ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   במקרא של עבודה לא נכוכנה איזה תרגילים פוגעים בגדילה (https://israelbody.com/showthread.php?t=12367)

zidan 17-06-07 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ice13
בגילאים היותר נמוכים של המתאמנים לא רצוי שיהיה לחץ גדול על הגוף במיוחד לא על הגב!
תשמע אני קראתי הרבה מאמרים שאומרים שאין פגיעה בגדילה ואפילו שהאימון תורם לגדילה, אבל מצד שני לפני כמה זמן הלכתי לאורטופד שמומחה בספורט, והוא שאל אותי בן כמה אני (15) ואם אני מתאמן (כן) והוא אמר לי להפסיק מיד!
לא שהפסקתי, אבל רק שתבין- אוטופד ספורט מומחה אומר לי להפסיק להתאמן!

מקודם אמרת שראית מחקרים שאומרים שאימון כן פוגע בגדילה,אפשר דוגמא לאחד מהם?
או שעכשיו עברת לאורטופד מומחה..

ice13 17-06-07 15:31

ציטוט:

מקודם אמרת שראית מחקרים שאומרים שאימון כן פוגע בגדילה,אפשר דוגמא לאחד מהם?
או שעכשיו עברת לאורטופד מומחה..
יודע מה- אני עובד עלייך לא ראיתי כלום! למה נראה לך שיש לי סיבה להגיד משהו סתם?
אני יכול לחפש את המאמרים ולגבי האורטופד אני מוכן להביא לך את המספר טלפון שלו ותדבר איתו!

zidan 17-06-07 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ice13
יודע מה- אני עובד עלייך לא ראיתי כלום! למה נראה לך שיש לי סיבה להגיד משהו סתם?
אני יכול לחפש את המאמרים ולגבי האורטופד אני מוכן להביא לך את המספר טלפון שלו ותדבר איתו!

אמרתי שאתה עובד עליי?
ביקשתי את המחקרים..
ובקשר לאורטופד אז כל רופא אומר משהו אחר,וזה כמו עם האבקות חלבון וכל זה,או שהם בדעות קדומות,או שהם פשוט לא רוצים לקחת את "הסיכון" הזה ומעדיפים למנוע את זה,כי בכל זאת בעבודה לא נכונה יכולות להיווצר בעיות,אז הם מעדיפים לכסות את הבעיה מכל כיוון ופשוט להגיד לילדים לא להתאמן עד לגיל מסויים.

ice13 17-06-07 15:38

לדעתי רופא פשוט שונה מאורטופד ספורט שמתמחה דווקא בעניין הזה!

toxicity 17-06-07 15:49

תביא לי מחקר שמראה שאימון משקולות בעמידה, פגע בגדילה.

toxicity 17-06-07 15:50

ואני לא רוצה לשמוע איזה אורטופד שמוערך על יתר מידה, אני רוצה מחקר ממשי ולא פשוט הוא עשה ככה והפסיק לגבוה.

ice13 17-06-07 15:58

ציטוט:

תביא לי מחקר שמראה שאימון משקולות בעמידה, פגע בגדילה.
קראתי פעם, אני לא מוצא עכשיו, אם אני ימצא אני יביא!

benwin21 17-06-07 16:03

נראה לי שאם עושים דדליפט

לא נכון!!!

אז יכול לעשות בעיות בגב

ice13 17-06-07 16:07

כל תרגיל שלא עושים נכון עושה בעיות! לכן צריך להקפיד בעיקר לצעירים להיות עם מאמן ששם לב אלייך

franz ferdinand 17-06-07 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
כן בסדר להרים משקולות בעמידה דופק תגב למה אתה לא אומר גם שאבקות יהרסו תכבד ותכליות

זה דווקא יכול לקרות... במיוחד אם מעמיסים בנוסף לזה גם כמויות חלבון גדולות במשך היום... זה מקדם מחלות כליה וכבד...

kaga 17-06-07 18:02

זה יכול לעצור ולהנמיך משמעותית אם אתה מתאמן בגילאים שהגובה שלך גדל עדיין (החל מגילאים של נוער). כמו כן זה יכול לעצור גדילה אם המשקלים מאוד גדולים. לחיצות בעמידה כמו שהזכירו פה באמת מסוכנות לגב, כהוכחה תקחו לדוגמא את כל מרימי המשקולות (אחד מהתרגילים שם דומה מאוד ללחיצה בעמידה) ד.א הם כולם נמוכים.

shikoLM 17-06-07 18:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
זה יכול לעצור ולהנמיך משמעותית אם אתה מתאמן בגילאים שהגובה שלך גדל עדיין (החל מגילאים של נוער). כמו כן זה יכול לעצור גדילה אם המשקלים מאוד גדולים. לחיצות בעמידה כמו שהזכירו פה באמת מסוכנות לגב, כהוכחה תקחו לדוגמא את כל מרימי המשקולות (אחד מהתרגילים שם דומה מאוד ללחיצה בעמידה) ד.א הם כולם נמוכים.

תגיד לי שאתה לא רציני...:wacko:

kaga 17-06-07 18:16

חחח אולי הבנתה אותי לא נכון אבל זה יכול להנמיך רק בגילאי נוער עד לגיל 17 או 16 ככה

shikoLM 17-06-07 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
חחח אולי הבנתה אותי לא נכון אבל זה יכול להנמיך רק בגילאי נוער עד לגיל 17 או 16 ככה

תרשה לי לתקן אותך.
אין שום סכנה לפגיעה בגדילה גם בגילאים האלה, גם כאשר מדובר בטכניקת עבודה שגויה/הרמות
מעל הראש או כל שאר ירקות. הסכנה היחידה היא לפציעה והיא תקפה לכולם, בין אם מדובר במתבגרים ובין אם מדובר במבוגרים.
הקשר שניסית להציג בין מרימי משקולות לבין גובה שגוי מהיסוד.
רוב מרימי המשקולות נמוכים בגלל שזהו היתרון היחסי באותו תחום ספורט. כמו שרוב שחקני הכדורסל גבוהים בגלל היתרון באותו תחום ספורט.

IGOR 17-06-07 18:26

אם לא תעבוד נכון אז או שתפצע או שהשריר לא יגדל כראוי.אבל שום אימון אבל שום אימון לא פוגע בגדילה!!

ice13 17-06-07 18:38

ציטוט:

זה בכלל הוכחה מטומטמת, רוב מרימי המשקולות נמוכים בגלל שהם מוזומורפים, מבנה שטוב במיוחד למרימי משקולות!

IGOR 17-06-07 18:41

השרירים עושים גם אשלייה שאתה נמוך לא?:XDemoticon:

gman 17-06-07 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ice13
בגילאים היותר נמוכים של המתאמנים לא רצוי שיהיה לחץ גדול על הגוף במיוחד לא על הגב!
תשמע אני קראתי הרבה מאמרים שאומרים שאין פגיעה בגדילה ואפילו שהאימון תורם לגדילה, אבל מצד שני לפני כמה זמן הלכתי לאורטופד שמומחה בספורט, והוא שאל אותי בן כמה אני (15) ואם אני מתאמן (כן) והוא אמר לי להפסיק מיד!
לא שהפסקתי, אבל רק שתבין- אורטופד ספורט מומחה אומר לי להפסיק להתאמן!

נגיד ויש לחץ על הגב, אז מה?!?!?

Homie 17-06-07 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
תרשה לי לתקן אותך.
אין שום סכנה לפגיעה בגדילה גם בגילאים האלה, גם כאשר מדובר בטכניקת עבודה שגויה/הרמות
מעל הראש או כל שאר ירקות. הסכנה היחידה היא לפציעה והיא תקפה לכולם, בין אם מדובר במתבגרים ובין אם מדובר במבוגרים.
הקשר שניסית להציג בין מרימי משקולות לבין גובה שגוי מהיסוד.
רוב מרימי המשקולות נמוכים בגלל שזהו היתרון היחסי באותו תחום ספורט. כמו שרוב שחקני הכדורסל גבוהים בגלל היתרון באותו תחום ספורט.

דיי!
תמיד חשבתי ששחקני כדורסל קופצים כל הזמן, ואז הגוף מבין שה"נפש"
רוצה להגיע גבוה יותר, אז הוא מחליט לגבוה גם! במיוחד בגיל 14 ככה, העצמות עוד
יכולות להמשיך לגבוה אם קופצים הרבה..

Bullet 17-06-07 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga

חחחחח
קודם כל קשה להגיד שרוב מתאמני המשקולות נמוכים... כי יש הרבה מאוד אסיאתים בענף הזה. דבר שני, זה הולך לפי קטגוריות משקל. בקטגוריות משקל נמוכות-יש נמוכים... בקטגוריות משקל גבוהות-יש גבוהים!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ