שהיינו בהתחלה עשינו פלוורות על בחורות במכון עם 0 מאסה
פרגנו לו,אני בטוח שהוא לא מהווה לאף אחד כאן בפורום "איום" וב' קבלו איזה ציוד אולי הוא יתרום איזה מניאק |
מאריוש פודזיאנובסקי, ראה הוזהרת!
|
Mehoar
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עוד פעם הנטחן הזה-_-
|
יש לו גוף של ערס מכון ממוצע עם יד שלא עוברת 30
לזכותו יאמר שהוא בן 13 ומשהו. יש פה עוד אחד בן 13 שהוא יותר גדול ממנו פה בפורום שפרסם תמונות |
חחחחחחחחחח כנסו לאתר שלו אתם מתים מצחוק..או מבכי
|
חחח יש פה משהו שהרג אותי בפורום - איזה מישהו בא ורשם לו:
"בן אדם עשה טובה לך תסתפר תהפוך את הגבה שלך לשתי גבות ולך לקוסמטיקאית שתוריד לך את הפצעונים (קוסמטיקאיות זה לא רק לבנות ובמקרה שלך זה יכול רק להואיל) לפחות ככה יהיה טעם לכל השרירים שאתה עובד עליהם ובנות גם יתחילו להסתכל עליך. לא בקטע של להעליב אני פשוט בן אדם לא נחמד מטיבעו ואין לי מושג איך אומרים דברים בעדינות." ועומרי ענה לו: "אני גם לא יודע להגיד דברים בעדינות אמא שלך מתה יבן שרמוטה לך תיזדיין יפרסי הומו בן שרמוטה סבתא ניחנקה מתירס ומתה אבלה סתם וניחנקה מהחרצן יבן שרמוטה יקבוק מגעילל הומו!!!!" |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :wiggle: |
|
חחחחחחחחחח כן
הורג אותי הגרשגורן הזה אוכל סרטים שיש לעומרי פוטנציאל |
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ