![]() |
:sbb4: בטח שבמנוחה אחי השריר באימון ניקרע במנוחה הוא ניבנע אין מנוחה אז השריר לר נח הוא ממשיך להיקרע או שלא להיקרע בקיצור הוא לא ניבנה חייב לנוח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר אולי להתחזק לאורך זמן עם גדילה מיזערית, אבל אי אפשר לגדול לאורך זמן בלי להתחזק. |
ציטוט:
http://en.wikipedia.org/wiki/Protein |
בעיקרון האימון הוא תהליך קטבולי שנגרם בו נזק לתאי שריר לכן הגוף מנסה לתקן את הנזק קוראים לזה פיצוי יסף לא רק שהנזק מתוקן גם נוספים עוד חלבונים בין הסיבי שריר וככה בעצם מתרחשת היפורטרפיה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הרבה תפקודים בגוף תלויים בחלבונים , בכל מערכות הגוף , חיסון,רבייה,יצירת אנרגיה..הכל! לא סתם אתה צורך כמויות גדולות של חלבון כשאתה מתאמן ,הרי אתה מנסה שכמה שיותר ילך לבנייה של השריר. אגב , מתוך כקילו "שריר" רק כ 100 גרם הם "חלבון" , השאר זה נוזלים , גליקוגן ועוד.....גם על כל גרם גליקוגן נאגרים 2-3 גרם מים |
ציטוט:
אתה באמת חושב שצריכת חלבון בכל כמות שהיא, מיועדת אך ורק לשימוש שרירי השלד? אפילו לא קרוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל צודק זה 3-4 גרם מים על גרם גליקוגן ולא 2-3 :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אויש הכל פה בולשיט
זה לא מיתוס בכל שעה וחצי של שינה יש מחזור של הפרשות הורמונים אנאבוליים. בשביל בנייה אופטימלית צריך 4 מחזורים רצופים כאלו=6 שעות שינה רצופות. כמובן שצריך מלאי חלבון בשביל זה אבל זה ממש לא מיתוס |
ציטוט:
ציטוט:
|
זה שאתה מסיק דברים מוזרים מההודעות שלי לא אומר כלום. בכל זאת, לא אמרתי ולא אגיד שחלבון נועד נטו לבניית שריר.
|
ציטוט:
אמממ יפה.. קבל במוניטין... למה אומרים 8 שעות שינה ולא 6 אם ככה ? |
ציטוט:
במקור פורסם על ידי Meir787 אם אתה מספק לעצמך מספיק פחמימות לצרכי אנרגיה, לאן עוד הוא יכול ללכת ?.. אבל זה בדיוק מה שאמרת, בתגובה להודעה שלי: ציטוט:
|
אני חייב לציין שזה היה אחד הדיונים המוזרים שראיתי בפורום. כלכך הרבה הסברים לכל מיני דברים, שבאמת אין לי מושג מאיפה שלפתם אותם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגדול תיארת פה דבר נכון.. נניח שזה ככה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ