![]() |
חטוב מאוד, על כמה אחוזים אתה יושב?
לדעתי, את הידיים קצת להגדיל. בנוסף, כתפיים יפות וחטובות - אבל קטנות. לפי מה שהראת הגב נראה טוב, אבל קצת קשה לי להבחין, אולי תעלה תמונה של פריסת גב? הבטן נראית בסדר גמור, על הגב התחתון ועל שרירי הבטן הצדדיים אתה עובד? גם החזה יפה וחטוב, אבל שוב - הייתי מגדיל קצת. לדעתי הטרפזים בסדר. לא הייתי נותן להם דגש מיוחד, אני לא משוגע על השריר הזה. ד"א מה אם רגליים?!?! בעיקרון, גוף סבבה אבל חסר מסה לטעמי, תעלה עוד מסה רזה ותראה יופי. בהצלחה אחי. |
גפרי אתה נראה מעולה חטוב מאוד!
המשך כך גבר |
סתם שחיף!
סתםםם =) זאת הבטן במקום ראשון באשקלון! |
ציטוט:
ידיים אני יגדיל זה בתהליך ואני עובד על גב תחתון יש לי קוביות שמה פשוט לא רואים את זה בתמונה וחבל התמונות לא כל כך משקפות את מה שאני רגליים אני יעלה עוד חודש חודשיים בערך וכן אני יעלה מסה הכל לאט לאט :) ותודה אחי על התגובה סהר תודה אחי :) חחחחח יורה ימנייאק :P |
ציטוט:
|
לפי דעתי מה שחסר לך זה רק עוד מאסה בכללי ואתה מסודר (: בהצלחה
|
ציטוט:
|
ויש לי שאלה קטנה :
זה טוב אחרי אימון לאכול את זה ? סלט עם שתי טונות במים מלפפון ,מלפפון חמוץ עגבנייה חסה ושתי ביצים . |
2 טונות !?
2 קופסאות טונה אתה מתכוון ? וגם 2 ביצים שמע הגוף לא מצליח לעכל יותר מ20 גרם חלבון בארוחה אתה מגזים זה סתם לא מתעקל גם כבר תואכל טונה אחרי שעה או שעתיים עוד טונה ככה ביחד זה סתם לא עוזר טונה זה 160 גרם שיש בהם 40 גם חלבון 2 טונות 80 גרם חלבון + 2 ביצים ז4 כל ביצה 7 חלבון יש לך 94 גרם חלבון ביחד זה 3 מנות חלבון וזה לא מתעכל אחי תואכל טונה אחת אחרי אימון עם סלט זה מספיק אחרי זה תואכל אחרי שעה או שתעתיםם עוד חלבונים . בהצלחה בהמשך.. |
ציטוט:
הקטע שהגוף לא קולט 20-30 גרם חלבון בארוחה לא נכון !@! ג'פרי אחרי האימון תאכל טונה עם איזו בננה או תמרים ואחרי שעה תאכל ארוחה טובה עם פחמימות חלבונים ושומנים .. |
אז מה אתם אומרים לא אפקטיבי לאכול את הסלט הזה ? :unsure:
|
ציטוט:
אבל תאכל אותו בארוחה שאחרי :sbb4: |
ציטוט:
|
אחוז שומן נמוך! בהצלחה
|
ציטוט:
אחרי שעה לאכול עוד ארוחה טובה!! חחחחח אומר לי די לחפור וחוזר על מה שאמרתי תואכל אחרי אימון טונה אחת אחי אתה יכול לשים פיתה עם סלטים וטונה זה סבבה אבל לא ממש ארוחה ארוחה אחרי אימון רק מנת חלבונים 25-40 חלסון תלוי לפי המשקל ואז תרביץ ארוחה טובה כמו שהוא אמר חלבונים פחמימות וקצת שומנים בהצלחה בהמשך |
יפה! אתה חטוב מאוד! יש לך אחלה גוף עם פרופורציות נחמדות למרות שלא הראת את הרגליים..
בגדול אתה צריך להעלות משקל לעלות בהיקפים.. ולהמשיך עם המסה.. בהצלחה בהמשך! חח אהבתי את החתימה.. |
ציטוט:
|
איך אתה אומר יד 35?
יש לך 32 33 לדעתי מקסימום אני לא מצליח לראות מאיפה הבאת יד 35 |
ציטוט:
למה לי לחרטט מה יתן לי ? כמו שאמרתי התמונות לא כל כך משקפות אותי |
טוב.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ