![]() |
ציטוט:
|
שכויח אחי
|
נייט וולף..לא הבנתי..אתה בן 18...למה דיברת על זה שאתה תתחרה עם מאור?
|
ציטוט:
בלי שום קשר אני מכיר את מאור אישית...ואני מאוד מעריך את ההשקעה שהוא השקיע בפיתוח גוף. וזה נותן לי מלא מוטיבציה |
יש מצב אתה מביא תמונה של החזה שלך אחרי הניתוח גינו שעברת?
|
ציטוט:
|
אחי כל הכבוד!
את כל השינוי עשית לבד? או שמישהו הדריך אותך?(גיל) בכל מקרה ממש יפה! |
מישהו אמר כאן שהמנצח בנוער לא עולה להתחרות עם הבוגרים...
|
פשששש....אתה נראה מצוין:]
וואלה היד שלך זה חלום חח בהצלחה אחי |
פיי איזה יופי חתיכת מסה יש לך אחי
בהצלחה בחיטוב, נראה בתמונה הראשונה שהבייספס יותר בולט מהשאר אבל סבבה, יש לך תמונות לפני? בהצלחה אחי כל הכבוד |
ציטוט:
|
חחח יפה ככה צריך
להיות מכור P: עריכה:ראיתי תתמונה שהגבת לו וואי איזה שיפור חיטבת רצחני ואז דפקת מאסה אתה בכלל לא נראה אותו בנאדםם יפה תמשיך ככה |
כל הכבוד אחי איזה שינוי בהצלחה
|
שינוי מעולה.
בטח יש לך תאומים גדולים! (מי שהיה שמן ורזה יחסית, התאומים, שמחזיקים את המשקל הכבד, נשארים, יחסית, גדולים) היד גם מאוד גדולה, ועדיין נראית גדולה בטוח למרות שאתה 1.86 גובה שים עוד תמונות ובהצלחה בחיטוב!! |
נראה תותח אחי !
רק מהזוויות שאתה מצלם זה נראה כאילו הכתף קטנה ביחס ליד עצמה |
חחח תודה אנשים תמונות הבאות אני מבטיח יהיו ברורות של כל הפוזות :)
|
ציטוט:
|
אלי ענה אמר שיהיה קטגורית נוער אחת עד גיל 20
|
אחחחחחחחחחח גלעד גלעד... מיסטר בייספס:sbb4: ,
כל הכבוד אחי אתה לא מפסיק לגדול חבר'ה הבן אדם הזה גלעד (Night wolf) פותח לי מצלמה במסנג'ר פעמיים בשבוע ובכל פעם הוא מפתיע אותי מחדש עם הגודל שלו... אין הרבה מה להגיד אחי האנאבולי אתה כבר יודע מה אני חושב , כל הכבוד לך על ההשקעה והמאמץ (וזה שאתה יוצא למסעדות עם שייק חלבון :clap:) תמשיך לגדול אח שלי האנאבולי בעזרת השם שתעבור לי הפציעה לגמרי אני ואתה באים ביחד לחדר כושר ומפציצים 150 קילו סקוואט על 10 חזרות :boxing: נ.ב - וואלק אם לא תעלה לבמה במר ישראל 2007 אני ומרמל באים אלייך הביתה דוחסים לך סינטול לפיטמות אחיי:1eye: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותי אחי אל תדאג אמר הדג יש לי חומרים של כרישים חחח תירשם כבר לחדר כושר שלי ותעזוב תחדר כושר של הקשישים שם נעשה את זה גולד ג'ים ביחד ותמשיך לגדול גם אתה אח שלי חחח:diractor: :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ