![]() |
ציטוט:
|
ואה ואה איזה נוסטלגיות מתעוררות פה חחח יא אללה אחד המשחקים!
|
ציטוט:
ולהחליף בגדים גם אני זוכר חחח |
כמה סרטים של מורטל קומבט היו?
|
יש את כל מורטל קומבט 2 ביוטיוב בכמה חלקים
דוגרי משחק(של השחקנים בסרטים) על הפנים אבל אין מה לעשות זה חלק מזה...אני זוכר שמזמן היתה סדרה של מורטל קומבט עם קונג לאו זאת היתה סדרה חזקה(עם משחק גרוע פצצות אבל נוו..) |
סוניה הכי שווה...
|
איזו מהן?של הסרט הראשון או השני?
|
הראשון!
|
לא שאלתי אותך יא קבב חעחע
מה עם החיטוב אחי |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחחח מורטל קומבט. אתה מדברים על מורטל קומבט 4 בתור נוסטלגיה?? אני מדבר על מורטל קומבט 1-2 שיצאו למגה דרייב עוד לפני שהיו משחקים בתלת מימד! זאת נוסטלגיה!
ואגב, סקורפיון הופל לעקרב בשלב Animality גם במורטל קומבט 3 אולטמייט, זאת גרסה משופרת של מורטל קומבט 3 עם הנינג'ות של מורטל קומבט 2. עדיין יש לי את המשחק הזה במגה דרייב. :wiggle: (וגם את מורטל קומבט 3 המקורי יש לי). אה והסדרה באמת היתה טובה! אני אפילו זוכר הפרק האחרון והמבאס ששאו קאן הכניע את ריידן: you will bow to me! ימי הילדות המאושרים. :cry_1: |
ציטוט:
|
מגה דרייב זה הקקה שמחברים לטלויזיה עם השלתים? והקלטות?
אם כן אצלינו זה נקרא מגסון חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
מגהסון זה ממשחקי הטלויזיה הראשונים שיצאו, זה מהישנים ביותר. מגה דרייב נחשב יותר "חדיש" בתקופה של אז. היה גם נינטנדו 16 ביט שהוא מקביל למגהדרייב רק של חברה מתחרה ויצאו אז גם המשחקים הניידים - גיים-בוי מאותה חברה של נינטנדו וגיים-גיר של סגה (אותה חברה של מגהדרייב). אחר כך יצאו הנינטנדו 64 ביט, הפלייסטיישן הראשון והמכשיר מאותה חברה של מגהדרייב ששכחתי את שמו, הוא לא היה פופלארי. הייתי אפילו מנוי למגזין "פריק"! אם מישהו זוכר את זה. זה עדיין קיים המגזין הזה בכלל? יא אללה איזה נוסטלגיות רצות לי בראש עכשיו, אתם לא מבינים. :jockey: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ