![]() |
ציטוט:
ביחס לBB באולימפיה יש לו גב לא משהו.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא רק בא לפה לטיול של שבועיים והוא לוקח מה שהוא רוצה.... מה שמדהים זה שאין לו אוף סיזון הוא תמיד חטוב תמיד יבש... אני חולה על המתאבקים האלו כמוהו וכמו בטיסטה כל השנה הם במצב שמבחינת באדיבילדינג הוא תחרותי , בחיים הם לא שמנים ותמיד הם יבשים... גם חזקים , גם בכושר , גם שריירים וכמו שאמרתי כבר אין להם אוף סיזון אף פעם. :sbb4: אני לא מבין מה כיף בלהיות בלון נוזלים ולהיראות שמן 90 אחוז מהשנה ולסבול את כללללל השנה בשביל להיראות שיא במשך חודש גג... בגלל זה אני השנה לא עשיתי אוף סיזון רציני עם נוזלים ושומן בשביל לעלות למר ישראל העדפתי להישאר יבש וחטוב כל אחד והדעה שלו:jockey: |
ציטוט:
חוץ מזה אין לו זמן לעלות כמו שצריך במסה אין להם אוף סיזון אז העליה שלו איטית מאוד |
כשהם נכנסו לWWE הם התאמנו קודם משום מה לא?:unsure:
אבל הבנתי שBB חלקם עם מסה יחסית גדולה שלא יכולים לעשות כל הזמן אירובי כי יש להם סיכוי יותר גדול לאבד שריר? אני לא יודע אם זה נכון מה נראה לך? |
בובי סוס חבל על הזמן.תדליקו ארוץ 56 ב-hot עכשיו.הוא מופיע.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה אתם מדברים שטויות?????..
הוא מפלצת! הוא יכול להתחרות ללא בעיה! הוא Bb לכל דבר ועניין הוא חיית אדם והוא לא על חומרים עשו לו בדיקה בwwe לקראת איזה Ppv והוא יצא נקי!!!!!!! הוא כרגע המתאבק הכי שרירי שיש בWWE יש בTNA ארגון האבקות מתחרה מתאבק בשם סקוט סטיינר שהוא יותר שרירי. והוא היה גם בWWE וגם בWCW |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אולי לא ברמה של תחרויות אבל סעס רציני :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למה לא?! גם רוני קולמן עשה רק סייקלים של קריאטין..... איזה טבעיים ואיזה נעליים יאגנוב מה הבעיה להעלים ראיות לשימוש בסטרואידים קח קצת גדילן מצוי לכבד וPCT אחרי השימוש ותוך זמן קצר אין שום סימן תפסיק להיות פטי חח תכף תגיד לי שאתה גם מאמין שהם רבים שם באמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוץ מזה , מילא הם עוד היו בגודל נורמלי.. .אבל בגודל כזה אתה חושב שהם טבעיים?!?! פיףף..מצטער לבאס אותך אבל אתה לא תגיע לזה טבעי אחי |
סהר, אי אפשר להגיע למאסה כזאת באופן טבעי נקודה.
ועוד נקודה.:basketball: |
ציטוט:
|
וגם שהם מזריקים כל היום
|
ציטוט:
זאת המון השקעה בתזונה ובאימונים. לקיחת סטרואידים זה לא אומר לשבת בחיבוק ידיים כל החיים ולחכות שתהפוך לשרירי, להפך, הם עובדים קשה פי 5 ממך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ