ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תרומת איברים לאחר המוות - דעתכם בנושא. (https://israelbody.com/showthread.php?t=11418)

gog 04-06-07 13:39

אני חותם בקרוב מאוד, אני מאוד בעד העניין.

פאניק אם אתה רומז לכך שיש מצב שאיבריך יתרמו לערבים (אני אישית לא מביע דעה בעניין), אז כן, סיכוי גדול שזה יגיע לגופו של ערבי.

P-a-n-1-c 04-06-07 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog

פאניק אם אתה רומז לכך שיש מצב שאיבריך יתרמו לערבים (אני אישית לא מביע דעה בעניין), אז כן, סיכוי גדול שזה יגיע לגופו של ערבי.

עזוב ערבי.
מה עם רוצחים? אנסים? פדופילים?

zidan 04-06-07 13:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog

בדיוק מה שרציתי להגיד,אני בגלל הסיכוי שזה יגיע לערבים אני לא יחתום על זה,אם חס וחלילה אני יהיה חולי סופני או משהו אז אני יתרום את זה למישהו ספציפי,אבל ככה סתם לחתום ושהם יקחו את זה למי שהם רוצים אני לא מוכן.
צריך להוסיף סעיף בטופס שאומר שמוכנים לתרום רק ליהודים.

gog 04-06-07 13:43

יש מצב, בטח.
המדינה מחוייבת לדאוג לשלום הציבור שלה, גם אם מדובר בבן-אדם השפל ביותר. אם אדם שעבר עבירה פלילית כלשהי זקוק להשתלה, אז כן, יכול להיות שאיבריך יגיעו אליו. Sad But True.

gog 04-06-07 13:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
בדיוק מה שרציתי להגיד,אני בגלל הסיכוי שזה יגיע לערבים אני לא יחתום על זה,אם חס וחלילה אני יהיה חולי סופני או משהו אז אני יתרום את זה למישהו ספציפי,אבל ככה סתם לחתום ושהם יקחו את זה למי שהם רוצים אני לא מוכן.
צריך להוסיף סעיף בטופס שאומר שמוכנים לתרום רק ליהודים.

כן, אבל המצב שאתה מתאר זו אפליה פסולה שבמקרה והמדינה רק תציע כזה דבר, יהיה עליהום כזה ששתפרץ מלחמה בין כל המזרח התיכון :sbb4: .

הערבים, כמה שלא תשלימו עם זה, הם אזרחי המדינה.

zidan 04-06-07 13:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gog
כן, אבל המצב שאתה מתאר זו אפליה פסולה שבמקרה והמדינה רק תציע כזה דבר, יהיה עליהום כזה ששתפרץ מלחמה בין כל המזרח התיכון :sbb4: .

הערבים, כמה שלא תשלימו עם זה, הם אזרחי המדינה.

בסדר,אז תן לי לחיות תחיים שלי בשלום טפו טפו,ושאני יגיע לגיל 40+ אני יגיד לאישתי/משפחה שלי שאם יקרה לי משהו חס וחלילה אז שיתרמו את זה לאנשים,רק אחרי שהם ידעו למי הם תורמים ושזה יהיה יהודי.

Yoshi-Moto 04-06-07 13:54

לא רואה שופ סיבה לא להיות בעד..

Jones 04-06-07 16:28

בטח בעד,זה הדבר האידיאלי שבן אדם יכול לעשות ,אין לך מה להפסיד ומה אכפת לך לאן זה יגיע העיקר שזה יגיע,תרומת האיברים מאוד חשובה,לפעמים על ידי תרומה של כליה אתה יכול להציל חיי אדם,במקום שהתולעים יוכלו ת'גופה שלך,עדיף לעשות משהוא ויטלי בה.

P-a-n-1-c 04-06-07 16:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
בטח בעד,זה הדבר האידיאלי שבן אדם יכול לעשות ,אין לך מה להפסיד ומה אכפת לך לאן זה יגיע העיקר שזה יגיע,תרומת האיברים מאוד חשובה,לפעמים על ידי תרומה של כליה אתה יכול להציל חיי אדם,במקום שהתולעים יוכלו ת'גופה שלך,עדיף לעשות משהוא ויטלי בה.

ואם אתה תציל רוצח או אנס סדרתי?

Ori-Silver 04-06-07 16:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

90 אחוז שאתה תתרום את זה למישהו שמגיע לו,עדיף להציל 9 אנשים טובים ואחד רע מאשר לא להציל אף אחד.

מתן18 04-06-07 16:34

אם זה מותר עפ"י ההלכה אז בעד..למרות שזה נראה לי חילול המת..בכל מקרה זה די מפחיד כל הנושא..לדעתי.

Jones 04-06-07 16:35

ציטוט:

בחיים תמיד צריך לקחת סיכונים.....אני יכול להגיד לך מנגד..ואם תציל ראש ממשלה..???
בכל דבר יש סיכון אחי אין מה לעשות.

F][_aMe 04-06-07 16:35

בעד. הסיבה ברורה.

סוליקו 04-06-07 16:38

למה לא ? כל עוד וזה יכול להציל בן אדם אז בכיף ..

אבל כמו שאני הבנתי איפשר להתשתמש באיברים אחרי שמתים כי כל הפעולה נעצרת ואיפשר להחיות את זה שוב .

Leo 04-06-07 16:45

ציטוט:

מה דעתכם על תרומת איברים לאחר המוות? מי מכם חתום ונושא כרטיס אדי?
רק שתדעו שלפי ההלכה דווקא כן מותר לתרום איברים (וזה בתנאי שהמוח שובק חיים [או גם המוח וגם הלב אני לא כ"כ זוכר את זה, פעם הייתי בדוכן אדי והחתמתי אנשים והיה עלון שהסביר על זה, אני לא כ"כ זוכר]).

בחיים אני לא אחתום על זה ,

מסיבה ש.... אם אתה חותם על זה ונמצא בתאונה

אז , הרופא יתיחס אליך כשק איברים ולא יטפל בך כי יש איזה ילד עשיר שצריך כבד.

עדיף לי לחיות סורי.

וכן זה מהצב בבתי חולים , אנשים עשירים זוכרים לכל זה , והאיברים באים מכל המסכנים שחותמים על זה נהרגים ולא מנסים באמת להציל אותם

ומי שאמר שזה יגיע לערבים , לערבים זה לא יגיע תאמין לי.

Jones 04-06-07 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

בחיים אני לא אחתום על זה ,

מסיבה ש.... אם אתה חותם על זה ונמצא בתאונה

אז , הרופא יתיחס אליך כשק איברים ולא יטפל בך כי יש איזה ילד עשיר שצריך כבד.

עדיף לי לחיות סורי.

וכן זה מהצב בבתי חולים , אנשים עשירים זוכרים לכל זה , והאיברים באים מכל המסכנים שחותמים על זה נהרגים ולא מנסים באמת להציל אותם

ומי שאמר שזה יגיע לערבים , לערבים זה לא יגיע תאמין לי.

איזה סרט אתה??

Leo 04-06-07 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
יש מישהו שרוצה שרוני קולמן יתרום לו את הכבד שלו ? או כליות אולי ? :boxing:

שיתרום לי את השרירים שלו :>>>

Leo 04-06-07 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
איזה סרט אתה??

זה אתה שצריך לחיות בסרט כדי להבין שזה לא ככה ,(עריכה : זה שהעזתי להתנגד ואתה חושב שאני חיי בסרט , אז מה הבעייה שלך הא?)

קודם כל , מי שיש לו כסף יש לו סיכוי ענקי לקבל השתלת איברים , בעיקר מסין ממפעלי האיברים שלהם , סליחה בתי כלא
אבל גם לשחד רופא לא בעייה.

היו פרשיות כ"כ מזעזעות בכמה בתי חוים שדבר כזה תאמין לי שקורה כל הזמן , קרובי משפחה שלי שיחדו רופא שישקיע יותר תשומת לב בעוד יזה קרובה שמה בניתוח כשהייתי קטן

עכשיו תחשוב משיש מקרה כזה:
אתה מגיע פציעה קשה מאוד בתאונת דרכים ונאבקים על החיים שלך , יש סיכוי נמוך שתישאר בחיים
בצד שני יש ילד עם בעייה גנטית בכבד שההורים שלו שתיהם יצאו לפנסיה בגיל 30 בגלל ירושה והשקעות .

אתה חתמת על זה , מה הרפאים עשו אם אין כבד בסביבה?

"נו טוב הוא מילא מת בואו ננתק אותו או נמצא איזה תירוץ" ויקחו ממך את הכבד ,

והלך לך הסיכוי האחרון לחיות.

אגב , קורים מקרים כאלה הרבה מאוד פעמים.
בעיקר בארצות מפותחות ללא אתיקה ומוסר , אבל בארץ גם לא חסרים...

תחשוב , עושים ניסויים רפואיים בניצולי שואה וזה בחדשות בטלויזיה, את זה לא יעשו????

P-a-n-1-c 04-06-07 16:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
איזה סרט אתה??

האמת שיש הרבה מאוד שחושבים כמוהו, ואני לא כ"כ בטוח שהוא טועה.
היו כבר מספר סיפורים כאלה..

Jones 04-06-07 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
זה אתה שצריך לחיות בסרט כדי להבין שזה לא ככה ,(עריכה : זה שהעזתי להתנגד ואתה חושב שאני חיי בסרט , אז מה הבעייה שלך הא?)

קודם כל , מי שיש לו כסף יש לו סיכוי ענקי לקבל השתלת איברים , בעיקר מסין ממפעלי האיברים שלהם , סליחה בתי כלא
אבל גם לשחד רופא לא בעייה.

היו פרשיות כ"כ מזעזעות בכמה בתי חוים שדבר כזה תאמין לי שקורה כל הזמן , קרובי משפחה שלי שיחדו רופא שישקיע יותר תשומת לב בעוד יזה קרובה שמה בניתוח כשהייתי קטן

עכשיו תחשוב משיש מקרה כזה:
אתה מגיע פציעה קשה מאוד בתאונת דרכים ונאבקים על החיים שלך , יש סיכוי נמוך שתישאר בחיים
בצד שני יש ילד עם בעייה גנטית בכבד שההורים שלו שתיהם יצאו לפנסיה בגיל 30 בגלל ירושה והשקעות .

אתה חתמת על זה , מה הרפאים עשו אם אין כבד בסביבה?

"נו טוב הוא מילא מת בואו ננתק אותו או נמצא איזה תירוץ" ויקחו ממך את הכבד ,

והלך לך הסיכוי האחרון לחיות.

אגב , קורים מקרים כאלה הרבה מאוד פעמים.
בעיקר בארצות מפותחות ללא אתיקה ומוסר , אבל בארץ גם לא חסרים...

תחשוב , עושים ניסויים רפואיים בניצולי שואה וזה בחדשות בטלויזיה, את זה לא יעשו????

לא יודע ,עוד לא שמעתי כזה,אבל אם זה כך אז עדיף שלא לחתום על כלום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ