ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עד כמה אתם מחוברים לשורשרים שלכם (https://israelbody.com/showthread.php?t=11824)

DMX 09-06-07 03:08

אני דאבל כורדי

Night_Wolf 09-06-07 03:42

פייייייי המשפחה שלי מורכבת מהרבה עידות:) אבל הרוב אשכנזים :):):):)

אבא שלי חצי מרוקאי מצד הסבתא והמשפחה מצד הסבא ממערב אירופה מכמה מדינות (פולין,גרמניה,צרפת)

אמא שלי,סבא מצד האמא צרפתי וסבתא מצד האמא ארגנטינאית בידיוק כמו HOMIE החמוד שלנו:)
אני מתחבר מאוד לשורשים שלי,אמא שיל גדלה כל החיים שלה באמריקה אני מאוד מקוה שכמו שלה יש אזרחות בארצות הברית גם אני יוכל להוציא אזרחות שם ואבא שלי צבר כל החיים שלו גר בארץ לא רוצה לצאת מפה חולה על ישראל :1eye:

Gamerrrrr 09-06-07 09:46

חצי פולני וחצי רוסי, כשיש משהו ספרדי טהור בדם. ויש משהו קווקזי בדם מהצד השני

VoRteX 09-06-07 10:02

אשכנזי שלם כשיש גם דם רוסי וגם דם פולני.. שילוב מנצח.

blinki 09-06-07 10:22

אמא- היא כעיקרון נולדה בארצות הברית אבל זה בגלל שסבא וסבתא שלי היגרו לשם, סבתא שלי צרפתייה שהורייה היגרו מפולין וסבא פולני

אבא- נולד בארץ וגם סבא וסבתא אבל סבא של סבא שלי נולד ברוסיה ואבא של סבתא שלי נולד בצ'כיה ואמא שלה בהונגריה

igorek 09-06-07 11:34

חצי אוקראיני חצי בלארוסי והרבה מבני המשפחה נולדו ברוסיה

OMRI-TURBO 09-06-07 11:44

אני רבע פולני,רבע רוסי וחצי עיראקי, אבל חינכו אותי טוב לא לתוך מורשת של עדה מסויימת אלא להיות ישראלי כמו שכל יהודי צריך להיות(בניגוד לתופעה המכוערת של העולים האנטי ציוניים שמגיעים לכאן לאחרונה)

Night_Wolf 09-06-07 11:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני רבע פולני,רבע רוסי וחצי עיראקי, אבל חינכו אותי טוב לא לתוך מורשת של עדה מסויימת אלא להיות ישראלי כמו שכל יהודי צריך להיות(בניגוד לתופעה המכוערת של העולים האנטי ציוניים שמגיעים לכאן לאחרונה)

:clap: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תוכל לפרט?

OMRI-TURBO 09-06-07 11:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
:clap: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תוכל לפרט?

בקשר למה?

Antonator1 09-06-07 12:07

רוב המוצא של אבותיי האחרונים הוא מאוקראינה, אם כי יש חלק לא מבוטל מרוסיה.

אבא שלי נולד בקורסון-שבצ'נקובסיקי באוקראינה.

לגבי אמא יש אי הבנה - או שהיא נולדה בדבלצבו, אוקראינה - או בנובוסיבירסק ברוסיה.

לגבי ההורים של אמא:
סבתא - גורלובקה, אוקראינה, הרבה מהמשפחה מאזור דונייצק.
סבא - קלינינגרד, רוסיה, עבד וחי בקזחסטן בנוסף.

Night_Wolf 09-06-07 12:11

ציטוט:

בקשר למה?

בניגוד לתופעה המכוערת של העולים האנטי ציוניים שמגיעים לכאן לאחרונה)

:1eye:

sandrik 09-06-07 12:14

אוקראינית מכל כיוון אפשרי...
האמ איך להסביר כמה אני מחוברת חל"שורשים שלי"?

Antonator1 09-06-07 12:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
אוקראינית מכל כיוון אפשרי...
האמ איך להסביר כמה אני מחוברת חל"שורשים שלי"?

את אוכלת סאלה? אם לא - אז את לא מחוברת לשורשים שלך.:1:

sandrik 09-06-07 12:18

חחח ראית סאלה בתפריט שלי??? D:

OMRI-TURBO 09-06-07 12:25

ציטוט:

בניגוד לתופעה המכוערת של העולים האנטי ציוניים שמגיעים לכאן לאחרונה)

:1eye:

זה פשוט מאוד, כל דבר שהוא נוגד את כור ההיתוך הישראלי וההוויה החברתית והשילוב במדינה. כגון מגורים בקהילה סגורה,דיבור שפה זרה בבית עם ההורים/אחים, בתי ספר/גנים בשפה אחרת חוץ מעברית,מקומות בילוי שהם לא ישראלים אלא מתאימים לעדה מסויימת, חנויות ספציפיות לאוכלוסיות ספציפיות,עליה לארץ מסיבות כלכליות בניגוד לעליה מסיבות ציוניות,חינוך לערכים זרים שלא קשורים לחברה הישראלית,למסורת היהודית או למסורת הציונית חילונית,אימוץ מנהגים שמקורים בארץ זרה,אי שירות בצבא,אי השתלבות בחברה הישראלית והתבצרות בתוך קהילות זרות.
כל הגורמים האלו שציינתי גורמים לתופעת ניכור,לחברה בתוך חברה ולדיכוטומיה.

Antonator1 09-06-07 12:27

ציטוט:

זה פשוט מאוד, כל דבר שהוא נוגד את כור ההיתוך הישראלי וההוויה החברתית והשילוב במדינה. כגון מגורים בקהילה סגורה,דיבור שפה זרה בבית עם ההורים/אחים, בתי ספר/גנים בשפה אחרת חוץ מעברית,מקומות בילוי שהם לא ישראלים אלא מתאימים לעדה מסויימת, חנויות ספציפיות לאוכלוסיות ספציפיות,עליה לארץ מסיבות כלכליות בניגוד לעליה מסיבות ציוניות,חינוך לערכים זרים שלא קשורים לחברה הישראלית,למסורת היהודית או למסורת הציונית חילונית,אימוץ מנהגים שמקורים בארץ זרה,אי שירות בצבא,אי השתלבות בחברה הישראלית והתבצרות בתוך קהילות זרות.
כל הגורמים האלו שציינתי גורמים לתופעת ניכור,לחברה בתוך חברה ולדיכוטומיה.

במידה מסוימת בכל חברה של עולים יש מידה מסוימת של ניכור. זה גם מתבטא בצורות שונות.

Night_Wolf 09-06-07 12:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
במידה מסוימת בכל חברה של עולים יש מידה מסוימת של ניכור. זה גם מתבטא בצורות שונות.

שמע בכל זאת עומרי די צודק,אנשים מרשים לעצמם לעלות לישראל כי הם "יהודים" ומנסים להפוך אותה למשהו אחר (לא שזה מזיז אבל זה מציק)

לדוגמא, יש לנו אחד מבוגר בחדר כושר ממוצא רוסי הוא טוען שאם ליברמן יבחר אז "ישראל תהפוך להיות מתורבתת" ושהרוסים באו הינה הם הביאו איתם "תרבות חוכמה" חחחחחחחחח אין לי משהו נגד רוסים אני דווקא די אוהב אותם רוב החברים הכי טובים שלי רוסים והאקסית שלי ינעל אמא שלה איך אני מתגעגע למנוע שלה הייתה רוסיה :cry_1:
אבל אותו אחד סתם טיפש שכניראה מכפכפים אותו אז הוא מקטר:1eye:

Antonator1 09-06-07 12:41

ציטוט:

שמע בכל זאת עומרי די צודק,אנשים מרשים לעצמם לעלות לישראל כי הם "יהודים" ומנסים להפוך אותה למשהו אחר (לא שזה מזיז אבל זה מציק)

לדוגמא, יש לנו אחד מבוגר בחדר כושר ממוצא רוסי הוא טוען שאם ליברמן יבחר אז "ישראל תהפוך להיות מתורבתת" ושהרוסים באו הינה הם הביאו איתם "תרבות חוכמה" חחחחחחחחח אין לי משהו נגד רוסים אני דווקא די אוהב אותם רוב החברים הכי טובים שלי רוסים והאקסית שלי ינעל אמא שלה איך אני מתגעגע למנוע שלה הייתה רוסיה :cry_1:
אבל אותו אחד סתם טיפש שכניראה מכפכפים אותו אז הוא מקטר:1eye:

הרוסים באמת הביא לפה לא מעט תרבות, אבל החבר שלך מהחדר כושר הגזים.

Night_Wolf 09-06-07 12:54

ציטוט:

הוא לא חבר שלי,הוא בן אדם רגזן וקללן בן 46+ הבן אדם שמתאמן איתו מאוד נחמד
יש לנו אחד בחדר כושר עולה מרוסיה בן 60+ מה שהוא מרים אני מאחל לכל בן אדם בגילו להרים בן אדם עושה אימון הארדקור רציני דוחק 140 קילו חזה עובד אם דמבלים של 30 קילו סוס רציני!
שכן של עומר:1eye:

OMRI-TURBO 09-06-07 12:57

ציטוט:

למה אתה מתכוון שאתה אומר רוסים? לעולים אשכנזים ציוניים בעליות הראשונות וקום המדינה, או לרוסים ממש,שלא קשורים לישראל ליהדות או לתרבות המקומית הציונית? כי בקשר לאחרון מדובר על תרבות זרה. וערכים מנוגדם למודל של ארץ ישראל בכל שנותיה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ