![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבקת חלבון אופטימום קרם עוגיות-מנסיון תקרא קצת בפורום תעשה חיפוש "טעמים" ואז תראה עוד מגוון טעמים חלומיים שיש לאבקות חלבון פה.. |
ציטוט:
אופטימום תות ועוד מעט אני אנסה טעם חדש שאני בטוח שיהיה יותר טעים מהאבקת כביסה הזאת (אפילו שלא טעמתי אותה). |
עכשיו קלטתי שמוכרים אותה בחנות של החדר כושר אצלי =\
|
אם אתה לא רוצה ללכת על אולטימיט כי החברה פה קוטלים אותה אז לך על אבקה בשם מטריקס
עדיף על הדלי מהקירקס |
חחח מזה טמבור?
|
טוב אני כבר לא יפתח נושא חדש, אז תגידו, איך האבקה הזאת? Pure Whey Protein? היא בין הנמכרות כאן בחנות, השאלה אם היא יעילה ואם אפשר לשתות אותה (מבחינת טעם)?
|
עוד מישהו רוצה להוסיף לשיקוי בדיחות הקרש שרוקחים פה החבר'ה? אולי הדלי נראה כאילו מישהו הולך לעשות ספונג'ה? אולי הוא נראה כמו האבקת כביסה שמרגול מפרסמת? אולי זה נראה כמו משו שאפילו ג' יפית לא הייתה נותנת לו חסות? אולי זה נראה כמו ג' יפית עצמה?
דיי חלאס אחרי הבדיחה השלישית התחלתי להתבייש בשבילכם... |
צחקתם, צחקתם
אבל ישראלבודי (גיל?) הביא אותה לחנות שלו אפשר לקנות אותה מישראלבודי... |
ציטוט:
|
עכשיו הזמנתי אותה... הוא ועוד איך מוכר אותה
תתקשר, תשאל אם האבקה הכשרה הגיעה ותבקש את השם שלה, תראה הוא יגיד לך, optimail... :whistle: |
שתדעו לכם שזאת אבקה מעולה !
הייתי אצל גיל לפני כמה ימים ראיתי כמה דליים כאלה..יש בטעם קפה בנננה ועוד כמה.. מנת הגשה(34 גרם) 28 חלבון 5 גרם גלוטמין לא רע בכלל! |
טוב חלאס קצת סדר בבלאגן
1. קודם כל אין אבקות של פירמות מוכרות וידועות שיש להן הכשר . 2. לכן, ישנם מספר יצרנים בארץ כמו סופהרב למשל או אופטימל שמייצרים ביצור מקומי ישראלי את אבקות החלבון הללו. חומרי הגלם הם סך הכל חלבון Wpi או Wpc שקונים מתנובה ומוסיפים להם את התוספות של הטעם והשאר במפעל. לגבי האריזה, מה לעשות בארץ אין כישרון ליצר עטיפות שיראו כמו בחול וזה מה שיוצא כנל גם המיכלים עצמם ככל שהמיכל נראה טוב יותר ואיכותי לרוב הוא עולה ליצרן יותר כסף ליצר אותו ככה (כנל העטיפות) לכן יצרן מקומי שלא עובד בתפוקה עולמית כמו למשל אופטימום יחסוך בעלויות ההדפסה והמיכל - אך השאלה הגדולה עבור צרכני הכשרות היא האם האבקה היא אכן איכותית. 3. לגבי מה שהעלו פה קודם על בדיקות המעבדה, שמת לב שהורידו את הבדיקות של צ'מפיון מהאתר שלהם? למה ... כי הם נתפסו על זיוף מסמכים והשמצה שגובלת בבית משפט. לגבי האבקה שלהם שפירסמו אני רואה שכתוב בדף הבדיקה שהבדיקה הגיע בשקית ניילון ועד כמה שזכור לי אין אבקות שמגיעות בשקיות ולכן מבחינתי אי אפשר לדעת מה שמו שם בדרך. נ.ב - אם החנות בחרה למכור את המוצר היא בדקה אותו לפני ואני יכול להבטיח לכם שתפורסם בקרוב בדיקת המעבדה כולל של עוד כמה אבקות גם אלו שזויפו ופורסמו לאחרונה כשקריות. |
נראה לי הוא קנה אותה כבר :d
בכל אופן מיותר לחלוטין עדיף להשתמש בה כטייח |
ציטוט:
יוגי אני קונה אותה שבוע הבא כנראה,אם יוצא לך לטעום אחד מהטעמים תגיד לי בבקשה טוב? מסקרן אותי הקפה |
גיימר, ברור שעדיף אופטימום/צ'מפיון או כל חברה מוכרת ואמינה ברמה שלהן.
לחבר'ה הדוסים אין ברירה והם לא יכולים לצרוך מוצר לא כשר ולכן אלו האופציות שלהם. מתוך כל האבקות הכשרות שאתה מכיר יש משהו יותר טוב? לא... אבל ממה שיש צריך לראות מה הכי טוב. |
ציטוט:
אז מה קרה אם היא כשרה?היא זבל?היא יכולה להיות יותר טובה גם מהאופטימום. השתמשתי ב3 אבקות של אופטימום(2 חלבון1 גיינר) ואם האיזוטון היה גם נמכר,וגם עם טעם משופר(הטעם לא משהו לעומת האופטימום)הייתי הולך על האיזוטון. לכן אני ממש לא שולל את האופטימלי |
לא הייתי נמהר בכלל להגיד שאיזוטון טובים מאופטימום! אין על אופטימום באיכות. אבל באבקות הכשרות איזוטון בהחלט לא רעים.
|
יש עוד חברה אחת טובה עם תעודת כשרות שלא מופיעה באתר SuperNurition או משהו כזה,
האריזות שלהם גם כן נראים כמו אבקת כביסה, אבל ראיתי אנשים שמשתמשים בחברה ומאוד מרוצים ממנה. |
אורי, התוצאות בדיקה שלהם מזויפות אני יכול להוכיח לך את זה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ