![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
מזל טוב יואב!! בהצלחה!!! מי עושה את כל העבודה על העיתון והעריכה? לפי מה שהבנתי זה עיתון מחול שמתורגם לעברית, ובו אתה תכניס כתבות על מתחרים מקומיים למשל? |
תהיה אפשרות למנוי ?
|
כמה עמודים בערך יהיו בו? וזה יהיה מגזין חודשי?
|
ציטוט:
אם תהייה אפשרות למנוי ? עדיין מוקדם לשוחח על כך נראה בעזרת השם כן . כולי תקווה . אם אני לא טועה באזור ה- 80 עמודים בערך . יהיו כתבות גם על תוספי מזון . שוב אני חוזר למגזין יקראו "דאבל אקסרא לארג" ". בשלב ראשוני לא ניתן יהיה להשיג אותו בסטימצקי אלה בסניפים של ישראל בודי וחנויות טבע מובחרות . המחיר לא סופי 20 ש"ח יתכן שאפילו פחות נראה, זה הכיון בערך . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תתבייש לך. |
ציטוט:
גם אני אוהב לקורא בשירותים :jockey: |
חשוב לציין כי המגזין יסקור תחרויות מהארץ ומהעולם .
אנו נחפש ונעלה ספורטאים מתחילים אשר מראים פוטנציאל רב בתחילת דרכם וניתן להם חשיפה כלל ארצית דרך העיתון . רוב החומר יתורגם מאנגלית לעיברית ובנוסף חומר מקורי כחול לבן .:jockey: |
עיתון לפיתוח הגוף בעברית חדש
בימים הקרובים יצא לאור מגזין ברמה גבוה ומקצועית בתחום פיתוח הגוף .
המגזין יעסוק בנושאים הבאים : 1. חומר מתורגם מאנגלית לעברית מהמגזין האמריקאי DUBEL XL . 2. חומר מקורי כחול לבן . 3. סיקור תחרויות מהארץ ומחו"ל . 4.סטארואידים . 5. חומר מלא עדכני ומקיף על כל תוספי המזון האחרונים +חידושים עדכניים בענף . 6. גילוי וטיפוח כשרונות צעירים פוטנצייאלים בארץ וחשיפתם לקהל הרחב . 7. טכניקות שיטות ואימונים למתחילים , בינוניים , ומתקדמים . 8. סריקת חדרי הכושר המובילים בארץ . 9. וכמובן המדור הותיק והאהוב על כולם:king: "כרטיס ביקור ":king: גם הוא יופיע שם . ועוד ועוד . בשלב ראשוני לא ניתן יהיה לבצע מנוי על המגזין . לא ניתן יהיה לרכוש את המגזין דרך דוכני העיתונים אלה רק דרך סניפי ישראל בודי וחנויות טבע מובחרות בכל הארץ . עלות רכישה של גיליון יהיה באזור ה-20 ש"ח ומטה . למנהלים , נא לא למחוק או להעביר הודעה זו אין כפילות. באישור גיל גרנות . תודה לכולם ושבוע טוב .:sbb4: |
ומה עם מי שלא גר ליד "חנויות טבע מובחרות" או ישראלבודי? ):
|
אני רוצההההההההההה
|
נראה שם את Fff על השער?
|
ציטוט:
|
כמה עותקים ממנו מיועדים לשכפול ?
|
חחחחחחח בולט הרגת אותיxd
בדיוק היום ראיתי איזה שוקס שלו:| עצוב. |
אני הייתי קונה אבל אני לא קרוב לאף אחד המקומות הנ"ל
|
רק תעדכנו כאן באתר מתי שהעיצון יצא לאור.
ואללה רק לפני כמה ימים בדיוק חשבתי על הרעיון שגם בארץ צריך להיות עיתון קבוע שעוסק בפיתוח גוף והרמת משקולות בכלל. והמגניב שבכלל חשבתי להציע את זה כאן בפורום ואני רואה שכבר עלו על זה כמה חברה טובים, אני מאחל שהמגזין יצא בשלום ושיתפרסם טוב בכל הארץ זה יכול להעלות את המודעות לענף ספורט זה :flowers: . |
כל כמה זמן יצא גיליון?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ