![]() |
ציטוט:
אבל עם כל החרישות שלי באינטרנט, אף פעם לא מצאתי אתר לפיתוח גוף של אישה, חוץ מאתר אחד שבאדי בילדריות פירסמו את התוכניות שלהן, אבל הן היו ממש גבריות @_@ לא ראיתי בחיים תכונית של מיס פיטנס.. אם תמצא לי אחת כזו אמלא 3 משאלות חחח:sbb2: |
ציטוט:
יש להם אחלה אימונים לבנות בכמה פרקים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עצה שלי תיברחי
אני מאמין שכל מי שגדל מהר סופג הרבה הערות מפגרות אבל אני מאמין שהם סתם מקנאים יש לי הרבה חברים שכבר שנתיים מיתאמנים והם שחיפים ואני מיתאמן כימעט 4 חודשים וניראה הרבה יותר טוב מהם והם כל הזמן מזיינים לי תמוח אתה לוקח זה וזה וזה וזה... הכל מיקנאה |
אין מה לעשות ככה זה גם ההורים שלי.
תנסה לעשות הכל כדי להסתדר איתם. ההורים שלי הרבה יותר נוקשים בעניין הזה ולא משנה כמה אני אסביר להם "וואיי וואיי אורי איזה כמויות אתה אוכל" "מה זה?????.. לקחת עוד אורז????" "אני אפסיק לקנות לך טונה גמרנו" תנסה כמה שיותר לא להתרכחש איתם, אחרת הם יפסיקו לקנות לך כל מיני מאכלים מיוחדים שאתה צריך ואתה תידפק. תנסה להצניע את עצמך כמה שיותר. |
ציטוט:
אמא שלי טוחנת עוגות ושוקולד בעבודה, ולי לא נשאר ממה לחיות :glare: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראיתי תמונות של היד שלה, ושל הגב, ולפי דשעתי התוצאות שלה יותר טובות מהגברים פהה D: אני לא ממש הולכת בכיוון הזה, אני לא בקטע של לנפח את היד עד היקף 40 ס"מ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
יד 40 יהיה לך מאוד מאוד מאוד קשה להשיג גם אם תרצי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הורים בדרך כלל חשים שהם מבינים יותר מאיתנו בכל מה שקשור לנושאים האלה...וברוב הפעמים זה לא מאוד נכון...תנסה להסביר להם שהידע שלך הוא ממאמרים מקצועים ושלא המצאת את כל זה ואולי זה יעזור
|
ציטוט:
אל תגידי לי שאת מאלה שחושבים שאבקות חלבון "מנפחות":dry: |
ציטוט:
הכמות היומית של היא בערך 100-120 גרם ככה שלא קשה לי להשלים אותה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ