ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   נושא רציני בבקשה ממכם לא לעשות צחוק!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=12468)

MagneZium 18-06-07 15:43

עצה שלי ספר לאבא שלך פשוט את האמת כול מה שהיה ואיך אתה מרגיש תיהיה פתוח איתו
אני יודע איך זה בגיל 16 אין לך מושג מזה קופת חולים או איך מגיעילים לשם ושטויות כאלו
תיהיה פתוח עם אבא שלך הוא יותר יבין וזהו הוא יסדר לך הכול אולי הטיפולים יעלו כסף שלא תמיד יש עלייך תסכומים שצריך לך תידע ספר לאבא שלך הכול הוא יטפל בך כבר

OMRI-TURBO 18-06-07 15:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
זה קרה בגלל שהוא זיין בלי קונדום או שזה דבר שקורה עצם הזיון עצמו?

זה קורה שמקיימים יחסי מין בלי קונדום או העברת הנגיף במין אוראלי.

VoRteX 18-06-07 15:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
לפני 3 ימים שכבתי אם מישהי, היא לא :):):):):):) או משהו סתם זרם בינינו טוב העניין,
ועכשיו כואב לי הזין ושורף לי שאני משתין, ויש לי כאבים חזקים באיזור המפשעה ובזין, אני לא יודע מה זה אני כוליי לחוץץ כי גם, זיינתי אותה בלי קונדום, והיא גם מצצה (זה יכול להיות קשור?)
,בקיצור והחלק העליון של הזין (ממש מתחת לכיפה) טיפה נפוח כזה מהחלק התחתון זה ממש מפחיד, אני לא ידוע מה לעשות!! מישהו יודע מה הסיבה?? יכולה להיות מחלת מין חס וחלילה??

לא הייתי בטוח בנוגע לזה... :boxing:
בכל מקרה פעם הבאה שתמש בקונדום אה?
יום טוב.:flowers:

Mr.Bazooka 18-06-07 16:00

לפחות נתת לה איזה שלוק מהשייק חלבון ?

Dr. Recoba 18-06-07 16:00

אני זוכר שמזמן, ממש מזמן בערך בגיל 13 באתי להשתין וקלטתי את הזין שלי אדום, לא התייחסתי אבל אחרי שעה-שתעיים התחילו לי כאבים ושרפות רצח, אחרי עוד קצת זמן התחילו לי קילופים והבולבול התחיל להתנפח..

השגעתי בטירוף לא ידעתי מה זה, הייתי לחוץ כולה ילד בן 13 לאיפה כבר הוא יכול להכניס את הזין שלו? בסוף התברר שעשיתי ביד אחרי ששתפתי את הרצפה בחדר שלי עם אקונומיקה.

shay 18-06-07 16:01

תילך לרופא לבד
תגיד לאבא שלך שכואב לך הראש ושיקבע לך תור מהרר ותלך לבד מותר מגיל 14 ללכת לבד לרופא קופת חולים

Mr.Bazooka 18-06-07 16:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Electric Univers
אני זוכר שמזמן, ממש מזמן בערך בגיל 13 באתי להשתין וקלטתי את הזין שלי אדום, לא התייחסתי אבל אחרי שעה-שתעיים התחילו לי כאבים ושרפות רצח, אחרי עוד קצת זמן התחילו לי קילויפם והבולבול התחיל להתנפח..

השגעתי בטירוף לא ידעתי מה זה, הייתי לחוץ כולה ילד בן 13 לאיפה כבר הוא יכול להכניס את הזין שלו? בסוף התברר שעשיתי ביד אחרי ששתפתי את הרצפה בחדר שלי עם אקונומיקה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

The Iron Man 18-06-07 16:06

ציטוט:

אני זוכר שמזמן, ממש מזמן בערך בגיל 13 באתי להשתין וקלטתי את הזין שלי אדום, לא התייחסתי אבל אחרי שעה-שתעיים התחילו לי כאבים ושרפות רצח, אחרי עוד קצת זמן התחילו לי קילופים והבולבול התחיל להתנפח..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי קרעת אותי עם התיאור

damn 18-06-07 16:07

ציטוט:

איזה חמוררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלוש 18-06-07 16:08

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחח

עוז20 18-06-07 16:10

וליי שפך אותי עם התיאור הזה

Yoshi-Moto 18-06-07 16:10

איזה מלחיצים אתם הוא בטח בוכה בבית...

דניאלו אל תכנס לסרטים יותר מידיי פשוט לך לרופא, בלי בושה.

עלוש 18-06-07 16:10

אחי לך לרופא , מה אתה מחכה??

Dr. Recoba 18-06-07 16:11

חחחחחחחחחחחחח שמח שאהבתם. :king:

אבל זה היה כואב!! :ohmy:

עוז20 18-06-07 16:12

ציטוט:

תזהר פעם הבאה לא להביא ביד עם כלור ישאיר לך את הזין לבן כמו סיד

Dr. Recoba 18-06-07 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16
תזהר פעם הבאה לא להביא ביד עם כלור ישאיר לך את הזין לבן כמו סיד

זה היה בגיל 13 אם לא שמת לב, לפני כמעט 4 שנים. :boxing:

damn 18-06-07 16:14

ציטוט:

ועכשיו אתה בן 20?

ורגע מה מצבו עכשיוו הכל טובב?

slim shady 18-06-07 16:14

ציטוט:

פעם הבאה תנסה עם סודה קאוסטית וספר איך יצא... :wiggle:

Danielllo 18-06-07 16:14

התפתחויות - הכאבים טיפה פחתו, אני יחכה למחר אם זה יחמיר, אני ילך לרופא בנתיים הכאבים ירדו,

וורטקס, אין מצב כי אני מכיר אותה הרבה זמן אנחנו ידידים טובים ואיך שהוא זה זרם למיטה, אז אין מצב שהיא שרמוטה אני השני שלה.

עוז20 18-06-07 16:15

ציטוט:

כן אבל בכל זאת צריך להשים לב גם בגיל מבוגר יותר, אנחנו מדברים על זינים(בלשון רבים ) האיבר היחיד שאנחנו רואים ממנו תועלת..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:20.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ