ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סתם שאלה שעלת לי לראש:כמה פעמים חשבתם על לפרוש? (https://israelbody.com/showthread.php?t=11211)

F][_aMe 01-06-07 18:22

למישהו חסר קצת מוטיביציה =].
אחי זכור, No pain - No gain. יש פה את זה למישהו בחתימה...
כבר שכחת עד כמה טובה ההרגשה של לסיים חיטוב ?

ran7 01-06-07 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roysht
אני גם חושב על לפרוש לפעמים, אבל יום אחד שאני לא בא ואני עומד להתאבד!
זה הפך אצלי לשגרה, ויום שמתבטל האימון, פשוט אין לי מה לעשות בבית, כיוון שאני רגיל שזהו הזמן לאימון, וזה הדבר הכי טוב!
אני מת מת מת על זה!

גם אני אמרתי שאין לא יפרוש ושאף פעם לא ימאס לי מזה אבל תנחש מה?
נמאס לי כבר מכל זה....
לפני ההרגשה שיש לי עכשיו מתי שמגמר לי המנוי עוד חצי שנה, אבי מפסיק להתאמן אם לא יבוא לי ג'וק לראש, למרות שעכיו אני מתחיל גם ריצות בשביל הסיבולת שלי כי היא מעפנה ביותר.......

YOYO 01-06-07 18:29

אף פעם לא חשבתי פרישה אבל זה שינה לי אורח החיים למשל שהיה לי אימון לא טוב הייתי מבואס כל היום וגם שלא אכלתי מספיק חלבונים
זה כנראה מעיד על התמכרות לספורט הזה

Antonator1 01-06-07 18:37

האמת הייתי בשפל המוטיבציה מלא פעמים. הרבה מהן היו ברמה כזאת שממש רציתי לפרוש. אחרי איזה 11 חודשי אימונים (זה היה לפני איזה 8 חודשים) גיליתי שהתזונה שלי הייתה לקויה מאד כמעט כל הזמן הזה והייתי פשוט בדיכאון אטומי. בשלבים הראשונים של החיטוב תמיד יש את הדיכאון ואת הקטע הפסיכולוגי שלפיו אתה כאילו יורד בשריר אבל לא בשומן וכו... אבל מה לעשות שהגוף, המוח והנפש כבר התרגלו, וגם כשאין מוטיבציה בגרוש הגוף שלי איכשהו גורר את עצמו כמו קוקיה בשעון לחדר האימונים ולמטבח.

PcGunMan 01-06-07 18:38

בחיים לא יפסיק איפלו כשאני יגיע למטרה הרצויה ימשיך לשומר ולאכול
הפסקתי למשך חודש אחד הייתי בטוח שאני מתשגע:cry_1:
2) כל הזמן מדברים על מחלות לב וכ'ו אני שומר חבל על הזמן על התזונה נכונה ובריאה בלי צ'יטים אפילו במסה (לא חיבים להאמין )

F][_aMe 01-06-07 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
2) כל הזמן מדברים על מחלות לב וכ'ו אני שומר חבל על הזמן על התזונה נכונה ובריאה בלי צ'יטים אפילו במסה (לא חיבים להאמין )

קבל ח"ח =]

PcGunMan 01-06-07 18:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
קבל ח"ח =]

חחח על הסעיף השני או הראשון?:happy:

F][_aMe 01-06-07 18:54

שניהם =]

Jones 01-06-07 20:58

אף פעם..

Mazoz3 01-06-07 21:00

עדיין לא קרה לי.. אני מפסיד לאחרונה המון המון אימונים.. יוצא לי כבר כמה זמן להתאמן פעם בשבוע.. ואני לא מרגיש טוב עם עצמי... אין מצב שאני מוותר על הספורט הזה בזמן הקרוב חחח אני מכור :)

פינגווין 01-06-07 21:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gangsta
חחח אני היחיד שלא רציתי לפרוש בחיים ולא רוצה לפרוש גם
אולי זה כי אני אף פעם לא הייתי בחיטוב ואני גם לא ממש מקפיד על מה שאני אוכל?חחחחח

גם אצלי זה ככה ...

Mazoz3 01-06-07 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gangsta
חחח אני היחיד שלא רציתי לפרוש בחיים ולא רוצה לפרוש גם
אולי זה כי אני אף פעם לא הייתי בחיטוב ואני גם לא ממש מקפיד על מה שאני אוכל?חחחחח

לא שמתי לב לתגובה שלך... אבל... +1 :king:

roysht 01-06-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan

גם אני, הצ'יט הכי גדול שלי במסה זה אולי ארוחת שישי, שבמקום 150 גרם חזה עוף אני אוכל איזה 200 ואני אוכל גם חלה מתוקה קצת ואורז ובטטה.

אבל חוץ מזה, שומר.

אני מציע גם לכל מי שיש כוח לעשות את זה, לעשות עליה במאסה ולהקפיד על התפריט!
כבר עליתי הרבה, וממש קצת בשומן, ככה שבחיטוב לא תהיה לי בעיה..
אומנם העלייה קצת יותר איטית, אבל אני מעדיף את הדרך הזאת על פני להפוך לאיזה טנק, עם מלא אחוזי שומן, כשכבר אין הפרדה ולא רואים את השרירים ואז קשה לעשות חיטוב. =)

StaSus 01-06-07 23:03

פרשתי לפני שבוע..

מתן18 01-06-07 23:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
פרשתי לפני שבוע..

ya right:diractor:

Homie 02-06-07 01:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תו לי לענות לך טאחלס!
אחי אתה יודע כמה פעמים אני חושב על זה?כמה פעמים אני אומר לעצמי "כוס עמק די כבר החיטוב הזה הרס אותי ואני פורש" 10000 פעם אבל אתה יודע מה ?וואלה רק אהבל,פראייר,טינופת,סירחון ישקיע מה שאני השקעתי ויתן את הנשמה ואת הבריאות בישביל פיתוח גוף כמו שאני נתתי ואחרי זה יפרוש וזאת הסיבה שאני לעולם לא אפרוש!ולמזלי יש מלא מפתחי גוף,משפחה וחברים שמהם אני מקבל את המוטיבציה וכן גם מהאנשים שיודעים לקלל מאחורי מחשב:laugh: :nonono: גם מהם אני מקבל איזושהי מוטיבציה קטנה..
תחשוב על כמה אתה השקעתה אחי ואם באמת כדי לך לפרוש חוץ מזה שזאת שיגרה מסודרת פיתוח גוף ואין דבר יותר טוב לנפש מזה לאכול בריא ולשמור על כושר:sbb3:

:clap:

ZoonD 02-06-07 02:16

אני הפסקתי להתאמן לפני שבוע בערך בגלל הבגרויות
ונכנסתי לדיכאון רציני , הרגשתי חלש כזה
אבא שלי אמר לי לעשות מאמץ קטן לעשות אימון אחד
והוא הבטיח לי שאני יחזור מהר מאד לעצמי
וזה באמת עזר חזרתי להתאמן לפני יומים מרגיש כמו חדש
:sbb3:

PcGunMan 02-06-07 09:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תו לי לענות לך טאחלס!
אחי אתה יודע כמה פעמים אני חושב על זה?כמה פעמים אני אומר לעצמי "כוס עמק די כבר החיטוב הזה הרס אותי ואני פורש" 10000 פעם אבל אתה יודע מה ?וואלה רק אהבל,פראייר,טינופת,סירחון ישקיע מה שאני השקעתי ויתן את הנשמה ואת הבריאות בישביל פיתוח גוף כמו שאני נתתי ואחרי זה יפרוש וזאת הסיבה שאני לעולם לא אפרוש!ולמזלי יש מלא מפתחי גוף,משפחה וחברים שמהם אני מקבל את המוטיבציה וכן גם מהאנשים שיודעים לקלל מאחורי מחשב:laugh: :nonono: גם מהם אני מקבל איזושהי מוטיבציה קטנה..
תחשוב על כמה אתה השקעתה אחי ואם באמת כדי לך לפרוש חוץ מזה שזאת שיגרה מסודרת פיתוח גוף ואין דבר יותר טוב לנפש מזה לאכול בריא ולשמור על כושר:sbb3:

צודק במאה אחוז

VoRteX 02-06-07 10:06

שכל אחד יעשה שלט לחדר שלו:
"לא פורש."

Moshe 02-06-07 10:08

פרשתי לפני חודש וחצי :\

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ