![]() |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחח המנופח והקולXDDD
מה אתה אוטיסט?אתה לא רואה שזה ערוך אחורה כן נורא הגיוני שהוא רץ אחורה ובלי להסתכל קופץ מסלע לסלע ,ובכלל מתגלגל על הרצפה ופתאום דופק קפיצה מעל 2 סלעים:O ברור ,אמיתי:sleep: לידיעתך אחרי שקופצים ממקום גבוה מומלץלהתגלגל כדי שיימנע עומס בגלל הקפיצה תחשוב קצת בהגיון:confused: המצב קשה |
הכול קטע של אימונים...
בגלל שזה הילוך איטי אז אתה חושבים שזה מורץ לאחור...\= |
:8: :8: :8: :8:
|
ציטוט:
|
למרות שאני מאמין שאתה מסתלבט....כי קשה לי להאמין שיש אנשים עד כדי כך טיפשים בעולם הזה.
אלו הדברים שרשומים בפירוט הסרטון: We started making a video of my friend jumping off of rocks, and our roof, but it wasn't all that good. Then i had the brilliant idea to reverse it, and it came out awsome. (cool music always helps too, this is War of Ages |
לא יודע מה הוא לקח אבל אני גם רוצה
|
ציטוט:
|
חחחחח וואלאק אחים שלי מישהו הסביר לי שזה הקלטה אחורה וזה לא אפשרי מה שהולך שם:character63:
וואלאק איזה פאדיחות אחים שלי:sweatdrop: |
ציטוט:
|
משהו ההסביר לך? האשכול הזה כבר עשה 3 עמודים בכל עמוד מוסבר לך מה נעשה בסרטון הזה..מה לקחתה אחי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בארץ נהדרת הגדירו את זה כ-פאטת |
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::clap:
|
:cry_1: המצב עד כדי כך קשה:sad:
|
מסכן צ'יף אתם מסתלבטים עליו אני רואה אה.. הריי רואים שזה כוח מיוחד שהוא פיתח ביוגה או משהו בסגנון..ככה עושים את ה גם בסרטיי פעולה..
אחים שלי, עליי קשה לעבוד.. חח אומרים לי זה הקלטה חחח.. אחלה .. |
ציטוט:
|
חחחחח אשכרה. הבן אדם קפץ מהגג ופשוט עשו ריווינד
|
בואנה אבל הילד בסרט באמת קפץ 3 או אפילו 4 מטר בקפיצה הראשונה רק כדי לעשות את הסרטון המטומטם הזה?? :crazy: :shok1: :wacko: :helpsmilie:
|
סרטון מטומטם לנעול ולמחוק תפוסט המסריח הזה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ