ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אפרופו ערסים ועבריינים. (https://israelbody.com/showthread.php?t=11498)

סוליקו 05-06-07 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תיתפלא אחי יש מלא אנשים אם תיקים בצבא וביחידות קרביות ושתידע לך שהחיילים הכי טובים של צה"ל זה בד"כ אלו שהפכו מערסים ובלאגניסטים למורעלים של הצבא!

צודק יש הרבה במה שאתה אומר

Night_Wolf 05-06-07 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אין אבל מה לעשות שאתה גדול גם מכבדים אותך יותר וגם ברוב המקרים לא מיתעסקים איתך לא ככה?

וכמה זמן הכבוד הזה נישמר אחי?לגיל 16-18 ואז אנשים מתקדמים אם החיים שלהם ושוכחים מהבן אדם ואז הוא הופך להיות סמרטוט ריצפה למה יבואו בחורים טובים חדשים שלא יחשבנו לו ובסופו של דבר יורידו אותו או שיהפכו אותו לילד כאפות זה קורה מלא אחי ואתה יודע שאני צודק!

Dino Psaras 05-06-07 00:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
צודק יש הרבה במה שאתה אומר

שמע אחי כמעט כל היחידות הקרביות יושבות על כמה באנגים טובים לפני יציאה לפעולה או משהו, ממקור ראשון אני יודע..:king:

סוליקו 05-06-07 00:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
שמע אחי כמעט כל היחידות הקרביות יושבות על כמה באנגים טובים לפני יציאה לפעולה או משהו, ממקור ראשון אני יודע..:king:

חחחחחחח העיקר שיעשו את העבודה שלהם

Night_Wolf 05-06-07 00:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
חחחחחחח העיקר שיעשו את העבודה שלהם

חחחחחחחחח אתה יודע מה הכי מצחיק אחי?כל החבר'ה האלה שצועקים "משטרה מלשינים" וכל העקיצות האלה ואני מכיר כאלו שבסוף מצאו את עצמם בתור החיילים הכי טובים במשמר הגבול,שלא לדבר על זה שאחרי שהם סיימו טירונות ואת השירות עשו קורסים של יס"ם ושל הבולשת וואלה היום הם השוטרים שהם היו קוראים להם מלשינים לפני כמה שנים חחח לקבל מכות מיס"ם או מבולשת זה כמו לקבל מכות מערס:basketball:

SuzukiR 05-06-07 00:12

ציטוט:

וכמה זמן הכבוד הזה נישמר אחי?לגיל 16-18 ואז אנשים מתקדמים אם החיים שלהם ושוכחים מהבן אדם ואז הוא הופך להיות סמרטוט ריצפה למה יבואו בחורים טובים חדשים שלא יחשבנו לו ובסופו של דבר יורידו אותו או שיהפכו אותו לילד כאפות זה קורה מלא אחי ואתה יודע שאני צודק!

אחי אני לא מדבר על עבריינים דברתי על זה

שאתה גדול וחזק
זה נותן מראה של אחד שהוא לא פריאיר וזה וגם זה נותן כבוד אחי מה לא ?

SuzukiR 05-06-07 00:13

צוחקים צוחקים יש לי אחד במשפחה כולם אמרו הוא יהיה עבריין מאה אחוז

וואלה עכשיו בבילוש חחח

Night_Wolf 05-06-07 00:14

ציטוט:

שאתה גדול וחזק

חחחחחחחחח כן זה נותן ביטחון אחי גם משום מה עלה לי הבטחון אם בנות מאז שהתחלתי אם פיתוח גוף תאמת.

SuzukiR 05-06-07 00:16

ציטוט:

חחחחחחחחח כן זה נותן ביטחון אחי גם משום מה עלה לי הבטחון אם בנות מאז שהתחלתי אם פיתוח גוף תאמת.

גם לי חח יאללה סלמתק אחים שלי לילה וטוב

Night_Wolf 05-06-07 00:20

ציטוט:

לילה לא לילה מתייסר מתייסרת נשמתי כל הלילה לא נירדם מתהפך במיטתי לאהוב אותך לעד לך נשבעתי בעניי ועכשיו אני מודה ומכה חטאי...את מבטך לא אשכח געגועים לך אשלח חיי ונושם רק אותך כל שניה כל דקה..

את הגלגל לאחור לא ניתן להשיב והדמעות זולגות אינן עוצרות הכאב הזה הולך ובא!!!

חחחחח הייתי חייב לילה טוב אחי:bye1:

Night_Wolf 05-06-07 00:20

ציטוט:

לילה לא לילה מתייסרת נשמתי כל הלילה לא נירדם מתהפך במיטתי לאהוב אותך לעד לך נשבעתי בעניי ועכשיו אני מודה ומכה חטאי...את מבטך לא אשכח געגועים לך אשלח חיי ונושם רק אותך כל שניה כל דקה..

את הגלגל לאחור לא ניתן להשיב והדמעות זולגות אינן עוצרות הכאב הזה הולך ובא!!!

חחחחח הייתי חייב לילה טוב אחי:bye1:

סוליקו 05-06-07 00:22

ציטוט:

חחחחחחחחח אתה יודע מה הכי מצחיק אחי?כל החבר'ה האלה שצועקים "משטרה מלשינים" וכל העקיצות האלה ואני מכיר כאלו שבסוף מצאו את עצמם בתור החיילים הכי טובים במשמר הגבול,שלא לדבר על זה שאחרי שהם סיימו טירונות ואת השירות עשו קורסים של יס"ם ושל הבולשת וואלה היום הם השוטרים שהם היו קוראים להם מלשינים לפני כמה שנים חחח לקבל מכות מיס"ם או מבולשת זה כמו לקבל מכות מערס:basketball:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סיפורים הולכים פה

amir harduf 05-06-07 00:33

עבדתי לפני יומיים בנתניה כל הנתנייתים המניאקים עשו בעיות רק האתיופים היו סבבה

Gamerrrrr 05-06-07 09:16

אל תאשימו אף אחד בעיניין, זאת אחרויתו של הנער בלבד!

ואני שמח שלא ייגייסו אותו, לא צריך כאלה

slim shady 05-06-07 09:31

אשמת ההורים שלו.. הנער לא אשם..
הורים שכבר בתחילת הדרך לא יישרו אשמים...

שתיל צעיר שגודל עקום הופך לגזה חזק שכולו עקום ואי אפשר לישרו...
כבר בהתחלה היו צריכים לישר את הילד הזה ולא לשתול אותו עקום...

P-a-n-1-c 05-06-07 09:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
אשמת ההורים שלו.. הנער לא אשם..
הורים שכבר בתחילת הדרך לא יישרו אשמים...

שתיל צעיר שגודל עקום הופך לגזה חזק שכולו עקום ואי אפשר לישרו...
כבר בהתחלה היו צריכים לישר את הילד הזה ולא לשתול אותו עקום...

אתה טועה.
ההורים יוצאי אתיופיה\בריה"מ אין להם זמן לטפל בהורים. רובם עובדים ב2-3 עבודות בו זמנית ונמצאים בבית כדי להשלים שעות שינה ותו לא. לנער המסכן אין שום הורה מחנך ולכן הוא מוצא את עצמו משוטט ברחובות ופונה לדרך הפשע.
אני למזלי עליתי עם סבא וסבתא שלי שטיפלו בי כשהייתי קטן, אבל תכלאס אם הם לא היו איתי אז מי היה איתי? ההורים שלי עבדו כל הזמן.

slim shady 05-06-07 09:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אתה טועה.
ההורים יוצאי אתיופיה\בריה"מ אין להם זמן לטפל בהורים. רובם עובדים ב2-3 עבודות בו זמנית ונמצאים בבית כדי להשלים שעות שינה ותו לא. לנער המסכן אין שום הורה מחנך ולכן הוא מוצא את עצמו משוטט ברחובות ופונה לדרך הפשע.
אני למזלי עליתי עם סבא וסבתא שלי שטיפלו בי כשהייתי קטן, אבל תכלאס אם הם לא היו איתי אז מי היה איתי? ההורים שלי עבדו כל הזמן.

אני פוגש כל היום ילדים כאלה שההורים שלהם לא בבית.. עבריינים צעירים כאלה..
הוא מספר לך שהוא כל היום בחוץ ומספר על שטויות שהוא עושה...
תשאל אותו מה ההורים שלו אומרים על זה.." כלום מה יש להם להגיד... אומרים לי תפסיק עם השטויות וזהו.. מי מקשיב להם"
לא אחד לא שתיים כאלה פגשתי הרבה... ההורים גם אם הם חוזרים ב-2 בלילה יכולים לקחת תילד ולחנך אותו.. גם אם זה כולל סטירה מצלצלת לילד בן 10 שגנב מסטיק.. ההורים לא בבית זה לא תירוץ... כשרוצים מוצאים דרך..

הכי קל זה לבוא לילד ולהגיד לו "לא נורא פעם הבאה לא תעשה את זה" הוא חושב שאתה אבא טוב לא כועס וזה אבל פה בדיוק הטעות הוא לא מבין כמה דפוק המצב שלו וכמה לא בסדר הוא היה.. הוא יעשה את זה שוב ויצפה לקבל את אותה תשובה עדינה וככה זה יחזור על עצמו...

כמו שנאמר " חוסך שיבטו שונא בנו"...:glare:

goldBEN 05-06-07 11:36

ציטוט:

שאתה גדול וחזק

שטויות...
בד''כ הערסים שמחפשים נדבקים למנופחים ומחממים אותם...
"מה אתה מרגיש מנופח?"
"מה אתה שווה י'הומו?"...
לא?

בדוגרי, הכול באשמת ההורים.
את ההורים שלי אני רואה רק ב-8 בערב את שניהם ואני לא עבריין...

Night_Wolf 05-06-07 12:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
שטויות...
בד''כ הערסים שמחפשים נדבקים למנופחים ומחממים אותם...
"מה אתה מרגיש מנופח?"
"מה אתה שווה י'הומו?"...
לא?

בדוגרי, הכול באשמת ההורים.
את ההורים שלי אני רואה רק ב-8 בערב את שניהם ואני לא עבריין...

חחחחח נישמע כמו חלום אחי בנתיים מי שאמר לי את זה היו רק סטייליסטים אם חולצות בטן (כמובן שאחרי זה קיבלו מכות של החיים שלהם) אבל עדין חחח דווקא בשכונה אצלי בגלל שכולם מכירים אותי בתור גלעד שהיה שמן רצח מעשן נרגילה,שותה,וזולל ועושה בלאגן ועכשיו רואים אותי בתור future bodybuilder מצדיעים לי על זה!:)

ובקשר להורים במידה מסוימת להורים חייבת להיות נקודה של חינוך גם אם הם שעה בבית הם צריכים לדאוג להשאירו איזושהי נוכחות בבית שיעמידו את הנער במקום אם זאת עוזרת או סתם דודה שבאה לשמור על הילדים עד שהם חוזרים,הורה שמזניח את הילד שלו זה לא הורה ונער אחד כזה אחי טאחלס חינוך טוב בישבילו זה אם הוא לא לומד במילים שילמד במכות
אני עד גיל 14 ככה הייתי מרים את הקול על אמא שלי אומר לאבא שלי משהו לא במקום וללא סיבה או מוציא על המשפחה כעס מיותר הייתי חוטף פצצה לפנים:XDemoticon:

goldBEN 05-06-07 12:15

ציטוט:

חחחחח נישמע כמו חלום אחי בנתיים מי שאמר לי את זה היו רק סטייליסטים אם חולצות בטן (כמובן שאחרי זה קיבלו מכות של החיים שלהם) אבל עדין חחח דווקא בשכונה אצלי בגלל שכולם מכירים אותי בתור גלעד שהיה שמן רצח מעשן נרגילה,שותה,וזולל ועושה בלאגן ועכשיו רואים אותי בתור future bodybuilder מצדיעים לי על זה!:)

ובקשר להורים במידה מסוימת להורים חייבת להיות נקודה של חינוך גם אם הם שעה בבית הם צריכים לדאוג להשאירו איזושהי נוכחות בבית שיעמידו את הנער במקום אם זאת עוזרת או סתם דודה שבאה לשמור על הילדים עד שהם חוזרים,הורה שמזניח את הילד שלו זה לא הורה ונער אחד כזה אחי טאחלס חינוך טוב בישבילו זה אם הוא לא לומד במילים שילמד במכות
אני עד גיל 14 ככה הייתי מרים את הקול על אמא שלי אומר לאבא שלי משהו לא במקום וללא סיבה או מוציא על המשפחה כעס מיותר הייתי חוטף פצצה לפנים:XDemoticon:

אז לא יודע אנשים "מכירים" אותך...

בקשר להורים...מי שמקבל מכות אני מרחם עליו...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ