ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בונא קבלו את הבנאדם הזה!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=11300)

IGOR 02-06-07 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Chef
תגיד לי מה אתה בסדר? רואים ששום דבר לא ערוך הכל רץ חלק. וגם אני בדקתי תעניין אם יש פה חבר'ה שמתעניינים בפארקור אז זה יתחיל להיכנס עוד מעט לתרגילים שלהם. תבינו גם לי הייתה חשיבה דומה לשלכם קודם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח אתה קרועעעעעעעעע..אתה לא רואה שזה צולם ונערך במצלמה??????

dstyle 02-06-07 19:10

חחחחחחחחחחחח המנופח והקולXDDD
מה אתה אוטיסט?אתה לא רואה שזה ערוך אחורה כן נורא הגיוני שהוא רץ אחורה ובלי להסתכל קופץ מסלע לסלע ,ובכלל מתגלגל על הרצפה ופתאום דופק קפיצה מעל 2 סלעים:O ברור ,אמיתי:sleep:
לידיעתך אחרי שקופצים ממקום גבוה מומלץלהתגלגל כדי שיימנע עומס בגלל הקפיצה תחשוב קצת בהגיון:confused:
המצב קשה

goldBEN 02-06-07 19:11

הכול קטע של אימונים...
בגלל שזה הילוך איטי אז אתה חושבים שזה מורץ לאחור...\=

Dino Psaras 02-06-07 19:12

:8: :8: :8: :8:

Antonator1 02-06-07 19:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Chef
תגיד לי מה אתה בסדר? רואים ששום דבר לא ערוך הכל רץ חלק. וגם אני בדקתי תעניין אם יש פה חבר'ה שמתעניינים בפארקור אז זה יתחיל להיכנס עוד מעט לתרגילים שלהם. תבינו גם לי הייתה חשיבה דומה לשלכם קודם

רציני אתה חולה בראש. יש שם דברים לא הגיוניים מבחינת חוקי הפיזיקה. ולמה לו להתגלגל אחורה לפני הקפיצה?!

meni32 02-06-07 19:13

למרות שאני מאמין שאתה מסתלבט....כי קשה לי להאמין שיש אנשים עד כדי כך טיפשים בעולם הזה.

אלו הדברים שרשומים בפירוט הסרטון:

We started making a video of my friend jumping off of rocks, and our roof, but it wasn't all that good. Then i had the brilliant idea to reverse it, and it came out awsome. (cool music always helps too, this is War of Ages

xtream101 02-06-07 19:15

לא יודע מה הוא לקח אבל אני גם רוצה

Antonator1 02-06-07 19:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meni32
למרות שאני מאמין שאתה מסתלבט....כי קשה לי להאמין שיש אנשים עד כדי כך טיפשים בעולם הזה.

תתפלא, אם תקפוץ לאחד התיכונים בארץ אתה תהיה המום.

Chef 02-06-07 19:16

חחחחח וואלאק אחים שלי מישהו הסביר לי שזה הקלטה אחורה וזה לא אפשרי מה שהולך שם:character63:

וואלאק איזה פאדיחות אחים שלי:sweatdrop:

Mazoz3 02-06-07 19:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Chef
חחחחח וואלאק אחי שלי מישהו הסביר לי שזה הקלטה אחורה וזה לא אפשרי מה שהולך שם:character63:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא הסתלבטת ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:fl owers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

IGOR 02-06-07 19:17

משהו ההסביר לך? האשכול הזה כבר עשה 3 עמודים בכל עמוד מוסבר לך מה נעשה בסרטון הזה..מה לקחתה אחי?

Antonator1 02-06-07 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Chef
חחחחח וואלאק אחים שלי מישהו הסביר לי שזה הקלטה אחורה וזה לא אפשרי מה שהולך שם:character63:

תן לי לנחש, נשרת מהיסודי...:10:

Gil-G 02-06-07 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Chef

חחחחחחח שמע לא יודע אם זה מצחיק או עצוב מה שהולך פה...
בארץ נהדרת הגדירו את זה כ-פאטת

PcGunMan 02-06-07 19:32

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::clap:

Troya 02-06-07 19:38

:cry_1: המצב עד כדי כך קשה:sad:

StaSus 02-06-07 19:43

מסכן צ'יף אתם מסתלבטים עליו אני רואה אה.. הריי רואים שזה כוח מיוחד שהוא פיתח ביוגה או משהו בסגנון..ככה עושים את ה גם בסרטיי פעולה..
אחים שלי, עליי קשה לעבוד.. חח אומרים לי זה הקלטה חחח.. אחלה ..

Mazoz3 02-06-07 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
מסכן צ'יף אתם מסתלבטים עליו אני רואה אה.. הריי רואים שזה כוח מיוחד שהוא פיתח ביוגה או משהו בסגנון..ככה עושים את ה גם בסרטיי פעולה..
אחים שלי, עליי קשה לעבוד.. חח אומרים לי זה הקלטה חחח.. אחלה ..

:):):):) אני יכול לראות את החתימה שלך כל פעם מחדש וכל פעם מחדש לצחוק :):):):) איזו חתימה ענקית !

benwin21 02-06-07 20:00

חחחחח אשכרה. הבן אדם קפץ מהגג ופשוט עשו ריווינד

Cowboy187 02-06-07 20:09

בואנה אבל הילד בסרט באמת קפץ 3 או אפילו 4 מטר בקפיצה הראשונה רק כדי לעשות את הסרטון המטומטם הזה?? :crazy: :shok1: :wacko: :helpsmilie:

Night_Wolf 02-06-07 20:12

סרטון מטומטם לנעול ולמחוק תפוסט המסריח הזה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ