![]() |
ציטוט:
מה לעזאזל???????חחחחחחחחח ארבל אח שלי קח את הדברים באיזי,גיל ,יהיה טוב...:emb2: |
ציטוט:
1 אני יודע טוב מאוד לאיית, אני לא רואה לנכון פשוט לירשום כאן בשפה גבוה,זה מיותר. 2 הסביר שוב,פורום vip לא מעניין אותי,שוב לא מעניין אותי!! 3 למה רשמתי "חשבת שאתה vip ובלה בלה" איות ואותם מספר הגולשים חושבים שהם מביני תזונה גדולים,ושוללים את דעות האחרים בפורום,במקום להסביר היכן הטעות שלי היתה אני צריך ליראות תגובה מיותרת כמו : :laugh: :laugh: :laugh: זאת תוגבה משתמש vip ? אוקי, אמרתי אולי משהו שהוא לא נכון, בוא ותקן אותי למה להיתנשאות מעליי ? יוגי. אני לא יתחיל להביא לפה "הוחכות וכו'" אני לא רוצה ליגרום לריבים מיותרים, מי שיודע על איזה אפילות אני מדבר יודע. שבוע טוב :sbb4: . דרך אגב ארבל. בתור מנהל אתה לא צריך להיתנשאות מעליי,אל תשפיל פני חבריך ברבים. |
כתבתי
:laugh::laugh::laugh: כי הוצאת את גיל טמבל. אגב, ה"מסר" שלך במוניטין היה: מה אתה צוחק יחתיכת הומו מכוער ? משחק לי אותה מבין גדול חשבת אם גראת כמה מאמרים אז נהיתה תזונאי אה ? טמבל אחד אין לי בעיה עם מה שאתה חושב עליי, אבל לי יש בעיה שאתה מקלל אותי דרך מוניטין. אתה לא יכול לצפות שאני אקלל אותך בחזרה... |
:shok1: :shok1:
ציטוט:
אהא?????????? |
ציטוט:
יכול להיות ולא הבנתי את הכוונה שלו,יכולת פשוט לתקן אותי ולהראות לי הכין אני עומד. אך אני לא צריך ליראות תגובות מיותרות כגון סמיילי טיפשי ומיותר. |
אתה צריך לראות כל סמיילי שאני מראה לך. תפנים.
כל עוד אני לא עובר על חוקי הפורום, אל תעבור עליהם גם אתה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נו באמת.. תפסיק להתנהג כמו ילד קטן בנאדם, קבל אחריות וזהו.
|
ציטוט:
לא נכון ? .. אז אל תגיב בבקשה לנושא שאתה לא שייך לו. |
מה זה קשור מי אני ומה אני ? מה זה קשור לבולט בכלל ? אתה סתם מתווכח כרגע, קח אחריות וזהו.
|
ציטוט:
מזה קשור לבולט ? האשכול הזה ניפתח בגללו,כי הוא הלשין להנהלה! אז האשכול שייך,ואני רוצה שיסביר לי את מה ששאלתי. אני מחכה לתשובה של בולט,וארבל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
חחחחח איזה מסכן..
צריח לינעול תחרא הזה. |
ציטוט:
תודה על הסבר,אבל שוב למה הסוכר לא טוב בחיטוב\מסה ? |
ציטוט:
חברה! לא לאכול פירות! לא חטיפי אנרגיה! דגני בוקר וכו' ! שום דבר לא טוב בשום מדבר כאשר הוא נצרך ברמה גבוהה. (* אני מגיב ככה ספציפית למה שהוא כתב, כניראה הניסוח לא נכון.. ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן אני מניח שזה לא משביע אז לא טוב לשים את זה בחיטוב אלא אם זה אחרי אימון. אגב, עדיין לא התנצלת על הקללות שלך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ