![]() |
אלוהים. עכשיו הפחדתם אותי. אני מאוד שמן ועובד על הורדת משקל. גם אצלי זה יהיה ככה? אני לא שוקל 186 ק"ג, אבל משהו כמו 135 ק"ג (עושה לי רע המספר הזה).
|
ציטוט:
לפחות היית משנה את הפונט, משהו. אפילו את התאריך העתקת. LOL :jockey: |
כל הכבוד לבנאדם,
לא יאמון, הכח הרצון שצריך בשביל זה. אבל חובה ניתוח להורדת העור הזה |
ציטוט:
|
טוב, נקווה שיהיה בסדר. במקרה הכי גרוע, גם אני אעשה ניתוח כזה... אבא שלי רזה המון, ויש לו עור עודף, אבל הוא כמעט בן 60. קיוויתי שעם אימון מאסיבי העור יתגמש... טוב, נחכה ונראה מה יהיה. לפחות יש לי את המודעות לרצות לרזות.
|
שיהיה לך בהצלחה בנאדם!
|
תודה רבה. אין ספק, האנשים כאן בפורום הם אחלה. אלופים אחד אחד, נותנים תמיכה.
האמת שפעם התאמנתי, אפילו הייתי חצי בודיבילדר, אני זוכר שבבנץ' פרס הייתי מרים משהו כמו 40 בכל צד, הייתי לוקח קריאטין מונו ומשהו כמו 4 סקופים של אבקת חלבון ביום. עד שהכרתי את מי שלימים הפכה להיות האקסית שלי. משגרם אימונים של 5 ימים בשבוע, עברנו לשגרה של מסעדות 5-6 ימים בשבוע. כל ערב אוכלים בחוץ, ואוכל זבל. תוך שנתיים וחצי עליתי משהו כמו 60 ק"ג. שקלתי לפני זה 100 ק"ג בערך, ולא הייתי שמן. לפני כמה חודשים, שקלתי כ-160 ק"ג, ועשיתי דיאטה, הורדתי בערך 30 ק"ג, ואז נשברתי. העלתי קצת, משהו כמו 5-7 ק"ג, עד שהחלטתי שנמאס לי. אני חוזר להתאמן. נרשמתי לפני שבועיים למכון, חזרתי לאכול את התפריט שגיל בנה לי אז, אבקת חלבון, הרבה אירובי, בלי לוותר לעצמי. נתתם לי ביטחון לספר על עצמי. תודה רבה. |
בקטנה, אם הורדת 30 קילו אתה יכול להוריד עוד 30.
בכמה זמן הורדת את ה-30 kg? |
3-4 חודשים בערך. כל ערב הליכות של שעה וחצי, בערך 1200-1300 קלוריות ביום.
|
ואגב, אני לא מוטרד לגבי ה-30 ק"ג הנוספים. אני מוטרד לגבי השרירים. אני מפחד שבגילי (אוטוטו 30), אני כבר לא אוכל לפתח גוף שרירי כמו שאני חולם עליו.
|
ציטוט:
בכל מקרה בהצלחה. |
תודה רבה! :-) אני אומר את זה המון, אבל באמת, אתם 10.
|
ציטוט:
אם אתה רוצה את זה באמת אתה תשיג את זה.... |
בתמונה האחרונה לאחר הניתוחים שהוא עבר הוא ניראה ממש דיי טוב יחסית לכל התמונות הקודמות שלו אם כל העור הרפויי הנוראי הזה.
|
ציטוט:
זה מה שכל האנשים האלה שוכחים בהרזיות המטורפות האלה. חוץ מזה שלרוב גם אין להם כמות חלבון מספקת בתפריט ובכלליות איזון בין אבות המזון, אז בכלל. |
בתמונה האחרונה הוא נראה מצויין!
איזה שינוי זה לא להאמין! איפה הוא אני רוצה להביא לו מוניטין :jockey: |
וואלה כל הכבוד לו..ותראו את התמונות בסוף אחרי הניתוח הוא נראה סבבה לגמריי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם :) |
Wtf בחיים שלי לא ראיתי חרא כזה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ