![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
WTF? יד אחורית? אולי ירך אחורית. |
באתר הזה הדדליפט הרומני דומה יותר לדדליפט רגיל והדדליפט הרגיל זה בכלל איזה האק סקוואט עם המוט מקדימה.
|
היה פה נושא גדול על דדליפט ועל ההשלכות לעתיד שלו...
שווה קריאה..תעשה חיפוש. |
ציטוט:
תודה לכולם על התגובות.... היום הייתי בחדר כושר והמדריך אמר לי לא לעשות תתרגיל כי צריך לפחות וותק של שנה וחצי וטכניקה מושלמת כי אם מבצעים את התרגיל לא נכון אז זה מסוכן, הוא אמר שזה תרגיל מעולה... אבל שאני לא יעשה אותו. מה אתם אומרים?? :mellow: |
ציטוט:
תבחר... |
ציטוט:
|
אני אישית החלטתי שאני לא עד כדי כך מעוניין בהיפרטרופיה בשביל לקחת סיכון.
|
אני שומע הרבה דעות עליו
במיוחד כמדריך אני לא אתן את התרגיל הזה בחיים,כי זה תרגיל שאני אישית לא מומחה בו,ולמרות שאני יודע לעשות אותו אני מרגיש יותר נזק מאשר שיפור. אני חושב שהבריאות שלי חשובה יותר,לטווח הרחוק. אף אחד לא יודע באמת מה ההשלכות של התרגיל הזה,וכשזה נמצא באי ידיעה לא שווה לסכן את הביראות. יש המון תחליפים לתרגיל של הדדליפט. |
ציטוט:
הנה כמה תגובות מהפוסט: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
פעם עשיתי דדליפט בעם טראפ באר עם פול משקל , בעמידה דיי של פוורליפטינג( רגליים בצורה טבעית איך שאתה עומד) עכשיו אני עושה דדליפט על פלטפורמה באחיזת סנאץ' ורגליים צמודות יותר , אי אפשר להשתמש באותו משקל (אני השתמשתי פעם אחרונה 110 קילו בתרגיל הזה) או אפילו משקל קרוב אבל התרגיל הרבה יותר יעיל. במקום לעלות את המוט מאמצע השוק עד אמצע הירך , אתה מעלה את המוט בערך מנ' שהוא קצת מעל הקרסול עד הפופיק. |
לדעתי מי שלא עושה דדליפט מוותר על אחד התרגילים הכי טובים שיש. זה כמו לא לעשות לחיצת חזה, מתח וסקוואט. זה תרגילים הכרחיים בכל תוכנית, ואני לא רואה איך אפשר בלעדיהם.
|
דדליפט לא הכרחי כל עוד יש איזה משהו אחר כבד אחושרמוטה (ולא נעשה בלג פרס או מכונות)
שאתם עושים לכל הגוף כיחידה. |
|
לא עושים אותו כי אין צורך כי על מה בעצם הוא עובד על דברים שעובדים עליהם במילא...
|
ציטוט:
אם זה אתה 2 דברים: א. אתה באמת חושב שאתה צריך חיטוב? :\ ב. בסקוואט שאתה עושה אתה נח יותר מידי בין החזרות. |
ציטוט:
א. תסתכל, הסרטון מדצמבר... השומן מצטבר לי בבטן, אני אשיג קוביות גם אם אצטרך לאבד את כל השריר שלי ולהגיע ל~8% שומן בשביל זה! :angry: ב. אני עדיין לא שולט בתנועה של הסקוואט כראוי. בתהליך למידה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד לי לעזעזל מתי תפסיק להיות כזה סרגל הא?:sbb2: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ