![]() |
אין ערבים אין פיגועים
|
חיות
|
בני זונות.
|
ציטוט:
|
יש פה ערבים בפורום...
אני יודע על אחד לפחות.. לא כל הערבים הם חארות יש לי אפילו כמה חברים ערבים (דרוזים בכלל ) הערבים האלה הם חארות וצריך להרוג אותם.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מערכת משפט דפוקה...:dry: |
במקומו הייתי מכניס תמחסנית טוען ומפרק אחד אחד כמו בgta באמא שלי גן עדן חח איפה Night_wolf היה מפרק אותם חח :)
קיצור כל מי שמצביע פה רק ליברמן !בני זונות הערבים.. |
ציטוט:
הורג אותי החיכוי של ליברמן... |
חבל שמדינת ישראל לא אגרסיבית כזאת..
|
לא רק ערבים זורקים אבנים בשטחים גם "יהודים"
והם לא מתנלחים , מי מבין אותי |
ציטוט:
פעם בדרך לאריאל היה כביש אחר דרך 2 כפרים ערבים ושמה יש צומת אז נעמדו מול המכונית של אבא שלי 4 ילדים ערבים חסמו את הדרך והתחילו לזרוק סתם על המכונית שלנו וזו מאחרונו אבנים .... בלי סיבה בחיים לאראיתי יהודים עושים את זה כול הסיפור על זה שיהודים סתם עושים את זה וצילומים על זה זה בולשיט אחד גדול הם מראים רק את זה מהאמצע אף פעם לא מראים למה הכול מתחיל והסיבה תמיד שהערבים מתחילים |
הוא נראה לי דיבר על חרדים שזורקים אבנים על מכוניות שנוסעות בשבת וכאלה..
עריכה:.. חח או שלא.. חח |
ציטוט:
אההה חחח :) |
ציטוט:
המאנייקים שעכשיו מפעילים את התעמולה שלהם במלוא המרץ , (מי עוד שם לב שיש יותר מידי פרסומות לכנסים שלהם , ע ל עצירת הכיבוש כדי לא להגיע ל"יובל" וסרטים עליהם ועל האיראנים כמה שהם מסכנים ביס דוקו ועל שלום עכשיו כמה שהם גיבורים על מתנחלים וחיילים גם ביס דוקו) אני מתכוון , לשלום עכשיו , לאנרכיסטים , ולכל השמאלאנים האחרים. |
ציטוט:
אתה מדבר על שמאלנים ??? מה ההבדל היחידי בין שמאלני לערבי זה ששמאלנים הם בוגדים |
אני הייתי דורס את כולם אחד אחד ואז יוצא משם
|
ציטוט:
ואם לא שמת לב החייל לא היה הנהג אז כל המ שהוא עשה הוא שם את הרגל על הגז עד שנתקע בקיר ..ואיפשר להקפוץ לכיסא של הנהג כי זורקים עליך אבנים והם פוגעים בך..ולפני שהוא יצליח כבר הוציאו אותו החוצה שמע זה לא קל אני גם יכול להגיד אותו דבר אבל זה ממש לא כך הסיכוי היחידי היה לו זה לדרוך את הנשק אבל זה גם לא היה נגמר בטוב כי אחרי הכל התחמושת גם תגמר ואז יהרגו אותו ...אפשר להגיד שהוא יצא בנס לא יותר מזה כי אפשר גם לחטוף אותו מבין ומזל שלא חשבו על זה |
ציטוט:
וחוץ מזה אם הוא היה מוציא נשק הוא יורה כדור אחד וכולם בורחים משם כאילו אין מחר.. |
ציטוט:
אל תשכח רבין השאיר להם 10 אלף קלאצ'ניקובים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ