![]() |
ציטוט:
|
אתה לא תעלה 3 קילו נקי בחודש, צא מהסרט.
מילא היית מתאמן מתחיל אבל אתה לא.. |
טוב אז אני יצטרך לאכול בבקרים למרות שאין לי תאבון..
פאק זה הולך להיות קשה.. אם כבר, רציתי לדעת האם אני צריך לשתות את הסקופ בבוקר עם משהו? סוכר ענבים, ש''ש? |
ציטוט:
יש בזה כבר מספיק פחממות אז אני לא חושב תשלב במהלך היום |
ציטוט:
|
כן חשבתי ככה.. סבבה.
נקווה שזה יתן לי את הפוש שאני צריך בשביל להתקדם. מה אפשר לאכול על הבוקר בשביל מספיק פחמימות וחלבונים? אני לא מבין איך אנשים יכולים לאכול כשהם קמים, אין תאבון בגרוש. ועוד למי יש כוח להכין לאכול.. מה אתם עושים? :/ עריכה: רעיון טוב, אני בדרך כלל לוקח איתי בננה לישר אחרי אימון. ואז שעה וחצי~שעתיים אחרי אוכל לי חלבונים וקצת פחמימות. יספיק? |
ציטוט:
תתחיל לבלוס אם אתה רוצה לגדול |
אין דבר כזה אין תאבון.. יש דבר כזה שאתה לא רוצה לאכול.. תאמין שאתה תרצה לגדול אתה תאכל גם באמצע הלילה.. אין מה לעשות אם אתה רוצה לגדול תתחיל לאכול כמו שצריך..
תפריט אתה יכול לבנות בסיס ב-5 דקות ואם אתה רוצה אני יאכל לעזור לך מפה לשם אתה תקרא מאמרים ותשפר.. |
אני עולה בעזרתו קילו בשבוע בערך, אז אני מניח שאני במאזן קלורי חיובי של 1000 קלוריות ביום. (כי 7000 קלוריות בערך זה קילו)
|
אני מחכה שישראלבודי יתקשרו אלי.
כבר קיבלתי את המוצר היום והספקתי לנסות אותו, הרגע חזרתי מהמכון. הכף הגשה של זה פשוט עצום, זה לא יאומן! זה נראה לי מוגזם.. 250גרם למנה שלמה. לקחתי 250גרם יש אחרי אימון והיה לי קשה מאוד לשתות הכל, היה יותר מידי מתוק. ואני חושב שעשיתי טעות לא? אני לא אמור לקחת 250אחרי אימון.. :x |
דבר איתי באיסיקיו 177693134
|
דיברתי עכשיו עם יותם(Carnivore) והוא הסביר לי מה אני צריך לעשות לעכשיו.
:) תודה לעוזרים! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ