![]() |
חחחחחחחחח איזה אווטר יש לך :sweatdrop: :clap:
הלבוי כבר ראה ?:sleep: |
חח בדיוק השבוע גם כן כמעט הלכתי מכות עם ערסים, ("מכות" 8 ערסים, בכיתה ט'-י'
החליטו שזה חכם להתחיל מכות עם 10 מטאליסטים יא-יב' כשכמעט לכל אחד מהם יש בקבוק זכוכית ביד, כן זה מעשה חכם לעשות) |
גבר שמע הבתה להם לפוצץ את חברים שלך וברחת ??? מה אתה דפוק?
דבר שני אולי תילמד טיפה איגרוף מילה זה עוזר לי זה עזר לך ל4 חודשים יספיק לך לבסיס וליפעמים תחזור על זה בשק איגרוף במכון או משהוא כזה יהיה לך קורדינציה ויהיה לך כוח זהוא ועוד משהוא אם הוא עושה לך יש בעיה תגיב לו למה אם לא הוא תופס מימך סתם הומו ופותח עלייך שמע לי אני מבין במיקרים האלה ליברוח אולי לא היתה צריך לא יודע איך הם היו סוסים או לא אבל היתה צריך להביא לו בקבוק בראש או משהוא לפחות לעזור לחברים שלך ליברוח איתך לא להפקיר ככה אף אחד לא אוהב מפקירים שהם קיבלו מכות ואתה ברחתה * לא חשוב הגיל העיקר התרגיל סתם לידע אישי אם אתה מקיר את הבן אדם לא בסטואציה הזות ספציפית מניסיון אם הם תופסים אותך כמה ילדים ומביאים לך מכות תמיד תיזכיר להם שהם גם יהיה לבד יום אחד ואתה תיתפוס אותם אחד אחד תזיין אותם ואז שבוע אחרי זה לך לאחד מיתחת לבית אם איזה מקל בקבוק מילה או שפיץ איך הוא יוצא מהבית או חוזר מהיציאה אם זה בקבוק מקל תן לו בראש אם זה שפיץ בתחת לא יקרה כלום או ברגל אבל לא את כול השפיץ רק את הקצה אתה יודע איך להחזיק את האגודל על הקצה ואת מה שיש להכניס ביפנים ! דרך אגב אתם סתם מכלילים ערסים לא כולם זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |
איזה אמיצים יש פה! Xd
אחי...איפה נפלת... עם איזה בנות אתה מסתובב? |
תכלס אם ערסים צריך להראות להם ביטחון אחרת אתה תקבל בתחת..
או שפשוט להוריד חולצה:p |
ציטוט:
עזוב.. כשתהיה בסיטואציה אל תברח ותנסה להילחם עם שני ערסים שרוצים לדקור אותך.. נראה לאן תגיע.. מה הקשר לא חשוב הגיל העיקר התרגיל?! חחח וקרעת אותי שהתחלת להסביר לו איך ללכת להרביץ להם- "לך לאחד מיתחת לבית אם איזה מקל בקבוק מילה או שפיץ איך הוא יוצא מהבית או חוזר מהיציאה אם זה בקבוק מקל תן לו בראש אם זה שפיץ בתחת לא יקרה כלום או ברגל אבל לא את כול השפיץ רק את הקצה אתה יודע איך להחזיק את האגודל על הקצה ואת מה שיש להכניס ביפנים !" איזה מבצע חשאי! איפה אתה עובד באף בי איי?! חחח גדול! וגבר, כל הערסים זונות!! איזה ערסים אתה מכיר בכלל? תן דוגמאות.. |
ציטוט:
בוא נגיד אהה של כימאת כול ראשון מספיק אחי? דרך אגב יש מלה ילדים זונות אבל לא כולם אחרי לא כולם מה הקשר הגיל ואלה הוא אמר הם היו בני 20 -23 אני מביא לך ילד בגיל 16 שמזיין את רוב האנשים גם אם הם סוסים בגיל30 אם אתה יודע לריב אין עלייך !! (לדעת לריב יותר חשוב מהכוח) היתי בסיטואציה כזות הוא בא לידקור אותי זזתי אחורה אבל חבר שלי הביא לו ביתה בבטן ורבנו איתם וכן הם היו אם סכינים אנחנו בלי ופיצצנו אותם *אולי היה לנו מזל אבל היתי אם חברים שלא הפקירו אז ידעתי שיהיה בסדר חבר שלי אחל חור ברגל קטן ופיצץ אותם הכי הרבה מכות אחרי הדקירה חח והמיבצע חשאי ואלה אחי זה דבר חכם לעשות ואם אין בררה ואנשים עושים לך בעיות זה אחד הדברים לעשות !! |
קנה שאט גאן תהרוג כמה ביריה אחת
|
ציטוט:
תתן אותם אוכל לחיות שאתה מגדל.... |
וואלה אחי..לי ניראה בכלל שהם התחילו לריב איתכם מכות כי התערבתם במריבה של ה"ערס" לחברה שלו,כמובן שלא ידעתה אז אין הרבה מה לעשות במצב כזה.
בכל אופן אחי שברחתה אני מקוה שחברים שלך לא נשארו מאחורה לבד והמשיכו לקבל מכות אני הייתי מעדיף להישאר ופעם אכלתי כבר אחת בישביל חבר והוא היה שווה את זה:closedeyes: ד"א לכל ה"ברוס לי" למניהם אם תהיו במצב שיצמידו אליכם סכין הלב שלכם ירד לתחתונים ולא תחשבו בכלל על אומניות לחימה זה לא סרט של צ'אק נוריס זה מצב אמיתי וזה הרגשה לא נעימה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שאם אתה נמצא עם החבר'ה שאתם למשל 5 עד 10 גג תילחם. מה אני אגיד לך? אתה מחפש אקשן אז שיהיה.. פשוט תדע שאתה מסכן את עצמך.. אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך.. |
דבר אחד אני לא מבין... למה למי שיש סכין ומרביץ לחברה שלו הוא נקרא ערס?
אולי הוא סתם טיפש? או שהוא משחק אותה? |
מי שמסתובב עם סכין ברחובות סתם ככה אז הוא נקרא - ערס או מסכן, שזה בעצם אותו הדבר..
|
ציטוט:
ואלה לא שמעתי אחי אבל אני מאמין שעלה שרבו אם אנשי ביטחון לא סתם ערסים ! אולי הם עולם תחתון אחי יש לא אמרתי שכולם בסדר אבל לא כולם חרות אחחי דרך אגב עברתי את זה שמחפש אקשן מה שאני מחפש זה רק להנות ולא אקשן עברתי תגיל הזה אחי הומי צודק אלה שסתם הולכים אם סכין ברחוב סתם הומויים |
עשית בשכל שברחת, להיות "גבר" ולהשאר במצב כזה זה לא חכם בכלל, אתה רואה סכין תברח כאילו אין מחר, זה לא צחוק!
אם לא היו מוציאים כלום היית צריך להשאר ולשבור אותם לחלקים. כמה אני שונא ערסוואטים, במיוחד הקטנים האלה, ויש הרבה אצלי במקיף! אבל אנחנו דואגים לעשות מהם ערסוואטי כאפות. |
ציטוט:
אגב מה נסגר עם החתימה שלך אתה עצבני על מישהו?:whistle: בכל מקרה חבר'ה אל תבלבלו את המח..פאוור אם היה להם אמץ להשתמש בסכין אז הם גם היו דוקרים אותך..עשית בשכל שברחת תאמין לי..וכל מי שאומר שלא מחרטט.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עם סכינים לא לוקחים סיכונים. פיספוס אחד וזה תקוע לך בחזה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ