![]() |
ציטוט:
ולפותח הדיון איך אתה צמחוני ובאדיבילדר??? לא הולך ביחד ! חח |
ציטוט:
|
איפה אתה לומד בכרמיאל?
|
ציטוט:
אתה כרמיאלי?! |
ציטוט:
ביכלל לא פשוט יש לי חבר טוב שגר ברמות רבין ניראה לי |
ו..?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חשבתי הוא בא לאכול אותי עם לחמניה..S: ד''א, מצאתי היום את הסירטון השלם של זאתי מהחתימה שלך. (: |
שרוף אותו נחשים קמים לתחייה אחרי המוות
|
ציטוט:
אבל הוא יפה וחלק! |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=lO9nh85USaE |
בקשר לשריפה אני רציני איתך
כל מי שהורג נחש שורף אותו ישר תקרא בויקיפדיה חבל סתם ינקום בך חחח |
ציטוט:
|
שים אותו בשייק אחרי אימון
|
תשתמש בעור שלו בתור מעיל דובון
|
ציטוט:
|
מסכן הנחש, יהי זכרו ברוך.
בן המניאק פתח לו את הראש ופה נגמרו חייו האומללים של הנחש. אבל, שלא תגידו כלום. בן צמחוני, הוא נגד הריגת בעלי חיים... בן, לזכר הימים הטובים (לפני שבועיים): - "היי ילד!" - "אני?!" - "אתה זרקת את הפחית!" - "זה... לא הפחית שלי." - "אה נכון, כי זה אההה, הוא זרק!!!" - "מה?!... זה לא הפחית שלי..." - "אוהממממ, נכון....... כי זה היה ההוא!" - "מה?!, מה אני קשור?!" חחחחחחחחחח אני עדיין צוחק כשאני נזכר בזה. |
מה אתה שמח, מה אתה מאושר,
למה הרגת אותו בכלל? אתה מרגיש גבר יותר עכשיו? אתה מעדיף שחולדות יכרסמו לך את הכבלים ואת הצינורות של המים והמזגן מאשר שהנחש יסתובב ולא יעשה לך שום דבר? בוא אני ישים לך סטירה וירשום את זה בפורום, איזה גבר יצאתי. הרגע ראיתי חלק משאר הדברים שרשמת, מה הורג מה יא חתיכת אפס עם קטן, זה שאתה בור ועם הארץ ואין לך שום מושג בנוגע לחיות זה לא אומר שאתה צריך ככה להרוג, אז אתה פחדן ואתה מפחד מנחשים אז מה, זה לא אומר שצריך להרוג אותם. לא היה הורג את כל השכונה ולא היה הורג אף אחד, בוא נתחיל מזה שהסיכוי שנחש יכיש אותך סתם ככה הוא שואף לאפס, בוא נוסיף לזה, שהסיכוי שתיתקל בנחש שואף לאפס, כי עובדה שזה קרה לך פעם אחת בכל החיים שלך (בוא נחשב את הימים שאתה החי ונכניס את זה לאחוזים) בוא נוסיף לזה, שהנחש הזה עושה יותר טוב מרע, כי הוא צד לך חולדות ומכרסמים אחרים שיש בטבע בישראל, שמכרסמים לך כבלים וצינורות ועושים לך באלאגנים. |
ציטוט:
לפי דעתי תקבור אותו או שתשרוף. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ