![]() |
ציטוט:
ובקשר לרמקול אז פשוט תעשה כמו שאני עושה עם הנוקיה שלי,אני מגביר תעוצמה של השירים דרך המחשב וזהו,שומעים כמו שצריך.. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
למה אתה תמיד צועק ! בסוף המשפט ! שמים נקודה ! ולא סימן קריאה ! ! !! !!! !!!! !!!!! !!!!!! !!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם שאני במצב רוח טוב אני עם הסימני קריאה שלי!!!! זה דרך פסיכולוגית עקיפה להכניס משו לעצבים !!! וזה מה שקורה אתך עכשיו !!!!!!!!!!!!!!!!:11: ! עריכה :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! |
ציטוט:
|
עזוב אותך אחי זה פלאפון בין הטובים שיש בישראל קח אותו ועם לא תאהב את העוצמה מספיק תמיד יש תוכנות שיכולות להגביר את העוצמה בפלאפון..
|
ציטוט:
|
לחבר שלי יש את המכשיר,והוא פשוט ממש כמעט אותו הדבר כמו ה 610i אצלי,השינוי הוא רק במבנה החיצוני,הפלאש+עוד כמה פונקציות מישניות שלא קיימים ב 610i,התפריטים אותו הדבר,אבל ב 610i יש סאונד יותר טוב למרות שזו הגירסא הקודמת,אבל מה היתרון בו שהוא הרבה יותר זול כרגע.
בסה"כ אחלה מכשיר. |
תקנה 610i זה פלאפון אחד הרעים וגם הסאונד שלו ממש חזקק אתה שם שירים בפלא זה קורע לך תאוזן.
|
ציטוט:
|
אחי יצא פלא חדש פה בארץ של סוני איריקסון.
תיבדוק קודם אותו,שמעתי הוא בן :):):):). |
אחי לי יש K610i ולחבר שלי יש K800i .
אני יגיד לך תהבדלים בקצרה : K610i - מצלמה סבירה , נגן מטורף - אחד החזקים אתה לא מבין פעם שמתי בקריון חבר שלי חשב שזה הרמקולים של המוזיקה שיש בחנות חח K800i - נגן סביר, שומעים פחות חזק מהK610i.. אבל מצלמה סוסה 3.2 מגה פיקסל ! עם פלאש משהו טוב אדום כזה יפה חח קיצור K610i זה פלאפון עם נגן וK800i זה פלאפון עם מצלמה :} וגם הK610i יותר זול.. אני הייתי הולך עליו :) תתחדש אחי |
ציטוט:
K600i זה פלאפון עם נגן K800i זה מצלמה עם פלאפון...לא יותר מזה והאדום זה לא הפלאש אלא הפוקוס , הפלאש של הסוני אריקסון זה פלאש קסנון אמיתי...באמת איכותי |
אנשים קניתי את הפלאפון היום ! פלאפון ענקק
תדעו שאני יבקש עזרה למה כבר הסתבכתי חח ותודה למי שעזר לי |
ציטוט:
|
תתחדש סוליקו :)
|
תתחדש סוליקו.. אני בדיוק באתי להמליץ לך על הפלאפון שיש לי אותו כבר כמעט שנה.... נוקיה 3250.
לא תמצא רמקול יותר חזק ממנו השום מכשיר :) גם ה K800 מצויין.. תתחדש ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
הרמקולים חזקים יותר. אין בעיות מיחשוב, באגים. יש לו את הCybershot שזה משפר את המצלמה פלאים. החיסרון היחידי של האריקסון שהוא לא נוח לתיפעול ולוקח די הרבה זמן ללמוד אותו. את הרמקולים הכי חזקים יש לE1 rokr. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ