![]() |
ציטוט:
סיפורים כאלו אני יודע על רוסיה העתיקה! |
2 קבצים מצורפים)
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרי זה נשאר טעם מגעיל אש בפה ד"א אם אתה לוקח ספירט מערבב עם מים ומשקשק את זה, יוצא משהו לבן לבן כמו חלב ואז אתה שותה את זה ונרדם ל24 שעות משהו קלאסה :flowers: |
דבר ראשון. זה לא רק ברוסיה. מה היה בארה"ב כשהוציאו את האלכוהול מחוץ לחוק? אנשים היו שותים בשמים
דבר שני. כל מי שמשחק אותה בוחריק, לא יכול להגיד על כל אחד ממכם, אבל לפחות בתיאוריה אתם אמורים להיות יהודים. ויהודי בריה"מ שתו שותים וישתו אבל רובם לא אלכוהליסטים. זה יותר תכונה של רוסים נוצרים, בעיקר קטע של תרבות שתייה |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה השטויות האלה זו תכונה של רוסים נוצרים? למה זה משהו בדם???? |
איך זה הגיע לפה שלהם ... לא יודע זה קצת מוזר לי
לי יש מלא חברים רוסים ואף פעם לא שמעתי על דבר כזה אבל יכול להיות..אנחנו לא עשינו את המחקר וגם לא הינו שמה ( רוב ) |
בקשר לאפשטרשייב זה ידוע... כמו שפאניק הזכיר את הספירט.
אבל Wtf.... הדברים האחרים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תגיד מה אתה רוצה?
|
אני רוסי ומממש אבל מממש לא בראש שלי להגיע לשם.. אחרי כל מה שאני שומע ורואה בטלווזיה איך רוצחים שם איך מרמים איכס.. לא סובל את רוסיה..
|
ציטוט:
צא מהסרט. בכל מקום יש את זה. הבעיה היא שהתשקורת סוקרת רק את המקומות החרא ולא מראה את המקומות היפים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח איזה כתבה עומרי על כאלה דברים עוד לא שמעתי, איזה רוסים Xd
|
האמת שנתקלתי בכתבה הזאת בפורום אחר בחול באנגלית, לפני איזה שבוע, ודיברתי עם איזה אחד נורווגי שגר תקופה מסויימת שם והיה מזועזע מהדברים שהולכים שם.. ופתאום אתמול בלילה ניתקלתי בכתבה הזאת בעברית אז אמרתי נו יאללה נשים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ