ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דיייייייי נמאס לי!!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=12276)

Ilan-V 16-06-07 12:20

גם אצלי זה ככה אבל אני נישאר במיטה ואיכשהו מצליח להירדם עוד.. או ש אחי תנסה לישון בצהוריים

IGOR 16-06-07 12:31

אני בכלל לא מצליח להרדם בזמן האחרון.המחשבות מציפות את הראש ברגע שאני הולך למיטה.אני יכול לשיר סתם ככה בלב או סתם לחשוב מחשבות או אפילו לדבר עם עצמי וזה מרגיז אני לא מצליח לעצור את זה וזה ממש מפריע לי לישון.
אז מה שאני עושה,אני פשוט הולך למיטה ומחכה עד שאני ארדם העיניים פשוט נסגרות לאט לאט ואתה ניהיה עייף.אבל לפני שהולכים לישון אני ממליץ שתישתו חלב חם..

Ilan-V 16-06-07 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor
אני בכלל לא מצליח להרדם בזמן האחרון.המחשבות מציפות את הראש ברגע שאני הולך למיטה.אני יכול לשיר סתם ככה בלב או סתם לחשוב מחשבות או אפילו לדבר עם עצמי וזה מרגיז אני לא מצליח לעצור את זה וזה ממש מפריע לי לישון.
אז מה שאני עושה,אני פשוט הולך למיטה ומחכה עד שאני ארדם העיניים פשוט נסגרות לאט לאט ואתה ניהיה עייף.אבל לפני שהולכים לישון אני ממליץ שתישתו חלב חם..

כע גם אני חושב מדבר עם עצמי חחח מה שבא לך חח

IGOR 16-06-07 12:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
כע גם אני חושב מדבר עם עצמי חחח מה שבא לך חח

אבל זה דפוק.לפעמים אני שוכב ואפילו לא שם לב שאני מדבר לעצמי..אולי משהו לא בסדר איתי ? :unsure:

Ilan-V 16-06-07 12:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR
אבל זה דפוק.לפעמים אני שוכב ואפילו לא שם לב שאני מדבר לעצמי..אולי משהו לא בסדר איתי ? :unsure:

בסדר גמור קורה לי בדיוק אותו הדבר חחח ליפעמיים אני לא מצליח להירדם שעה וחצי

Bullet 16-06-07 12:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
כל יום אני קם ב8!!!! לא משנה מתי אני הולך לישון אני משתגע!!!
אם אני הולך לישון ב12 אני קם ב8, הולך לישון ב2 קם ב8, אתמול הלכתי לישון ב4 קמתי ב8! אני גם לא מסוגל להירדם אחרי שאני קם ואני משתגע!!! אני שפוך מעייפות אבל לא מסוגל לישון עוד שניה אני בוכה!
מה אפשר לעשות??? :helpsmilie:

אצלי יש משהו דומה רק בשעה 9 אני מתעורר.
הייתי אומר שאתה פשוט צריך לשמור על 8 שעות שינה, ללכת לישון בהתאם לזמן שאתה רוצה להתעורר ולשים שעון מעורר.

Ilan-V 16-06-07 12:56

רגע אם אתה אומר שלא משנה מתי את ההולך לישון אתה קם בשמונה תילך לישון פעם אחת ב 10 תיראה איך תיהיה מבסוט עד השמיים

Night_Wolf 16-06-07 13:18

צא יום שישי הבא אחי תחזור ב 6 בבוקר הבייתה צא למסיבה עצבנית או למועדון ד"א אתמול הייתי באיזור התעשיה הישן אם חברים ניראה לי ראיתי אותך שם יש מצב:boxing: ?

Antonator1 16-06-07 13:34

לי אין בית בפר בזמן האחרון. אני לא מצליח ללכת לישון כמו בן אדם ותמיד יוצא שאני הולך לישון ממש לפנות בוקר. אני קם באיזה 11 - 1 כל הזמן.

gman 16-06-07 14:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
לי אין בית בפר בזמן האחרון. אני לא מצליח ללכת לישון כמו בן אדם ותמיד יוצא שאני הולך לישון ממש לפנות בוקר. אני קם באיזה 11 - 1 כל הזמן.

בדיוק, אני קם כל הזמן ב11-12 ואני הולך לישון באיזה 4-5...ושינה בכלל לא מספקת...ואם יש לי עבודה אני יושן שעתים =\

העייפות כבר מתחילה להשפיע אבל אני בכל מקרה לא מצליח לישון.

Sugarzaza 16-06-07 14:30

אני אישית מעדיף לקום ב-7-8, ככה אני יכול להכניס את כל הארוחות שלי בשקט כמו בנאדם ולהמנע מלטחון בלילה

Antonator1 16-06-07 14:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
בדיוק, אני קם כל הזמן ב11-12 ואני הולך לישון באיזה 4-5...ושינה בכלל לא מספקת...ואם יש לי עבודה אני יושן שעתים =\

העייפות כבר מתחילה להשפיע אבל אני בכל מקרה לא מצליח לישון.

אני דווקא ישן מלא - בערך 8 שעות בלילה ועוד כמה ביום - הבעיה היא שאני צריך פשוט להעביר קצת אחורה את השעון הביולוגי. העניין הוא כשיש זמן פנוי - אין לחץ. כשיש לחץ, בן אדם יודע יותר טוב להסתדר עם הזמן שלו.

Meir787 16-06-07 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
אני אישית מעדיף לקום ב-7-8, ככה אני יכול להכניס את כל הארוחות שלי בשקט כמו בנאדם ולהמנע מלטחון בלילה

תכלס, גם אני...

- Idan - 16-06-07 14:42

אם הייתם צריכים מישהו שיעיר אתכם, או שהייתם נלחמים עם השעון המעורר בבוקר כדי לקום לבי"ס, והייתם מוצאים את עצמכם קמים כל יום באיחור ורצים לאוטובוס ולפעמים גם מפספסים אותו, אז הייתם מבינים שלקום באותה שעה כמו שעון זה משהו מבורך דווקא.

אני כמעט תמיד מכבה את השעון המעורר מתוך השינה ובסוף קם חצי שעה באיחור אם לא יותר מאוחר, מתחיל לרוץ בבית כמו דביל ובסוף מפספס את האוטובוס בכל מקרה. הכי מעצבן כשאני כבר מתעורר ואני סתם רוצה לשכב במיטה כמה דקות, אני שוב נרדם. ופספסתי מלא שיעורים ככה. תאמין לי פאניק - זה לא כיף במיוחד. כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט ללכת לישון בהתאם לשעה שאתה מתעורר.

Sugarzaza 16-06-07 14:45

זה גם אמנם נתון לויכוח, ולא התעמקתי יותר מדי בגיבויים מדעיים של הנושא, אבל אני משוכנע שלהרגלי שינה שדומים לאלה שטבועים אצלנו בגנטיקה (א-לה הרדמות ויקיצה מוקדמים) יש איזושהו יתרון מבחינת הפרשות של הורמונים וחומרים כאלה ואחרים.

זה לא אומר שצריך להרדם עכשיו ב-7 בערב, אבל נראה לי שמ11 בלילה עד 6-7-8 בבוקר זה אחלה.

gman 16-06-07 14:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אם הייתם צריכים מישהו שיעיר אתכם, או שהייתם נלחמים עם השעון המעורר בבוקר כדי לקום לבי"ס, והייתם מוצאים את עצמכם קמים כל יום באיחור ורצים לאוטובוס ולפעמים גם מפספסים אותו, אז הייתם מבינים שלקום באותה שעה כמו שעון זה משהו מבורך דווקא.

אני כמעט תמיד מכבה את השעון המעורר מתוך השינה ובסוף קם חצי שעה באיחור אם לא יותר מאוחר, מתחיל לרוץ בבית כמו דביל ובסוף מפספס את האוטובוס בכל מקרה. הכי מעצבן כשאני כבר מתעורר ואני סתם רוצה לשכב במיטה כמה דקות, אני שוב נרדם. ופספסתי מלא שיעורים ככה. תאמין לי פאניק - זה לא כיף במיוחד. כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט ללכת לישון בהתאם לשעה שאתה מתעורר.

הכי טוב זה לחרבן כל יום באותה שעה, במיוחד כשזה שעה לפני שאתה קם...

P-a-n-1-c 16-06-07 15:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
צא יום שישי הבא אחי תחזור ב 6 בבוקר הבייתה צא למסיבה עצבנית או למועדון ד"א אתמול הייתי באיזור התעשיה הישן אם חברים ניראה לי ראיתי אותך שם יש מצב:boxing: ?

הייתי בא.ת הישן אבל הייתי עם מישהי ולא עם חברים. (ז"א הלכתי איתה לטראבין ואז ישבתי עם חברים). אז אם ראית מישהו שנראה כמוני עם אנשים אז זה לא הייתי אני :)

סוליקו 16-06-07 16:48

שעון ביולוגי ..כנראה התרגלתי מזמן להתעורר בשעות אלו ..
יש אחד מהמשפחה שלי שסיים צבא ובצבא היה עושה שמירות ב2 בלילה ..עד היום הוא רגיל להתעורר ב2 בלילה ..אבל אחרי זה הוא הולך לישון לא כמוך

תעשה כך ...אל תשן יום שלם תעבור תשעה שמונה בבוקר ...עד הלילה ותלך לישון ב10 ..וזה ישנה לך הכל

* לי יש אותו בעיה רק הפוך ..אני לא מצליח לרדם לפני 6 בבוקר ..
ויש לי בגרות יום שני ..אז היום אני לא ירדם יום שלם אחרי זה יסתדר

SuzukiR 16-06-07 17:36

אני מקנא בך פאניק ...

אני סתכל קם כל יום לעבודה ב4 וחצי בבוקר

ולפעמים אני לא יושן ביכלל מצב השעות שלי על הפנים וככה גם השעון הביולגי הלוואי ויכלתי לישון מסודר כמוך

Psychopath 16-06-07 21:29

אתם יכולים לתכנת את התת מודע לפני השינה.
פשוט לפני שאתם נרדמים תגידו לעצמכם מלא פעמים הלילה אתעורר ב-x בבוקר...
ותגידו אתזה כאילו אתם באמת מתכוונים לזה ואם תדמיינו הרבה פעמים סיטואציה שלמשל אתם מתעוררים ורואים שהשעה X כמו שרציתם.
תוצאות מרשימות בהתחייבות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ