ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ran_z מה עשית לי :/ (https://israelbody.com/showthread.php?t=11513)

יiסי 05-06-07 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
חחחחחחחחח' אני מצטער אחי על עוגמת הנפש שגרמתי לך, להבא זה לא יקרה יותר, אני מבטיח להיות באשל מעתה ואלך, ככה שמקסימום תזכר במשהו שכתבתי ותבכה במקום לצחוק,,,סתם:1eye:

גם לי קרה לא מעט פעמים שנזכרתי במשהו והתחלתי לצחוק (הפעם האחרונה היתה בשעה האחרונה), במקרה כזה הכי כדי להתחיל "לנקות"/לגרד ת'שיניים, ככה אתה יכול להיות כזה עם חצי חיוך, ואנשים מסתכלים חושבים אתה סתם מעביר וויש בשיניים, מלבד זה אין לי עוד פטנטים.

ואנדרטייקר כך בשבילך עוד משהו מצחיק אשש שקרה לי בדיוק לפני איזה 45 דק', אולי זה יעודד אותך קצת...
אני יוצא מהמקום עבודה שלי בתוך העיר בב"ש, בדיוק מול הכניסה של החנות שלי יש חניה, קיצצ אני רואה ליד איזה רכב (פיאט פונטו) התקהלות של אנשים, ואני שומע אותם נקרעים מצחוק!, :):):):)' מה מסתבר, אני בא להסתכל גם מה מצחיק, אתה קולט מכה קלה בפורנט של האוטו, ועל האוטו מודבק פתק, בפתק כתוב "שומעים דפקתי לכם את האוטו ואני משחק אותה רושם את הפרטים שלי כי אנשים מסתכלים עלי עכשיו"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הדרך הבית אני נוהג ונקרע מצחוק, אנשים ברמזור אדום מסתכלים עלי צוחק, אבל באוטו זה בסדר חושבים בטח אני בשיחה בדיבורית.

אהבתי!@#!@# מוניטין

d-undertaker 05-06-07 15:32

גבירותיי ורבותיי , ran_z המיטב:

"ממממ דיר עזים?, חממות?, לולים ? אני רואה פה פוטנציאל גדול להרבה פחמימות וחלבונים בעבודה הזאת, אני חושב אתה יכול לקחת סכין קצבים ולהכין לך שם גיינר."

":):):):)' נחמד, עוד מעט בטח הדתי הזה שעשה בפליקס רוצה מצוות, יראת את הכתבה יעשה רוצה שרירים...רוצה בייספס טרייספס והאמסטרינג...במכון...שותה אבקה של צ'מפיון עם חלבון... "

"למה אתה צריך רישיון על טרקטור?
אתה יודע שלאחר קבלת הרישיון לטרקטור אתה תצטרך ללכת למשרד הפנים ולשנות ת'שם לוואליד. "

"תכף אבשלום קור יבוא יביא לך במוניטין "

"טיסה נעימה אחי, אל תשכח שמגיע לך בוטנים במהלך הטיסה. "

"חחחחחחחח יו איזה חנטריש אתה יורה חחח' עם הייתי עכשיו תלמיד בבצפר וקם מחר בבוקר ללא צורך בגללך .. ההית מקבל ממני מכתבים אני יודע מה עשית בקיץ האחרון! "

חחחחחח זה רק חלק קטן, רן אני מתנצל שהבאתי את אלה פשוט לא מצאתי את האחרים..
בקיצור, איפה שאתם רואים שרן הגיב ישר תיכנסו!

d-undertaker 05-06-07 15:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
חחחחחחחחח' אני מצטער אחי על עוגמת הנפש שגרמתי לך, להבא זה לא יקרה יותר, אני מבטיח להיות באשל מעתה ואלך, ככה שמקסימום תזכר במשהו שכתבתי ותבכה במקום לצחוק,,,סתם:1eye:

גם לי קרה לא מעט פעמים שנזכרתי במשהו והתחלתי לצחוק (הפעם האחרונה היתה בשעה האחרונה), במקרה כזה הכי כדי להתחיל "לנקות"/לגרד ת'שיניים, ככה אתה יכול להיות כזה עם חצי חיוך, ואנשים מסתכלים חושבים אתה סתם מעביר וויש בשיניים, מלבד זה אין לי עוד פטנטים.

ואנדרטייקר כך בשבילך עוד משהו מצחיק אשש שקרה לי בדיוק לפני איזה 45 דק', אולי זה יעודד אותך קצת...
אני יוצא מהמקום עבודה שלי בתוך העיר בב"ש, בדיוק מול הכניסה של החנות שלי יש חניה, קיצצ אני רואה ליד איזה רכב (פיאט פונטו) התקהלות של אנשים, ואני שומע אותם נקרעים מצחוק!, :):):):)' מה מסתבר, אני בא להסתכל גם מה מצחיק, אתה קולט מכה קלה בפורנט של האוטו, ועל האוטו מודבק פתק, בפתק כתוב "שומעים דפקתי לכם את האוטו ואני משחק אותה רושם את הפרטים שלי כי אנשים מסתכלים עלי עכשיו"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הדרך הבית אני נוהג ונקרע מצחוק, אנשים ברמזור אדום מסתכלים עלי צוחק, אבל באוטו זה בסדר חושבים בטח אני בשיחה בדיבורית.

חחחחחחחחח וולאק אתה..הבאת לי משו לצחוק עליו גם מחר :clap:

The Iron Man 05-06-07 15:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker
גבירותיי ורבותיי , ran_z המיטב:

"ממממ דיר עזים?, חממות?, לולים ? אני רואה פה פוטנציאל גדול להרבה פחמימות וחלבונים בעבודה הזאת, אני חושב אתה יכול לקחת סכין קצבים ולהכין לך שם גיינר."

":):):):)' נחמד, עוד מעט בטח הדתי הזה שעשה בפליקס רוצה מצוות, יראת את הכתבה יעשה רוצה שרירים...רוצה בייספס טרייספס והאמסטרינג...במכון...שותה אבקה של צ'מפיון עם חלבון... "

"למה אתה צריך רישיון על טרקטור?
אתה יודע שלאחר קבלת הרישיון לטרקטור אתה תצטרך ללכת למשרד הפנים ולשנות ת'שם לוואליד. "
"תכף אבשלום קור יבוא יביא לך במוניטין "

"טיסה נעימה אחי, אל תשכח שמגיע לך בוטנים במהלך הטיסה. "

"חחחחחחחח יו איזה חנטריש אתה יורה חחח' עם הייתי עכשיו תלמיד בבצפר וקם מחר בבוקר ללא צורך בגללך .. ההית מקבל ממני מכתבים אני יודע מה עשית בקיץ האחרון! "

חחחחחח זה רק חלק קטן, רן אני מתנצל שהבאתי את אלה פשוט לא מצאתי את האחרים..
בקיצור, איפה שאתם רואים שרן הגיב ישר תיכנסו!

חחחחחח אני מת על היציאות של רן גורם לי לבכות מצחוקקק

סוליקו 05-06-07 15:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

קבל קבל משו דומה שהיה לנו שנה שעברה באיזה טיול
זה בן אדם שנמאס לו מהפקחים
http://img404.imageshack.us/img404/3...50largeyv2.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/4...51largeem3.jpg
קבל את הנעילה של הדלת עם החגורה חחח

קולמן הפחדן 05-06-07 15:50

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
סוליקו חזק!!
ורן אני לא מכיר אותך עדין,אבל הקטע עם המכונית קרע לי תצורה.
אני הולך ליתפוס על זה קטע!

xtream101 05-06-07 15:54

חחחחחחח רן אתה שרוט הקטע עם האוטו אחד החזקים...מוניטין

סוליקו 05-06-07 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קולמן הפחדן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
סוליקו חזק!!
ורן אני לא מכיר אותך עדין,אבל הקטע עם המכונית קרע לי תצורה.
אני הולך ליתפוס על זה קטע!

תודה יגבר חחח אתה לא מבין איך נקרעתי שראיתי את זה
כל הטיול היתי מבואס מההליכות והלימוד על האבנים שמה עד שראיתי את זה ועשה לי את היום

Moshe 05-06-07 17:51

יש לי מצגת נחמדה על חנייה בת"א קטע כמו הזה עם המכונית למעלה משהו יותר נחמד
http://www.speedyshare.com/378975210.html

Daniel-Barak 05-06-07 21:27

חחחח צריך לעשות חיים שכאלו לרן ז.

מיטב היציאות הסטלניות שלו באשכול אחד Lol

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ