![]() |
מוזר ברנפלקס זה דווקא טעים לי..
מצד שני היום אכלתי קריאטין עם כפית ולא היה לי בעיה עם זה :s |
עומרי צודק..
גם אני אוכל כל פעם משהו אחר פעם קינמונים פעם כריות וניל פעם קורנפלקס רגיל פעם פיבר צריך לגוון כל פעם תקחו מה שאתם אוהבים אפילו בחיטוב אתם יוכלים רק תחשיבו את זה בתוך כמות הפחממות היומית |
ציריוס מולטי זה אחלה פתרון!
|
יאלה כולם סובלים בשביל המכון ...ברנפלקס זה חרא זה לאכול ולסבול...אם כבר לאכול קורניפלקס רגיל הכי סבבה...
|
קח קערה ברנפלקס
דפוק עליו שייק חלבונים קרם עוגיות (עם חלב כמובן) ותגיד לי שזה מגעיל ! |
תוכל את הקורנפלקס אים הנמר החי
|
ציטוט:
אני למשל יש לי מבחר של דגני בוקר-דליפקאן,ציריוס,קינמון,ופייבר..שדווקא לא רע |
ברנפלקס נחמד אבל לא הצלחתי להחזיק מעמד אני מרגיש שאני אוכל לפעמים בכוח אז עזבתי את זה למולטי צ'ריוס טעים מאוד אבל הוא צף מבאס ששים חלב הצריוס עולה . ברנפלקס הוא אולי הכי טבעי שיש בגלל זה הוא לא טעים..קורנפלקס זה רק טעים זהו הערכים התזונתיים של צ'ריוס עולים עליו בלא מעט .
|
ציטוט:
בכל מקרה, זה כי אני בחיטוב, כשאני לא בחיטוב אני עושה חצי ברנפלקס חצי graet grains שזה אחד שאני ממש אוהב. |
אני לא מבין על מה כל ההתבכיינות?
הברנפלקס לא טעים?לא חייבים לאכול אותו יש מספיק אחרים אבל השאלה כאן מה בריא יותר וברנפלקס לייט(65 קלוריות למנה)נחשב לאחד הקרונפלקסים היותר בריאים שיש אגב יש קרונפלקס של אופטימום שהוא ממש בריא וגם על הדרך ממש בריא וכמו כל דבר טוב גם דיי יקר |
ציטוט:
למרות שעכשיו אני אוכל רק ספיישל K של קלוגס. מרקם יותר טעים פחות שומן יותר חלבון. |
תקנו את הצהוב הזה ותאכלו אותו עם שוקו.... טעם גן עדן משהו מדהים לא יודע למה זה כאילו שהשוקו והקורנפלקס מתחברים ואז מכילים את עצמם...
למי שיש בעיה לאכול במאסה ( לא בעיה פסיכולוגית של הילדים שמסתכלים על הריבועים שלהם כל 5 דקות עם יד 19ס"מ) שיאכלו את זה מומלץ ממני :> |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ