ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סוג של התנצלות (https://israelbody.com/showthread.php?t=11578)

אבישי 06-06-07 01:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
כפי ששמתם לב, לאחרונה אני די\מאד מתוח, מתוסכל ושלילי. והדגש הוא על המלה "לאחרונה". הייתי רוצה להבהיר כמה עניינים. אני לא בדיוק כזה במציאות ואנשים כמו איגור ונרזנוי יכולים להעיד על זה. למרות שאני חושב שצדקתי בחלק מהתלונות (באשכול המטאל שלי למשל), שמתי לב שאני מוציא יותר מדי תסכול פה (וזאת הנקודה העיקרית שלי). הקטע הוא שהחיטוב, האימונים, הבגרויות, היחסים המתוחים עם אמא, הלימודים, הצבא וכל זה פשוט מתישים אותי (מה גם שהסטריאו שלי בתיקון ואני לא יכול לשמוע את המטאל היקר שלי שישחרר אותי קצת). יתרה מכך, בזמן האחרון אני מאד עייף ולא נפגש עם אף אחד. גם אם מצב הרוח שלי יחסית טוב, אני מרגיש די בודד וחסר לי משהו או מישהו שאני אוכל לפרוק את העצבים שלי עליו - לכן הפורום הוא המפלט היחידי. היו וויכוחים שצדקתי, היו שלא, אבל סביר להניח שרוב האנשים פה לא תינוקות או רובוטים ולכן צריך להשתדל להתנהג בהתאם. יש לציין שאני לא רוצה להתחנף ולא מפחד לצאת פראייר של מישהו, אבל אני רוצה להחזיר את היחסים שלי עם חלק מחברי הפורום למצבם הקודם.

ההתנצלות בעיקר מכוונת לגלעד זאב הלילה.

יעבור אחי יעבור יש ימים ויש ימים

Night_Wolf 06-06-07 02:15

אתה ממש לא צריך להתנצל זה נורמלי לחלוטין שבן אדם עובר תקופות קשות בחיים שלו אתה לא הראשון ולא האחרון,גם אני עובר תקופה לא כלכך קלה עכשיו.
בכל אופן אין לי משהו באמת אישי נגדך ואני לוקח פה הכל בצחוק ומכבד את כולם (כולל אותך:bye1: )
אבל היציאות האלה בפוסט של המוטיבציה לא היה במקום בכלל,כי זה היה פוסט אחרי הכל שפתחתי כדי לחזק את אוירת הפיתוח גוף פה למה נימאס לי לראות שאנשים משקיעים כלכך הרבה ופתאום מתייאשים בגלל איזה מבחן קטן או כל סיבה אחרת ומוכנים להשליח הכל לפח, נכון שיש דברים מעבר לפיתוח גוף אבל אסור לשכוח מי אנחנו וכמה השקענו.

בכל אופן גבר יפה מצידך שהתנצלתה שיהיה לך לילה טוב ותחזיר את הסטריאו שלך מתיקון כבר שתוכל להנות מהמוסיקה שאתה אוהב ומכל דבר שיעזור לך לצאת מהבאסה הזאת וכולנו מבינים אותך!

P-a-n-1-c 06-06-07 08:30

וואלה אחי סחה על ההתנצלות, באמת כל הכבוד.
:sbb3:
ועזוב אחי תשאיר את הסטריאו בחנות, בוא אני אפנק אותך בקצת טראנס איכותי ולא כמו מה שאתה שומע.

סתם סתם, צחקתי :P

Yoshi-Moto 06-06-07 08:50

אנטון, כל הכבוד! לא קל לבקש סליחה.

בתכלס ראיתי את כל היציאות שהיו לך... וזה לא שווה שתבקש סליחה עליהם, לפי דעתי כמובן.
בכל מקרה, כל הכבוד על היוזמה!

Antonator1 06-06-07 13:24

הסטריאו חזר! Anthichrist של Slayer מתנגן שם ברגע זה ממש.

gman 06-06-07 13:35

אני לא מכיר אותך כל כך טוב, אבל לא נורא לכל אחד יש תקופות מעצבנות שבא לך סתם לעצבן אנשים בפורום...
יפה שהתנצלת, בהצלחה בחיים.

Leo 06-06-07 13:39

פחח , מוזיקה (במקרה שלי הארד רוק מטאל ופאנק רוק)
זה כמו אוכל בשבילנו

בספירת העומר חשבתי שאני גוסס

מתן18 06-06-07 15:27

חפיף אנטון..בינינו,מי לא מוציא את התסכולש לא פה,ומי לא מרגיש לפעמים מבואס עצבני או סתם בודד..בכל מקרה כל הכבוד על התנצלות..:sweatdrop:

arbel2 06-06-07 17:16

אם אתה באמת צריך מישהו לדבר איתו אני אשמח לעזור
אני בטוח שגלעד ואליאב יעידו שאני טוב בלתת אוזן קשבת ועזרה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ