![]() |
הגוף לא יפתח סבילות לחומר שהוא לא מכיר אותו. אז איך אפשר לפתח סבילות לשורף שומן אחד ע"י שורף שומן אחר עם חומר פעיל שונה? עזוב את זה שתמיד אפשר לקחת תקופת התנזרות ואז ההתנגדות לשורף שומן קטנה.
|
מישו מקצועי
כל החומרים הטבעיים בארץ הם טבעיים ב100% ואין ממה לחשוש אלה אם כן זה מיובא ע"י מישו פרטי והחומרים שאמרת אין איתם שום בעיה וחוץ מיזה את יכולה בכיף להתחיל אם אפדרין במינון של 25 ואין בוא שום תופאות לוואי 99% מהדוגמנים והדוגמניות בארץ משתמשים בחומר הזה והוא בטוח מאד לשימוש (במינון סביר) ומי שאמר אחרת פשוט ניסה להפחיד אותך ואל תגידי "חברה שלי" כי אין לך מה להתבייש לכולם יש אחוזי שומן את לא צריכה להגיד כמה
|
ציטוט:
התרמו קאטס מכיל את מנגנוני הפעולה של הקסנדרין, פלוס נוספים. :wiggle: |
בולט בתה ירוק יש קפאין :)
|
ציטוט:
בקשר להדרגתיות ולכושר ההסתגלות , תמיד אפשר להתנזר מחומר מסויים גם קפיאין שכמה שהוא יום יומי אצלנו ואנחנו לא שמים לב אפילו זה אפשרי מאוד , אז למרכיבים שאנו לא צורכים ביום יום ועושים "סייקלים" , אי אפשר? , בספק רב מאוד . נכון שתוסף חזק מאוד יכול להפחיד ולא צריך להגזים עם השורפי שומן למינהם וללכת רק לפי ההמלצות וכדומה אך למה לקנות ולבזבז כסף על משהו מיותר ש"יעזור" פסיכולוגית מאשר ללכת על משהו רציני ולחסוך את כל "ההדרגתיות" הזו ובסוף למצוא שבזבזת אלפי שקלים על שורפי שומן ובסוף כמו שידעת החזק מבינהם היה הטוב מכולם. |
אני קורא ומחכים, תודה על התגובות!
הנה הנתונים: גיל: 22 גובה: 1.70 משקל: 58 אחוז שומן מוערך: 22%. אלה היו הנתונים לפני כשבועיים ומאז הגיוני(ורואים) שהיא ירדה. לצורך העניין נסתפק בנתונים אלה. |
ציטוט:
|
אני? אני אוהב אותה כמו שהיא :). השאלה היא כמה היא רוצה - והיות ואני לא ממש מבין באחוזי שומן לבנות, ואני יודע שגם היא לא(אם נהיה כנים, אין יותר מדי בנות שמבינות בנושא אז אין עם מי להתייעץ). היא רוצה להתחטב, שיראו דפינישן לשרירים(ויש לה!) ובעיקר בטן חטובה(ריבועים מומלץ, אבל ידוע שאצל בנות זה בעייתי ודורש אחוז שומן מאוד נמוך).
|
ציטוט:
אממ אחוז שומן נמוך שיראו עליה קוביות אני מאמין שזה משהו כמו 17-19~ |
שלא תירד מה 16 בשום פניםם ואופן.
19-18 לדעתי זה יותר ממצויין |
ציטוט:
רק שאני בת 15 :mellow: |
ציטוט:
תשמע Carnivore אתה נראה לי בחור רציני ומבין עניין. אבל מה שאמרת פה תסלח לי על מה שאני עומד להגיד אבל אתה יכול לידחוף את השמועות האלה עמוק ל*** """כיום ישנן גרסאות חדשות ולכאורה נוטולות אפדרין שלו, אך ישנן שמועות שגם הן מכילות אפדרין"""אתה עושה צחוק?מה זה ניראלך פה עלק שמועות..חביבי בפורום הזה צריח להביא אוכחות,מחקרים,בדיקות מעבדה מה שזה לא יהיה. מה שמועות עכשיו?נו מה אתה רציני... ואני מסכים אם משה.אם כבר קונים תוסף אז שיהיה דבסט ולא חרטה. הטרמו קאץ שיש פה באתר זה נראה לי אחלה מוצר אני חושב אפילו לקחת אותו גם לאחותי בקרוב.או להביא לה את הליפו-6 . אין לה הרבה מה לחטב אבל היא רוצה... |
ציטוט:
אני שוב מדגיש - אני לא רוצה כלום - זאת היא שרוצה, ואני מכבד את זה, כמו שהיא מכבדת את רצוני להתנפח כמו בלון הליום SUPERSIZE מהפנינג. :) אשמח לקבל המלצות יותר קונקרטיות עכשיו לאחר שפירטתי את הנתונים כפי שביקשתם. |
שורפיי שומן מה שורפיי שומן...לכו תעשו אירובי:))
טוב נו מסכים עם רובם לגביי הליפו,מוצר איכותי ואני מכיר אישית חבר'ה שהשתמשו והיו מרוצים! אפדרין גם מעולה,לא כזה קל להשיג את זה פה אבל אפשרי,אם תישאל אותי המחירים גבוהים מידיי,אבל כל אחד והכיס שלו אפרופו שורפיי שומן..התגלגלה אליי קופסה של ארו פאוואר של סופרהרב,לקחתי 3 כאלה במכה אחת,ההמלצות הם 2 אבל אמרתי ניסחף מה יכול להיות..וזה השפיע בצורה משמעותית! אפילו הזעת יתר כולי הייתי נימרץ לא יכלתי לשבת דקה אחת |
ציטוט:
כמו שאמרתי לך, לדעתי אפשר להשיג את התוצאה בלי השורפי שומן. שורפי שומן משמשים כבוסט ותו לא. |
יש לי הרבה להוסיף בפוסט הזה, אבל כרגע חזרתי מהעבודה ואני חייב לעוף לאימון.
לילה טוב לכולם, יותם. |
אין צורך בשורף שומנים כל כך מהר אחרי שבועיים גם ככה זה לא מה שיעשה את העבודה גם ככה בהתחלה יורדים טוב מאוד לבד בלי עזרים שנותנים לך אחוז קטן רק.
ואם כבר כמו שמשה ודיזל אמרו למה לבזבז כסף על מה שלא ממש עובד עדיף לקחת מה שהכי טוב ולקבל תמורה לכסף. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ