![]() |
סילחה שאני נכנס באמצע
כמה צריך לחיצת חזה וכמה סקווט בדיוק? |
חזה שחכתי את המשקל ביום ראשון אני יבדוק שוב.
בקשר לסקווט צריך 30 בכל צד עם מוט אולימפי. זה יוצא סה"כ 75 כולל המוט. |
אני לא מבין, מאמן צריך לדעת את הטכניקה... כשהוא ילמד מישהו את הטכניקה שדל סקוואט הוא יעשה את זה עם 60 קילו אם עם מוט ריק(20 קילו)?
|
אני גם לא מבין אותם, אבל מסתבר שאלו קריטריונים ממכון וינגייט שכל מי שרוצה תעודת מאמן חייב לעבור.
המדריך סיפר לנו שהיו כאלה שלו למדו את הטכניקה של התרגיל ולא ניסו ובאמת לא הצליחו להוציא תעודת מדריך. |
מזה בווינגייט?
|
הלימודים באוניברסיטת ת"א משולבים עם ווינגייט ובגלל זה ווינגייט נותנים את הפרמטרים הדרושים בשביל להשיג תעודת מאמן.
|
ציטוט:
לידעתך, מוט אולימפי לגברים, שוקל 20 ק"ג. לנשים שוקל 15 ק"ג. בוינגייט במבחני הסיום, יש בחינת יכולת קטנה, שכל ילד אמור לעבור אותה. משקלי ההרמה בבחינה כמובן בהתייחס למשקל הנבחן. משקלים מקסימליים להרמה, וזאת לבחור ששוקל מעל 80 קילו. הם : סקווט 70 ק"ג, 10 חזרות. לחיצת חזה 70 ק"ג, 10 חזרות. |
וואלה חידשת לי כי רוב המדריכים אצלי במכון טוענים שהמוט שוקל 15.
אז יש לי מזל אני שוקל פחות מ-80. |
שמעתי שווינגייט מכשילים את כולם כמעט במבחן מעשי
|
יכול להיות שיהיה אחד סוס עם מוח של ציפור יעשה את התרגילים האלה בלי הבעיה אבל הידע שלו באימונים גרוע הוא בקושי עבר את מהבחנים שם... אבל הוא מדריך
ובגלל זה ככה נראית הרמה בארץ! יכול לבוא אחד הוציא במבחנים 100! וידע מצוין אבל מה הוא לא חזק ולא מתאמן קבוע... אז הוא לא יהיה המדריך והשני כן ובגלל זה וינגייט חבורה של מפגרים |
ציטוט:
מוט אולימפי לבנות שוקל 15 קילו. |
ציטוט:
תכל'ס אני עברתי את כל הבחינות במקצועות העיוניים והמעשיים, בפעם הראשונה. :wiggle: |
ציטוט:
מבחן יכולת הוא בסה"כ חלק קטן מסך כל המבחנים שצריך לעבור (עיוניים ומעשיים). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ