ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה בקשר לקראטין Cell Mass (https://israelbody.com/showthread.php?t=11927)

Protein 11-06-07 13:18

דיזל לא יודע אני לא ממש מסכים איתך בנושא הזה.. לפי דעתי אנחנו לא מקצוענים שמתכוננים לתחרויות שנתיות ולא צריך למהר לשום מקום.. ולכן יש אנשים שכן עובד עליהם הפורמולות הפשוטות של הקריאטין הטהור (מה שלא נדבר שפעם זה הדבר היחיד שהיה) אז אולי לפעמים כדאי להתחיל בזה ולראות אולי זה מספיק כי זה הרבה יותר זול.. ואז אחרי שראית מה המוצר הבסיסי עושה עליך תעבור לפורמולה שנחשבת למתקדמת יותר ואז תראה אם זה באמת יותר שווה.. אל תקפוץ ישר מעל הפופיק כי אז אתה לא תדע אז זה באמת יותר טוב מהבסיס.. זאת דעתי..

Vin diesel 11-06-07 14:54

באודעה הזאת אני דיי מסכים איתך..אבל שוב ביגלל שיש קראטין שהוא יותר חדש..יותר טוב..(לא בוצעו מחקרים אבל מנסיון שלי ושל הרבה מתאמנים,והתגובות בחו'ל)שווה השקעה כל הפורמולות האלה.
גם אני באצמי התחלתי בעבר אם מונו' נקי עבד אלי יפה החיסרון היחיד זה שיש לי נטייה אצבנית להגור נוזלים והאיתי בלון מיים בסייקלים איתו.פאק..(אם אטיל אסטר זה לא קורה)
בכל מקרה אני אחד שתמיד הולך על הכי טוב,לפחות בשבילי.השיקול של מה לקחת, כל אחד כבר יעשה לבד ובמה להתחיל.

kostia7 11-06-07 21:04

אוי דיזל, דיזל .......

אין לך מושג ....אין לך מושג. (ואל תתעצבן)

לא הייתי מתערב אבל באמת חבל על החברים צעירים ותממים שמקשיבים לשטויות שהנך כותב כאן.

מצטער אבל :thumbdown: :thumbdown:

mwafak 11-06-07 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kostia7
אוי דיזל, דיזל .......

לא הייתי מתערב אבל באמת חבל על החברים צעירים ותממים שמקשיבים לשטויות שהנך כותב כאן.

אוווווווווווווווווווווווו דיזל ואי ואי מה קורה כאן !!!

gil-Nissim 11-06-07 23:54

ציטוט:

אוי דיזל, דיזל .......

דווקא כן יש לו מוסג והוא אמר נכון.
אבל מעניין לישמוע את הצד שלך למה אתה חושב שהוא טועה ?
בוא תשתף אותנו..

mwafak 11-06-07 23:55

:clap:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
דווקא כן יש לו מוסג והוא אמר נכון.
אבל מעניין לישמוע את הצד שלך למה אתה חושב שהוא טועה ?
בוא תשתף אותנו..

יאללא מכותתתתתתתתתת

Bullet 11-06-07 23:55

תסביר לי למה אתה חושב ש"חדש"=יותר טוב?

VoRteX 11-06-07 23:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Protein
דיזל לא יודע אני לא ממש מסכים איתך בנושא הזה.. לפי דעתי אנחנו לא מקצוענים שמתכוננים לתחרויות שנתיות ולא צריך למהר לשום מקום.. ולכן יש אנשים שכן עובד עליהם הפורמולות הפשוטות של הקריאטין הטהור (מה שלא נדבר שפעם זה הדבר היחיד שהיה) אז אולי לפעמים כדאי להתחיל בזה ולראות אולי זה מספיק כי זה הרבה יותר זול.. ואז אחרי שראית מה המוצר הבסיסי עושה עליך תעבור לפורמולה שנחשבת למתקדמת יותר ואז תראה אם זה באמת יותר שווה.. אל תקפוץ ישר מעל הפופיק כי אז אתה לא תדע אז זה באמת יותר טוב מהבסיס.. זאת דעתי..

http://img403.imageshack.us/img403/4453/xmenqk1.jpg

Kachok 12-06-07 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
תסביר לי למה אתה חושב ש"חדש"=יותר טוב?

כי חדש זה בד"כ יותר מתקדם

mwafak 12-06-07 00:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok

איזה שטויות ואם אני אתן לך מרצדס שנת2000 או סובארו שנת 2007 מה תבחר (בטח סובארו בגלל הבטיחות :)

Bullet 12-06-07 00:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok

לא בעולם עשיית הכסף שאנו חיים בו... חדש זה פשוט חדש, ורוב הזמן חדש=יקר יותר.
אפשר לתת כדוגמא את שורפי השומן הישנים שתמיד פעלו מאז ומתמיד, למשל קפאין ואפדרין, שקיימים כבר מאות שנים. אין שורפי שומן חוקיים שמצליחים להתחרות בשילוב הזה, למרות כל הטכנולוגיה וכל הקדמה.

Kachok 12-06-07 00:05

ציטוט:

לא בעולם עשיית הכסף שאנו חיים בו... חדש זה פשוט חדש, ורוב הזמן חדש=יקר יותר.
אפשר לתת כדוגמא את שורפי השומן הישנים שתמיד פעלו מאז ומתמיד, למשל קפאין ואפדרין, שקיימים כבר מאות שנים. אין שורפי שומן חוקיים שמצליחים להתחרות בשילוב הזה, למרות כל הטכנולוגיה וכל הקדמה.

נכון אבל אתה לא רואה אפחד יוצא עכשיו בהצהרות על סטאק אפדרין חדש נכון?
למה? כי זה לא חוקי זה למה
אני מדבר על מוצרים שכן חוקיים,ובתחום הזה ,כן,כל שורף שומן חדש שיוצא טוען להיות הטוב ביותר

gil-Nissim 12-06-07 00:19

דווקא הקריאטין הזה מעולה!
מעבר לכך שהוא זכה גם בפרסם כ-קריאטין הטוב ביותר במשך שנתיים.

בולט, יש לך בעיה.
אתה יותר מידי דבוק במחקרים שלך,תנסה לקבל קצת עוד דברים מעבר למחקרים.

במידה והפורמולה הזאת היתה כמו קראטין רגיל,הרבה אנשים היו מרגישים את ההבדל,וקונים קראטין מנו.

אבל אם יביאו לך מחקר שמראה, שקראטין איטל אסטר שהוא באמת ניספג ב-100 אחוז אתה תאמין..

חבל שאתה לא מאמין לעובדות שקימות בשטח..

אחרי שהתחלתי סייקל 2, של קראטין טהור, אני לא הרגשתי אותו בכלל.

Vin diesel 12-06-07 00:29

ציטוט:

אוי דיזל, דיזל .......

כבר התערבת בזה שאמרת שאני כותב שטויות ואלחת בלי הסברים.כוס אמק מה ניסגר פה אם כל השחיפים האלה בפורום שחושבים שביגלל שאין מחקר שקראטין אטיל אסטר נותן בוסט יותר חזק אז הוא לא שווה כלום לאומת זאת יש מחקר על מונו שהוא כן עוזר אז,מבחינתכם כל דבר חדש שלא אוכך מחקרית הוא חרטה..סבבה שיהיה תעשו מה שבזין שלכם.מהנסיון שלי ושל מתאמנים אחרים ותגובות בפורמים בחו'ל אטיל אסטר בן :):):):) של דבר.לאומת מונו.
*וקוסטה ניראלך שמישהו יסים עליך זין אם לא תיתן הסבר ליציעה הזאת?:crazy:

Bullet 12-06-07 00:31

לא אמרתי שהוא לא שווה כלום. אמרתי שאתה לא יכול להגיד בוודאות שהוא יותר טוב. עדויות של "אנשים אומרים" לא שוות

Kachok 12-06-07 00:32

שיתחילו להריץ מחקרים על Cee......

gil-Nissim 12-06-07 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
כבר התערבת בזה שאמרת שאני כותב שטויות ואלחת בלי הסברים.כוס אמק מה ניסגר פה אם כל השחיפים האלה בפורום שחושבים שביגלל שאין מחקר שקראטין אטיל אסטר נותן בוסט יותר חזק אז הוא לא שווה כלום לאומת זאת יש מחקר על מונו שהוא כן עוזר אז,מבחינתכם כל דבר חדש שלא אוכך מחקרית הוא חרטה..סבבה שיהיה תעשו מה שבזין שלכם.מהנסיון שלי ושל מתאמנים אחרים ותגובות בפורמים בחו'ל אטיל אסטר בן :):):):) של דבר.לאומת מונו.
*וקוסטה ניראלך שמישהו יסים עליך זין אם לא תיתן הסבר ליציעה הזאת?:crazy:

מרגל אמיתי :clap:

קיצר מי שמסתמך על מחקרים,ולא על ניסיון של אנשים...
ומנסה לצאת בכוח "חכם" עדיף שלא יגיב וזהו..
אחרי זה אנשים מקבלים דעות שליליות על מוצר מסוים בגלל איזה "מחקר" מעפן שלא הוכיח את זה.

gil-Nissim 12-06-07 00:34

ציטוט:

לא אמרתי שהוא לא שווה כלום. אמרתי שאתה לא יכול להגיד בוודאות שהוא יותר טוב. עדויות של "אנשים אומרים" לא שוות

אה כן ?
אז מה תגיד על אדם שלוקח סטרואידים ואומר שזה נותן לו פוש ריצני ?
גם הדעה שלו לא שווה ?

אה יעני כל התגובות של אנשים על מוצרים וכו' לא נכונים אה?
רק המחקרים שלך ??

אחי אתה כבר ממש מעצבן ברמות שאתה לא מתאר..
תמשיך לחיות עם המחקרים שלך שיהיה לך בהצלחה.

Vin diesel 12-06-07 00:35

ציטוט:

סבבה לך אם הראש בקיר....אמרתי לך ולכל מי שרוצה לחקות 4 שנים שיצע מחקר שיגיד שכן אטיל אסטר יותר טוב,בכייף.
אני המלצתי את מה שעובד.אם אתה רוצה תגיד שזה "לא שווה"..סבבה.

gil-Nissim 12-06-07 00:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
סבבה לך אם הראש בקיר....אמרתי לך ולכל מי שרוצה לחקות 4 שנים שיצע מחקר שיגיד שכן אטיל אסטר יותר טוב,בכייף.
אני המלצתי את מה שעובד.אם אתה רוצה תגיד שזה "לא שווה"..סבבה.

עזוב אותך.
תגובות של אנשים לא שווים.
רק של מחקרים אנחנו סתם מגיבים לחינם בפורום..

רק מה שאנשי המחקרים יגידו זה נכון!

אני מקווה שיצא איזה מחקר,ואז ניראה את הפרצוף שלו!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ