![]() |
ציטוט:
קובי, בקשר לשאלה הלדעתי מטופשת שלך: כן, אבל תלוי באיזה תנוחה. רוצה לספר לנו כדי שנוכל לחשב בדיוק כמה קלוריות אתה שורף? כי זה תלוי מי למעלה ומי למטה, מי עושה את כל העבודה?! (לשאלה מטופשת תשובה מטופשת) =] |
נכון זו שאלה מטופשת אבל שוב אני לא בא לחשב קלוריות ולהפסיק כביכול את הסקס
השאלה הייתה סתם בשביל ידע ובקשר לתנוחות זה תלוי פעם אני למעלה ופעם הבת זוג שלי אין תנוחה קבועה |
חחחח אני לא מאמין שממש ענית לי על השאלה. אחי, לך לחברה שלך במקום לבלבל לי במוח.
|
בהחלט מוריד קלוריות!
שעה וחצי ליפניי הסקס מומלץ לאכול ארוחה גדולה עם כל אבות המזון,תוך כדיי האקט הייתי ממליץ לתסף באמינו,לאחר מכן לישלוף את הסקופ עם 2 בננות מומלץ לתת מנוחה לגוף לאחר סקס וכמו כל אימון אחר לא לאמן את איברי המין על בסיס יום יומי כי זה יגרום להמפוטנציה קטבולית! מצב בו הגוף מפרק שריר וגם לא מאפשר לז** לעמוד! אז זהירות חבוב! ועכשיו ברצינות...זיין כל עוד אתה יכול! האם זה שורף קלוריות? כן..כמו כל דבר שאתה עושה,אפילו להקליד את ההודעה שלך שרפת קלוריות היית מאמין? יש מצבים בהם הגבר שורף המוןןן קלוריות,מדובר בגברים שהאישה שלהן שוכבת כמו דיקט:)) |
מציצה מורידה את הקלוריות הדרושות לייצר כמות מסויימת של ****
ולא מעלה קלוריות לבחורה כי ה**** ממלא את התאבון אבל כל התנועות עם הראש שורפות מלא קלורית עכשיו בצד השני של הספקטרום יש סקס עם בחורה ששוקלת 200 קילו ברכיבה למשך שעה ומשהו זה שורף בממוצע 1000 ומשהו קלוריות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחח פאניק קרעת אותי , שמע אומרים אם אתה עובד בתנוחת הדוגי סטייל אתה תשרוף לפחות 500 קלוריות וזה גם מחזק את כל השרירים בגוף
|
תזיינו בלי לחשוב פעמיים הדבר הכי כייף שיש :carry86w:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ