![]() |
ציטוט:
או שעכשיו עברת לאורטופד מומחה.. |
ציטוט:
אני יכול לחפש את המאמרים ולגבי האורטופד אני מוכן להביא לך את המספר טלפון שלו ותדבר איתו! |
ציטוט:
ביקשתי את המחקרים.. ובקשר לאורטופד אז כל רופא אומר משהו אחר,וזה כמו עם האבקות חלבון וכל זה,או שהם בדעות קדומות,או שהם פשוט לא רוצים לקחת את "הסיכון" הזה ומעדיפים למנוע את זה,כי בכל זאת בעבודה לא נכונה יכולות להיווצר בעיות,אז הם מעדיפים לכסות את הבעיה מכל כיוון ופשוט להגיד לילדים לא להתאמן עד לגיל מסויים. |
לדעתי רופא פשוט שונה מאורטופד ספורט שמתמחה דווקא בעניין הזה!
|
תביא לי מחקר שמראה שאימון משקולות בעמידה, פגע בגדילה.
|
ואני לא רוצה לשמוע איזה אורטופד שמוערך על יתר מידה, אני רוצה מחקר ממשי ולא פשוט הוא עשה ככה והפסיק לגבוה.
|
ציטוט:
|
נראה לי שאם עושים דדליפט
לא נכון!!! אז יכול לעשות בעיות בגב |
כל תרגיל שלא עושים נכון עושה בעיות! לכן צריך להקפיד בעיקר לצעירים להיות עם מאמן ששם לב אלייך
|
ציטוט:
|
זה יכול לעצור ולהנמיך משמעותית אם אתה מתאמן בגילאים שהגובה שלך גדל עדיין (החל מגילאים של נוער). כמו כן זה יכול לעצור גדילה אם המשקלים מאוד גדולים. לחיצות בעמידה כמו שהזכירו פה באמת מסוכנות לגב, כהוכחה תקחו לדוגמא את כל מרימי המשקולות (אחד מהתרגילים שם דומה מאוד ללחיצה בעמידה) ד.א הם כולם נמוכים.
|
ציטוט:
|
חחח אולי הבנתה אותי לא נכון אבל זה יכול להנמיך רק בגילאי נוער עד לגיל 17 או 16 ככה
|
ציטוט:
אין שום סכנה לפגיעה בגדילה גם בגילאים האלה, גם כאשר מדובר בטכניקת עבודה שגויה/הרמות מעל הראש או כל שאר ירקות. הסכנה היחידה היא לפציעה והיא תקפה לכולם, בין אם מדובר במתבגרים ובין אם מדובר במבוגרים. הקשר שניסית להציג בין מרימי משקולות לבין גובה שגוי מהיסוד. רוב מרימי המשקולות נמוכים בגלל שזהו היתרון היחסי באותו תחום ספורט. כמו שרוב שחקני הכדורסל גבוהים בגלל היתרון באותו תחום ספורט. |
אם לא תעבוד נכון אז או שתפצע או שהשריר לא יגדל כראוי.אבל שום אימון אבל שום אימון לא פוגע בגדילה!!
|
ציטוט:
|
השרירים עושים גם אשלייה שאתה נמוך לא?:XDemoticon:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תמיד חשבתי ששחקני כדורסל קופצים כל הזמן, ואז הגוף מבין שה"נפש" רוצה להגיע גבוה יותר, אז הוא מחליט לגבוה גם! במיוחד בגיל 14 ככה, העצמות עוד יכולות להמשיך לגבוה אם קופצים הרבה.. |
ציטוט:
קודם כל קשה להגיד שרוב מתאמני המשקולות נמוכים... כי יש הרבה מאוד אסיאתים בענף הזה. דבר שני, זה הולך לפי קטגוריות משקל. בקטגוריות משקל נמוכות-יש נמוכים... בקטגוריות משקל גבוהות-יש גבוהים! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ