![]() |
עצה שלי ספר לאבא שלך פשוט את האמת כול מה שהיה ואיך אתה מרגיש תיהיה פתוח איתו
אני יודע איך זה בגיל 16 אין לך מושג מזה קופת חולים או איך מגיעילים לשם ושטויות כאלו תיהיה פתוח עם אבא שלך הוא יותר יבין וזהו הוא יסדר לך הכול אולי הטיפולים יעלו כסף שלא תמיד יש עלייך תסכומים שצריך לך תידע ספר לאבא שלך הכול הוא יטפל בך כבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה פעם הבאה שתמש בקונדום אה? יום טוב.:flowers: |
לפחות נתת לה איזה שלוק מהשייק חלבון ?
|
אני זוכר שמזמן, ממש מזמן בערך בגיל 13 באתי להשתין וקלטתי את הזין שלי אדום, לא התייחסתי אבל אחרי שעה-שתעיים התחילו לי כאבים ושרפות רצח, אחרי עוד קצת זמן התחילו לי קילופים והבולבול התחיל להתנפח..
השגעתי בטירוף לא ידעתי מה זה, הייתי לחוץ כולה ילד בן 13 לאיפה כבר הוא יכול להכניס את הזין שלו? בסוף התברר שעשיתי ביד אחרי ששתפתי את הרצפה בחדר שלי עם אקונומיקה. |
תילך לרופא לבד
תגיד לאבא שלך שכואב לך הראש ושיקבע לך תור מהרר ותלך לבד מותר מגיל 14 ללכת לבד לרופא קופת חולים |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וליי שפך אותי עם התיאור הזה
|
איזה מלחיצים אתם הוא בטח בוכה בבית...
דניאלו אל תכנס לסרטים יותר מידיי פשוט לך לרופא, בלי בושה. |
אחי לך לרופא , מה אתה מחכה??
|
חחחחחחחחחחחחח שמח שאהבתם. :king:
אבל זה היה כואב!! :ohmy: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ורגע מה מצבו עכשיוו הכל טובב? |
ציטוט:
|
התפתחויות - הכאבים טיפה פחתו, אני יחכה למחר אם זה יחמיר, אני ילך לרופא בנתיים הכאבים ירדו,
וורטקס, אין מצב כי אני מכיר אותה הרבה זמן אנחנו ידידים טובים ואיך שהוא זה זרם למיטה, אז אין מצב שהיא שרמוטה אני השני שלה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ